Kreative Ideer Til Hvad I Skal Lave Af Aktiviteter I Vinterferien

Aktiviteter i vinterferien er der masser af, hvis man bare ved hvor man skal lede efter dem. Der er spændende, sjove, hyggelige og delikate oplevelser, som passer til alle aldre og alle køn. Så i stedet for at sidde hjemme og trille tommelfingre, så burde du straks komme afsted og dyrke en masse vinterferie aktiviteter med hele familien. 

Du har sikker allerede hørt ”Hvad skal vi lave i vinterferien?”, fra ungerne og det er jo egentlig et ganske godt spørgsmål, for hvad sker der i vinterferien? Ikke ret meget, så man må selv finde de sjove aktiviteter og oplevelser i vinterferien. 

Her på siden kan du finde masser af hyggelige og sjove ting at lave i vinterferien, så hvis du mangler inspiration, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har noget for enhver smag og i alle prisklasser, så uanset om det skal være noget storslået eller bare en lille hyggelig ting, så er der noget at finde.

Hyggelige Aktiviteter I Vinterferien

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

4. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

11. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

12. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

13. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

14. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

15. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

16. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

17. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

19. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

20. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

21. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

22. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

23. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

24. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

25. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

Hvad Skal Vi Lave I Vinterferien Hjemme I Danmark?

Når vinterferien nærmer sig, er der mange danskere, der begynder at pakke taskerne, for så skal man en tur til Norge eller Østrig for at stå på ski. Men skiferier er ikke for alle og hvis man ikke ligefrem føler sig fristet af dette kunne det være rart med andre forslag. Så derfor vil Gaveavisen gerne komme med nogle gode ideer til hvad skal vi lave i vinterferien hjemme i Danmark. Danmark er jo et spændende land, der bugner af muligheder for at få en hyggelig og sjov vinterferie. Det gælder både for voksne og for børn, så uanset om det er bare et dig eller om du også har ungerne med, så kan du nemt finde på noget at lave i vinterferien, hvis du bare er en smule opfindsom.

Der findes et utal af spændende museer, gode biografer, hyggelige cafeer og meget mere rundt om i Danmark, og hvis du gerne vil gøre det så nemt som overhovedet muligt, så kan du med fordel købe et gavekort her på siden og have det klar til vinterferien. Så behøver du blot indløse gavekortet og komme afsted. Det er nemt og der kan som regel være gode penge at spare fremfor at købe oplevelsen direkte. Kan man bede om mere? Ja det skulle da lige være en håndfuld specifikke forslag til de bedste oplevelser i Danmark i vinterferien. Jeres ønske er vor lov, så herunder kan du finde Gaveavisens 5 bedste bud på vinterferie aktiviteter for både børn og voksne.

aktiviteter i vinterferien

Tag Familien Med På Tur I Vinterferien

Når man skal ud og lave sjov i vinterferien, så er det vigtigt at det er noget, som alle sætter pris på.  Det kan f.eks. være at man vil tage sin unger med på et chokoladekursus, hvor i lærer at lave lækker chokolade. Eller måske vil de hellere en tur på hvalsafari Middelfart, hvor i kan se de danske marsvin i deres naturlige omgivelser. Det er oplevelser, der ikke alene er sjove, men som også er ganske lærerige. 

Det kan naturligvis også være, at man har lyst til noget mere traditionelt såsom en tur i biografen. Valget jeres og der er noget for enhver. 

Men det er jo ikke kun ungerne, der skal have det sjovt, så der er også masser af ideer til vinterferien for voksne. Oplev en dejlig ginsmagning, hvor i bliver ført gennem en række lækre gin. Måske er Dinner in the Dark lige noget for jer, hvor man kan få udfordret sine sanser, samtidig med at man får en mindeværdig oplevelse. Man behøver aldrig kede sig, for aktiviteter er der rigeligt af, hvis man leder efter ting man kan lave i vinterferien.

Hvis man virkelig elsker hygge samt god mad & drikke vil vi anbefale: Madlavningskursus, Ølsmagning København, Ølsmagning Århus.

vinterferie aktiviteter

Vinterferie Aktiviteter - 5 Gode Bud

Vores bedste bud på aktiviteter i vinterferien er varierede og du kan være sikkert på, at både børn og voksne vil sætte pris på disse. Der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver pengepung, for der er ingen grund til at ruinere sig selv i vinterferien. Så læs med og find inspiration til jeres vinterferie.

Tur Til Tivoli København

Hvis du og børnene ikke skal på vinterferie, så er der et magisk sted, hvor alle kan have det sjovt, og hvor der desuden findes en masse aktiviteter for de mindste. Tivoli i København har en stolt tradition for at lave arrangere underholdning og sjove aktiviteter i skoleferierne og naturligvis er vinterferien ingen undtagelse. Der er skøjtebanen, hvor hele familien for alvor kan komme på glatis. Men der er også forestillinger med Rasmus Klump og meget andet sjovt. Tivoli er altid jeres garanti for en vidunderlig oplevelse og hvis man bor i eller nær København kan det i den grad anbefales i vinterferien.

Hyggelige Bagekurser

Det er nok ingen hemmelighed, at både børn og voksne elsker kager og det kan bagerierne da også godt mærke i vinterferien, hvor man gerne vil hygge sig inden døre i varmen. Men hvad kunne være dejligere end at købe lækre kager? Jo det kunne da være at lave dem selv og det kan man komme til med et gavekort til et kagekursus. Her kan både børn og voksne lære at lave lækre kager, så man kan spare penge på bageren. Der findes alt fra cupcake, chokolade og familiekurser, så I kan helt sikkert også finde på noget, der falder i jeres smag. Ellers er et flødebollekursus altid en sikker vinder hos de mindste.

Se En God Film

Alle børn elsker at slappe af og se en rigtig god film, og der er som regel altid en ny og spændende børnefilm i biografen omkring vinterferien. Så det er et oplagt tidspunkt at tage en tur i biffen. Der er en vis magi ved at sidde foran det store lærred, mens man gnasker popcorn og ser en rigtig god film. Men mindre kan også gøre det. Man kan jo også vælge at lave biograf derhjemme, hvor man hygger i sofaen med dyner, slik og en god film på tv’et. Uanset hvad vil både børn og voksne kunne få en hyggelig oplevelse med en tur i biffen. Om det er i en rigtig biograf eller hjemme i stuen er ikke så vigtigt.

Oplev De Vilde Dyr

Hvem af os elsker ikke dyr? Dyr er spændende, smukke, sjove og utroligt fascinerende. Derfor kan man med fordel bruge en del af sin vinterferie på at kigge på dyr. Dette kan man enten gøre i en af landets mange zoologiske haver, men hvis det skal være lidt ekstra spændende, så kan man besøge et af de store akvarier eller sågar den populære Randers regnskov. Alle disse steder har til fælles at børn og voksne kan opleve de smukke og søde dyr helt tæt på, hvilket er en sand fornøjelse for alle. Så hvis du gerne vil have en spændende oplevelse fra Gaveavisen i din vinterferie, så tag ud og så på nogle dyr. Du vil ikke fortryde det.

Adrenalinkick I Vinterferien

Men det kan naturligvis også være, at I gerne vil have fart over feltet i vinterferien. Spænding, brændt gummi og et lille konkurrenceelement før det hele sjovere, så derfor kan vi anbefale at man tager ud og køre gokart i Århus. Det er super spændende for voksne og de lidt ældre børn, for her får man virkelig en mulighed for at få adrenalinen at føle samtidig med at man har en skøn vinterferie oplevelse sammen. Så hvis det lyder som noget for jer, kan i heldigvis finde masser af baner rundt om i landet.

hvad skal vi lave i vinterferien

Traditionelle Vinterferie Aktiviteter

Når det kommer til vinterferie, så findes der en masse forskellige traditioner og skikke, som kan variere meget fra familie til familie. Men fælles for alle disse aktiviteter er, at de alle handler om samvær, hygge og ikke mindst afslapning. Så derfor foreslår vi at man vælger vinterferie aktiviteter, som kan lokke både børn og voksne. Et godt eksempel, som i mange år har været en af danskernes favoritter, er et ophold i et feriecenter. Et sted, hvor man kan komme lidt væk hjemmefra og slappe helt af. Med vandland og masser af aktiviteter til børnene er der rig mulighed for at forældrene kan få noget kvalitetstid, både for sig selv, men naturligvis også med de mindste.

Der findes naturligvis masser af andre forslag, da mange gerne vil et lille smut udenlands, hvilket dog ofte kan blive noget kostbart. Men hvis man snupper en forlænget weekend eller et minicruise, så bliver det pludselig ganske billigt og det er en herlig måde at bruge sin vinterferie på. Hvis man kommer over den sydlige grænse, kan man jo også kombinere det med lidt hyggelige indkøb i grænsebutikkerne.

Hvis du og din familie har traditionelle vinterferie aktiviteter, så vil vi anbefale at nyde dem i fulde drag, da traditioner skaber tryghed og godt samvær, og det vigtigste ved vinterferien er netop at man tilbringer tid sammen med dem man elsker. Og skulle i få lyst til at komme ud og opleve noget udover det sædvanlige, så er Gaveavisen naturligvis altid klar med gavekort til spændende oplevelser for hele familien i vinterferien.

aktiviteter vinterferien
Hyg Jer Derhjemme I Vinterferien

Hvis man ikke har den store trang til at komme ud, men hellere vil hygge hjemme, så er det også en af de hyggelige aktiviteter vinterferien kan byde på. Bag en kage og hyg jer med et brætspil eller måske en god film. Når der er kold og blæsende, så indbyder det jo ligefrem til hjemlig hygge for både store og små. Så kan det da godt være, at man pludselig tænker: ”Hvad kan man lave i vinterferien?”, og så er det heldigvis ikke sværere end at man kan gå direkte ind på denne side og finde hvad det sker i vinterferien. 

Det bedste ved vinterferien er, når alt kommer til alt, muligheden for at tilbringe tid sammen med dem man holder af og som elsker en mest. Uanset om man har børn eller ej, så er det vigtigt at man har nogle hyggelige aktiviteter i vinterferien.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: