Aktiviteter i Vinterferien: Komplet Guide Til, Hvad Skal Vi Lave i Vinterferien?

Aktiviteter i vinterferien er der masser af, hvis man bare ved hvor man skal lede efter dem. Der er spændende, sjove, hyggelige og delikate oplevelser, som passer til alle aldre og alle køn. Så i stedet for at sidde hjemme og trille tommelfingre, så burde du straks komme afsted og dyrke en masse vinterferie aktiviteter med hele familien. 

Du har sikker allerede hørt ”Hvad skal vi lave i vinterferien?”, fra ungerne og det er jo egentlig et ganske godt spørgsmål, for hvad sker der i vinterferien? Ikke ret meget, så man må selv finde de sjove aktiviteter og oplevelser i vinterferien. 

Her på siden kan du finde masser af hyggelige og sjove ting at lave i vinterferien, så hvis du mangler inspiration, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har noget for enhver smag og i alle prisklasser, så uanset om det skal være noget storslået eller bare en lille hyggelig ting, så er der noget at finde.

34 Ideer Til Aktiviteter i Vinterferien

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Tag familien med på tur

Når man skal ud og lave sjov i vinterferien, så er det vigtigt at det er noget, som alle sætter pris på.  Det kan f.eks. være at man vil tage sin unger med på et chokoladekursus, hvor i lærer at lave lækker chokolade. Eller måske vil de hellere en tur på hvalsafari Middelfart, hvor i kan se de danske marsvin i deres naturlige omgivelser. Det er oplevelser, der ikke alene er sjove, men som også er ganske lærerige. 

Det kan naturligvis også være, at man har lyst til noget mere traditionelt såsom en tur i biografen. Valget jeres og der er noget for enhver. 

Men det er jo ikke kun ungerne, der skal have det sjovt, så der er også masser af ideer til vinterferien for voksne. Oplev en dejlig ginsmagning, hvor i bliver ført gennem en række lækre gin. Måske er Dinner in the Dark lige noget for jer, hvor man kan få udfordret sine sanser, samtidig med at man får en mindeværdig oplevelse. Man behøver aldrig kede sig, for aktiviteter er der rigeligt af, hvis man leder efter ting man kan lave i vinterferien.

Hvis man virkelig elsker hygge samt god mad & drikke vil vi anbefale: Madlavningskursus, Ølsmagning København, Ølsmagning Århus.

aktiviteter i vinterferien
hvad skal vi lave i vinterferien
aktiviteter vinterferien
vinterferie aktiviteter

Hyg jer derhjemme

Hvis man ikke har den store trang til at komme ud, men hellere vil hygge hjemme, så er det også en af de hyggelige aktiviteter vinterferien kan byde på. Bag en kage og hyg jer med et brætspil eller måske en god film. Når der er kold og blæsende, så indbyder det jo ligefrem til hjemlig hygge for både store og små. Så kan det da godt være, at man pludselig tænker: ”Hvad kan man lave i vinterferien?”, og så er det heldigvis ikke sværere end at man kan gå direkte ind på denne side og finde hvad det sker i vinterferien. 

Det bedste ved vinterferien er, når alt kommer til alt, muligheden for at tilbringe tid sammen med dem man holder af og som elsker en mest. Uanset om man har børn eller ej, så er det vigtigt at man har nogle hyggelige aktiviteter i vinterferien.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu