Betænksomme & Personlige Afskedsgaver Som Vil Glæde Modtageren

Afskedsgaver er noget nær de mest forfærdelige gaver man overhovedet kan give. Det er nemlig en gave, der betyder at man skal sige farvel til et menneske, som man holder meget af. Men det kan naturligvis også bare være en gave, til en god ven, der skal ud og rejse. Så på en side kan det være en belastende gave at skulle købe, men på den anden side kan det virkelig også være en dejlig gave, der viser at man holder meget af vedkommende. 

Men en afsked er jo ikke kun noget negativt, da det kan betyde en ny begyndelse. Enten fordi nogen skal starte på et nyt og spændende job, men også fordi vedkommende måske skal en tur på rejse. En afskedsgave kan være en virkelig god måde at ønske held og lykke på, samtidig med at man viser sin påskønnelse for det venskab man har. Uanset om det er en lille privat ting eller om det er en decideret afskedsreception, så kan det være rigtigt velset med gode afskedsgaver. 

Men hvad skal man så give i afskedsgave til kollega eller en god ven? Ja det er der jo mange gode svar på, men uanset hvad, så kan du helt sikkert finde god inspiration her på siden. Vi har alt indenfor gode og sjove afskedsgaver til alle lejligheder. Så hvis du står og leder efter den bedste afskedsgave, så læs med herunder, hvor vi ser nærmere på hvad man kan gøre.

Søde & Betænksomme Afskedsgaver

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

8. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

9. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

12. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

16. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

17. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

18. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

19. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

20. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

21. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

22. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

23. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

24. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

25. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

26. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

27. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

28. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

29. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

30. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

31. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

32. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

33. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

34. Kør Formel 1

Priser fra: 11925 kr.

Hvad Skal Man Give Som Afskedsgave?

Som vi har nævnt, så kan det være noget udfordrende at finde den helt rette afskedsgave. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind når det kommer til at vælge det bedste. Men hvis man kender modtageren rigtigt godt, så er det naturligvis en hel del nemmere, end hvis det ”blot” er en kollega. Der er heldigvis masser af gode gaver, som passer perfekt, uanset om det skal være en personlig afskedsgave eller om det er en afskedsgave til kollega, der skifter job. 

En af de mest populære afskedsgaver til en god kollega er en lækker gavekurv, der f.eks. kan indeholde god vin, chokolade eller måske kaffe. Det er heller ikke ualmindeligt, at man giver et lækket gavekort, så vedkommende selv kan finde lige præcis hvad de gerne vil have. Du kan finde alt muligt, der måske kunne være passende her på siden, så hvis det er en god kollega, der skifter job, så er du godt dække ind. 

Men det er jo heller ikke nogen hemmelighed, at man gerne vil give noget ud over det sædvanlige i afskedsgave til en man holder meget af. En nær ven eller måske et familiemedlem, som fortjener det absolut bedste man kan finde på.

afskedsgaver

Giv Afskedsgaver Til Dem Du Holder Af

Afskedsgaver til en man holder særligt meget af skal helst være noget, der virkelig siger spar to, for det er den gave, som de skal tænke tilbage på. Det er den gave, som skal få en til at smile, når man tænker på dem derhjemme eller på den gamle arbejdsplads. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man giver de bedst mulige gaver man overhovedet kan. 

En af de populære gaver til en, der skal på en aktiv rejse kan f.eks. være en robust rygsæk eller gode støvler. Er det derimod en mere afslappet ferie, så skal man nok finde på noget andet. Her kunne det f.eks. være at man giver et gavekort til en lækker oplevelse. En oplevelse som i kan dele før modtageren skal afsted. Det er en virkelig god gave, som ikke alene er meget betænksom, men som også lader jer skabe gode minder. Minder, som man absolut ikke kan købe for penge og som viser, hvor meget I betyder for hinanden. Det kan f.eks. være et spaophold eller måske en lækker luksus brunch

afskedsgave til kollega
Afskedsgaver For Enhver Smag

Uanset hvad man søger eller hvem, der skal have gaven, så kan du være sikker på, at gode afskedsgaver altid bliver taget vel imod. Der er masser af gode gaver at vælge imellem, så vælg den, der passer bedst til den der skal have den, men som naturligvis også passer bedst muligt til dit budget. Det skal jo helst ikke være noget, der ruinerer en. Heldigvis har vi noget for enhver pris.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0