Gode Afskedsgaver Til Kollega, Chefen, Pædagog, Rejsende Ect.

Afskedsgaver er noget nær de mest forfærdelige gaver man overhovedet kan give. Det er nemlig en gave, der betyder at man skal sige farvel til et menneske, som man holder meget af. Men det kan naturligvis også bare være en gave, til en god ven, der skal ud og rejse. Så på en side kan det være en belastende gave at skulle købe, men på den anden side kan det virkelig også være en dejlig gave, der viser at man holder meget af vedkommende. 

Men en afsked er jo ikke kun noget negativt, da det kan betyde en ny begyndelse. Enten fordi nogen skal starte på et nyt og spændende job, men også fordi vedkommende måske skal en tur på rejse. En afskedsgave kan være en virkelig god måde at ønske held og lykke på, samtidig med at man viser sin påskønnelse for det venskab man har. Uanset om det er en lille privat ting eller om det er en decideret afskedsreception, så kan det være rigtigt velset med gode afskedsgaver. 

Men hvad skal man så give i afskedsgave til kollega eller en god ven? Ja det er der jo mange gode svar på, men uanset hvad, så kan du helt sikkert finde god inspiration her på siden. Vi har alt indenfor gode og sjove afskedsgaver til alle lejligheder. Så hvis du står og leder efter den bedste afskedsgave, så læs med herunder, hvor vi ser nærmere på hvad man kan gøre.

Gode & Sjove Afskedsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Sig godt farvel med en god bog i afskedsgave. Det er en skøn gave til chefen, kollegaen eller en anden, som man skal sige farvel til efter mange gode år. Hos Saxo finder du et bredt udvalg af alt fra spændende skønlitteratur til lærerige fagbøger, som modtageren med garanti vil elske.

2. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Leder du efter en velsmagende afskedsgave til en med en sød tand? Så er en lækker gavekurv et oplagt valg. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af smukke gavekurv, der både pynter og forkæler smagsløgene. Vælg for eksempel en festlig gavekasse med plante eller måske en gavekurv med god lakrids.

3. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Med denne Kay Bojesen fanebærer kan man tage afsked med stil. Det er en skøn afskedsgave til kollegaen, der skal nye veje eller måske på pension. Men den er også en skøn afskedsgave til ens lærer eller pædagog, som har betydet meget for en i de sidste år.

4. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En smuk buket er den perfekte måde at sige farvel på. Uanset hvem man skal tage afsked til, så er en fin buket blomster en kærkommen afskedsgave, som med garanti vil pynte på bordet. Skriv et lille kort til, som viser, hvor meget du kommer til at savne vedkommende.

5. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Er du på jagt efter en fed afskedsgave til ham, der fortjener at få en ekstra lækker gave? Så vil han med garanti elske at få et par bukser fra Shaping New Tomorrow. Disse klassiske herrebukser kan bruges til hverdag og fest, da er behagelige at have på og har et elegant design.

6. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er en skøn afskedsgave til kollegaen eller chefen, der skal nye veje i sit arbejdsliv. Men det er også en herlig gaveidé til en lærer, som har betydet meget for en. Hvis man elsker kaffe, vil man elske at komme på dette kursus, hvor man lærer at mestre den herlige bønne.

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Disse japanske køkkenknive er en oplagt afskedsgave til en, der holder af at lave god mad. Hvis din kollega eller chef går på pension, vil de elske at få disse smukke knive i gave. Nu har han eller hun masser af tid til at lave lækker mad, og det kan kun blive en fornøjelse med en knivskarp japansk køkkenkniv.

8. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en aldeles fremragende afskedsgave til en, der holder af Mads & Monopolet? Denne bog er en herlig gaveidé til ens kollega, lærer eller pædagog, som man kommer til at savne. Det er også en skøn rejsegave til en, der skal have underholdning til de lange flyrejser eller togture.

9. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Forkæl din chef eller kollega med en herlig vinsmagning i afskedsgave. Det er især en skøn gave til ham eller hende, der skal på pension, og som nu har tid til at nyde livet. En vinsmagning er en enormt hyggelig oplevelse, hvor man lærer meget mere om de forskellige druer sammen med en, man holder af.

10. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En skøn plakat fra citatplakat.dk er en skøn afskedsgave til en, der går op i design og indretning. Du kan give plakaten til din kollega, chef eller måske til din gode ven, der skal flytte langt væk. Uanset hvad vil den fine plakat tilføje farve og charme i ethvert rum.

11. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Tag ordentligt afsked med en uforglemmelig tur i varmluftballon. Skal du sige farvel til din bedste ven, der skal ud på en lang rejse? Så bør du invitere vedkommende på en ballonflyvning, hvor I kan flyve højt over huse og træer. Du kan også give det i afskedsgave til en, der selv skal invitere en med på en fantastisk tur.

12. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Selvom Danmark er et lille land, er der store forskelligheder. Mange dialægter er så unikke, at de kan være umulige for udefrakommende at forstå. Så hvis du leder efter en afskedsgave til en, der er stolt af sin hjemstavn, er en fin byplakat en genial gaveidé. Man vil med garanti kunne nikke genkendende til de forskellige citater.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Hvad giver man i afskedsgave til en, der har alt? Dejlig chokolade, selvfølgelig. Det er en gave, som stort set alle vil blive glade for at få. Du kan blot vælge at give en æske chokolade, men du kan også give en hel gavekasse, hvis det skal være ekstra lækkert.

14. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Sig farvel til en, du holder af, med en personlig nøglering. Det er en fin afskedsgave til ens gode ven, der skal have et minde med sig. Men det kan også være en herlig gave til chefen eller kollegaen, hvor du kan skrive deres navn eller fødselsdato på den fine nøglering.

15. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne give en afskedsgave, der kan give et smil på læben? Så er en fin hoptimist en skøn gaveidé. De søde figurer kan skabe glæde og optimisme i ethvert hjem, så findes de i mange forskellige varianter. Vælg for eksempel en sød hunde-hoptimist til en, der elsker hunde.

16. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en skøn afskedsgave til ens gode kollega, der nu skal på pension. Så har man masser af tid til at lære nye ting, som man måske ikke tog sig tid til førhen. På et madkursus kan man lære at lave alt fra gourmet hotdogs til chokolade sammen med en, man holder af.

17. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Tag afsked med stil med en fin abe fra Kay Bojesen. Det er en herlig gave til ham eller hende, der har alt, da den populære abe passer perfekt ind i ethvert hjem. Den har et tidløst design og høj kvalitet, så man kan få glæde af den hele livet.

18. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Er du på udkig efter den perfekte afskedsgave til en, der sætter pris på smukke ting til hjemmet? Så går du ikke galt i byen hos Georg Jensen. Her finder du alt fra smukke lysestager og julepynt til fint bestik, der med garanti vil blive brugt med glæde.

19. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Det kan være svært at finde en afskedsgave til en, som man måske ikke kender så godt. En ginsmagning er en skøn gaveidé til en, der holder af en god gin & tonic. Man vil med garanti få en hyggelig dag med masser af gin, mens man kan få kvalitetstid sammen med en, man holder af.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Vil du gerne give en afskedsgave, der er flot at se på? Så er denne og de mange andre flotte museums plakater et godt bud. De mange fine farver vil med garanti sprede lys og glæde i stuen eller et hvilket som helst andet rum.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Glæd din chef eller kollega med en skøn ølsmagning i afskedsgave. Hvis han eller hun skal på pension, så skal det selvfølgelig fejres med en masse lækker øl. Men det er også en herlig gave til en, der blot fortjener en hyggelig dag med forkælelse af smagsløgene i godt selskab.

22. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Det er de færreste, der til hverdag går og tænker over, hvor fantastisk synssansen er. På en Dinner In The Dark får man lov at opleve, hvor anderledes verden er, når man pludselig ikke kan se noget. Her spiser man nemlig en lækker middag i bælgravende mørke. En sjov og anderledes afskedsgave.

23. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Send din kære kollega, chef eller gode ven godt afsted med denne citatplakat fra Dialægt. Det er en oplagt afskedsgave til ham, der fyrer platte jokes af i tide og utide. Plakaten indeholder ni klassiske far-jokes, som med garanti vil give et godt grin og måske inspiration til nye vittigheder.

24. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Et gavekort til en svæveflyvning er en helt fantastisk afskedsgave til en, der skal sendes afsted med stil. Der er garanti for ekstra sommerfugle i maven, når man svæver rundt i luften i et fly uden motor. Men når man først er faldet til ro, vil man elske den bjergtagende udsigt og følelsen af at svæve som en fugl.

25. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give din gode kollega, ven eller lærer et godt minde med på vejen? Uanset hvorfor jeres veje nu skal skilles, er en fotocollage en skøn måde at sige farvel på. Det er et minde for livet, som med garanti vil få en fast plads på væggen.

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Leder du efter en anderledes afskedsgave til en, der fortjener noget mere unikt end en buket blomster? Så er et undervandsjagt kursus måske lige den gave, du går og leder efter. Det er en enormt sjov og udfordrende oplevelse, hvor man lærer at fange fisk under vandet med en harpun.

27. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Sig farvel med et smil på læben. Denne plakat vil med sikkerhed sprede glæde, da den indeholder sjove oversættelser af danske ordsprog. Til dagligt går vi måske ikke og tænker over de ting, vi går og siger. Men når de bliver oversat til engelsk, kan man for alvor se, hvor underlige nogle af vores talemåder er.

28. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Vil du gerne overraske din kollega, chef eller lærer med en oplevelse, som man ikke får hver dag? Så bør du glæde ham eller hende med et gavekort til Pilot for en dag. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man får lov at flyve et fly helt selv, mens man selvfølgelig har en erfaren instruktør ved sin side.

29. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være en helt umulig opgave at finde den rette afskedsgave til ens kollega eller gode ven, som har alt. Men disse fine figurer fra Kay Bojesen er altid en sikker vinder, når det kommer til gaver. Der er mange forskellige figurer at vælge imellem, som med garanti vil skabe hygge i hjemmet.

Sådan Finder Du Afskedsgaver

Har du påtaget dig ansvaret for at finde en god afskedsgave eller måske bare fået det påduttet af en chef eller lignende? Uanset hvad er det vigtigt at du finder en god afskedsgave til kollega eller hvem der nu skal tages afsked med. Der findes et væld af forskellige ting og oplevelser som man med fordel kan give i afskedsgave, så lad og hjælpe dig godt på vej med denne, sådan finder du afskedsgaver guide.

  • Start med at tænke over hvilken type person modtageren er samt hvilken form for humor personen har.
  • Ud fra denne viden beslutter du om det er en fysisk afskedsgave eller en oplevelse som du ønsker at overrække.
  • Hvis du har svært ved at beslutte dig for om personen vil finde det sjovt at modtage en oplevelse som afskedsgave, så giv noget andet.
  • Hvis du har brug for ideer til gode afskedsgaver kan du finde inspiration ved at kigge på vores liste ovenover som er fyldt med ideer.
  • Tilføj eventuelt en smuk buket blomster, dejlig chokolade en god gin eller lignede til jeres fælles afskedsgave til kollega.
afskedsgaver

Afskedsgaver Til Kollega

Som vi har nævnt, så kan det være noget udfordrende at finde den helt rette afskedsgave. Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind når det kommer til at vælge det bedste. Men hvis man kender modtageren rigtigt godt, så er det naturligvis en hel del nemmere, end hvis det ”blot” er en kollega. Der er heldigvis masser af gode gaver, som passer perfekt, uanset om det skal være en personlig afskedsgave eller om det er en afskedsgave til kollega, der skifter job. 

En af de mest populære afskedsgaver til en god kollega er en lækker gavekurv, der f.eks. kan indeholde god vin, chokolade eller måske kaffe. Det er heller ikke ualmindeligt, at man giver et lækket gavekort, så vedkommende selv kan finde lige præcis hvad de gerne vil have. Du kan finde alt muligt, der måske kunne være passende her på siden, så hvis det er en god kollega, der skifter job, så er du godt dække ind. 

Men det er jo heller ikke nogen hemmelighed, at man gerne vil give noget ud over det sædvanlige i afskedsgave til en man holder meget af. En nær ven eller måske et familiemedlem, som fortjener det absolut bedste man kan finde på.

afskedsgave til kollega

Gode Afskedsgaver

Som vi alle ved hænger gode afskedsgaver til kollega, chefen, pædagogen eller den rejsende ikke ligefrem på træerne. Derfor er det tit rigtig svært at finde en god afskedsgave hvis ikke man vil stå med en noget gammeldags gave så som en buket blomster og en Kaj Bojesen figur dette er naturligvis en god afskedsgave men måske ikke så kreativ. Så når vi skriver gode afskedsgaver, tænker vi på kreative og personlige afskedsgaver, som personen ikke have forventet at modtage.

Men hvilke ting eller oplevelser er så gode afskedsgaver tænker du sikkert og det får du derfor svaret på her. Vi er personligt ret meget til at man giver uforglemmelige oplevelser som afskedsgave, dette er nemlig en super kreativ gave hvor personen vil få en god oplevelse og ikke bare ekstra nips i vindueskarmen. Elsker modtageren eksempelvis kaffe kunne man give et kaffekursus samt noget kaffegrej, dette ville være en aldeles fremragende afskedsgave. Find yderligere inspiration ved at tage et kig på vores liste ovenover.

Gode Afskedsgaver

Sjove Afskedsgaver

Hvis I på arbejdspladsen har en traditionen for at give sjove afskedsgaver, skal I endelig holde fast i denne hyggelige og underholdende tradition. Så længe man balancere på sjov siden frem for plat siden, er sjove afskedsgaver blandt de absolut bedste. Men det gør det naturligvis lidt svært at finde afskedsgaver særligt hvis man ikke kender personen synderligt godt. For en sjov afskedsgave skal gerne kunne gives med en lille personlig fortælling til personen som der skal tages afsked med.

Hvis ikke lige du kan komme på en sjov afskedsgave til personen som ligeledes er personlig, kan du naturligvis gå mere over i den klassiske sjove afskedsgave. Her kan oplevelser komme direkte ind i billedet for hvad sjovere findes der end en god oplevelses, med folk omkring en som man elsker højt? Der findes super mange sjove oplevelser der ude, se blot nogle af dem ovenover på vores liste med gode afskedsgaver til kollega, chefen, pædagog, rejsende med mange flere.

Sjove Afskedsgaver

Afskedsgaver Et Fint Skulderklap

Afskedsgaver til en man holder særligt meget af skal helst være noget, der virkelig siger spar to, for det er den gave, som de skal tænke tilbage på. Det er den gave, som skal få en til at smile, når man tænker på dem derhjemme eller på den gamle arbejdsplads. Derfor er det naturligvis vigtigt, at man giver de bedst mulige gaver man overhovedet kan. 

En af de populære gaver til en, der skal på en aktiv rejse kan f.eks. være en robust rygsæk eller gode støvler. Er det derimod en mere afslappet ferie, så skal man nok finde på noget andet. Her kunne det f.eks. være at man giver et gavekort til en lækker oplevelse. En oplevelse som i kan dele før modtageren skal afsted. Det er en virkelig god gave, som ikke alene er meget betænksom, men som også lader jer skabe gode minder. Minder, som man absolut ikke kan købe for penge og som viser, hvor meget I betyder for hinanden. Det kan f.eks. være et spaophold eller måske en lækker luksus brunch

Læs ligeledes om: Gaver til pædagog.

Afskedsgave
Afskedsgaver For Enhver Smag

Uanset hvad man søger eller hvem, der skal have gaven, så kan du være sikker på, at gode afskedsgaver altid bliver taget vel imod. Der er masser af gode gaver at vælge imellem, så vælg den, der passer bedst til den der skal have den, men som naturligvis også passer bedst muligt til dit budget. Det skal jo helst ikke være noget, der ruinerer en. Heldigvis har vi noget for enhver pris.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: