Gode & Personlige Adventsgaver Som Alle Vil Elske At Modtage

Adventsgaver er en ting, som de fleste af os udmærket kender til. Det er den der lille forsmag på julen, hvor man får en gave hver søndag i advent. De fleste er enige om at adventsgaver er en hyggelig tradition, der absolut ikke må forsvinde og derfor er det vigtigt at vi holder den tradition i hævd. Men hvad skal man give i adventsgave? Det er naturligvis det helt store spørgsmål, som man altid ender med at spekulere over. Man vil jo gerne give gode adventsgaver og så kræver det altså lidt ekstra omtanke. Adventsgave ideer hænger ikke på træerne og man skal jo også huske at tænke på de regulære julegaver.

Men frygt ej, for der er hjælp at hente. Her hos Gaveavisen vil vi give en hånd, så du kan få ideer til adventsgaver. Først og fremmest skal man overveje hvem det er man skal købe adventsgaver til. Er det adventsgaver til manden eller adventsgaver til hende? Er det til børn eller voksne? Hvis man sørger for at beslutte det med det samme, så kan man allerede udelukke en masse ting. Derudover skal man naturligvis fastlægge et budget, så man ikke ender med at ruinere sig selv, da december såmænd er dyr nok i forvejen. Husker man disse par råd, så har man allerede indsnævret området en hel det og så kan man bedre finde den rette adventsgave. Men der er naturligvis andre gode råd, som du kan se herunder.

Gode & Hyggelige Adventsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Shaping New Tomorrow Bukser

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Juletiden er tiden til hygge foran den varme pejs med en god bog. Derfor er gode bøger en helt perfekt adventsgave, som vil gøre december måned lidt skønnere. Uanset om du vælger en spændende krimi eller en romantisk kærlighedsroman, så er der lagt op til mange timers underholdning og fordybelse.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en skøn adventsgave til kaffeelskeren? Så vil et hyggeligt kaffekursus helt sikkert falde i god jord. Her lærer man om alt fra de forskellige bønner til brygmetoder, så man kan lave den helt perfekte kop kaffe derhjemme. Det er altså gaven, der bliver ved med at give.

3. Shaping New Tomorrow Bukser

Pris: 750 kr.
Shaping New Tommorow bukser er den perfekte kombination af komfort og elegance. De stilrene bukser fås i forskellige pasformer og farver, så du kan finde et par for enhver smag. Det er en herlig adventsgave til ham, der gerne vil se stilet ud uden at gå på kompromis med komforten. 

4. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Det er ikke hver dag, vi går og tænker over betydningen af de ord, vi siger. Men vi har faktisk mange underlige ordsprog, som vil få enhver udlænding til at ryste på hovedet. Denne sjove plakat indeholder direkte oversættelser af danske vendinger, og den er en fin adventsgave, som vil få smilet frem hos de fleste.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter en sød og moderne adventsgave? Så er en fin plakat fra det danske firma citatplakat en helt perfekt gaveidé. Der er mange flotte motiver og citater at vælge imellem, så du vil helt sikkert kunne finde en som modtageren vil synes om.

6. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Der er intet mere irriterende end en sløv kniv, der må kæmpe sig vej gennem en tomat eller et sejt stykke kød. Så hvis du leder efter en adventsgave til amatørkokken, som fortjener godt udstyr, er disse japanske køkkenknive en oplagt gaveidé. Så bliver madlavningen legende let, og de pynter også flot i køkkenet.

7. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvem siger, at man skal give materielle ting i adventsgave? Glæd vinelskeren med en skøn vinsmagning i gave til advent. Her lærer man om de forskellige smagsnuancer og vinens historie, mens man får lov at smage løs på den skønne drik. Hvis du inviterer dig selv med, vil I få en skøn dag sammen.

8. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Det kan være svært at finde en lille adventsgave, som modtageren rent faktisk vil blive glad for. En gave, som stort set alle kan bruge, er et fint mobilcover. Det beskytter den dyrebare telefon, og så kan det tilføje et personligt touch, hvis du vælger et specielt mønster eller design.

9. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig adventsgave til en, der fortjener at få noget helt særligt? Så glæd modtageren med en helt unik fotocollage. Uanset om det er til din bedste ven, søster, far eller andet, så er det altid skønt at få en hjemmelavet gave, der er lagt tid og kærlighed i.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det er altid sjovt at lære noget nyt. Glæd madelskeren med et hyggeligt madkursus i gave til advent. Her kan man lære at lave bl.a. fyldt chokolade, sushi eller tapas, som man kan imponere familien og vennerne med efterfølgende. Inviter dig selv med, og I vil få skøn kvalitetstid sammen.

11. Parfume

Pris: 100 kr.
Forkæl din kæreste med en velduftende parfume i gave til advent. Det er en skøn gave til hende, der fortjener at blive forkælet med en lækker duft, men det er også en oplagt gave til ham. Vælg modtagerens yndlingsparfume, eller overrask ham eller hende med noget helt nyt og spændende.

12. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Adventsgaver er ofte lidt mindre end julegaver, men det kan være svært at finde en lille gave, som modtageren vil blive glad for. En personlig nøglering er en oplagt adventsgave til en, der fortjener noget helt specielt. Skriv modtagerens kælenavn, fødselsdag eller andet på, som gør den fine nøglering helt unik og personlig.

13. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Leder du efter en adventsgave til en, der altid er på sin telefon? Så er denne fine powerbank en perfekt gaveidé. Den søde GreyLime Power Owl sørger for, at telefonen aldrig går død for strøm, og så er den tilmed fin at se på. En helt oplagt gave til advent.

14. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Når de lyse nætter er en fjern fortid, savner man farver og skøre former. Bring foråret ind i stuen med fine museums plakater. De fåes i mange forskellige varianter, så er der er bestemt en plakat for en hver smag.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er en herlig drik, som er blevet mere og mere populær i løbet af de sidste par år. Glæd en ginelsker med en sjov og lærerig ginsmagning i adventsgave. Her lærer man bl.a. om de mange forskellige typer gin, og hvordan man bedst kombinerer dem med en god tonic.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Når det er december, og det er mørkt og koldt udenfor, er der intet dejligere end at pakke sig ind i en varm plaid. Glæd frossenpinden med en klassisk uldplaid i en smuk farve. Så er der lagt op til mange hyggelige aftener på sofaen foran fjernsynet eller med en god bog.

17. Guitar

Pris: 499 kr.
Hvis du leder efter en større adventsgave til musikelskeren, så er en guitar en herlig gaveidé. Lyden af guitarspil kan gøre enhver december måned lidt hyggeligere, og juleferien kan bruges på at lære nye akkorder og sange. Det er en skøn gave til advent, som er lidt ud over det sædvanlige.

18. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Mange elsker at nyde en kold øl efter en lang arbejdsdag. Glæd din kæreste, bedste ven eller forælder med en skøn og lærerig ølsmagning. Det er en hyggelig oplevelse, hvor man lærer om de mange forskellige typer øl, mens man får lov at smage løs på de gyldne dråber.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Når vejret er koldt og gråt i december, fortjener man at sidde på et blødt og varmt lammeskind. Skindene fås i mange forskellige stilarter og farver, som kan pifte stuen op og sprede hygge. Det er en skøn adventsgave til en, der skal forkæles lidt ekstra i den kolde juletid.

20. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Koldt vejr kan give tør og kedelig hud. Derfor er denne fugtgivende ansigtscreme en skøn adventsgave til hende, der fortjener at få den blødeste hud. Den lækre creme indeholder tea tree oil, der er en naturlig ingrediens med helbredende virkning. Det er altså en herlig gave til advent, som hun uden tvivl vil blive glad for.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Prøv noget nyt og spændende med en Dinner In The Dark. Det er en sjov oplevelse, hvor man spiser en lækker middag i bælgravende mørke. Det er en oplagt adventsgave til kæresten, så I kan komme på en helt anderledes og særdeles udfordrende date, som I sent vil glemme.

22. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
De populære træfigurer fra danske Kay Bojesen er en skøn adventsgave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget. Figurerne har et stilrent og tidløst design, så de passer ind i mange forskellige typer af indretning. Vælg den klassiske abe, eller glæd modtageren med en helt særlig figur.

23. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Adventsgaver kan være svære at købe, og det gælder især, hvis modtageren ikke ønsker sig noget. Et gavekort til Tapas For 2 er en skøn adventsgave til kæresten, så I kan tage på en hyggelig date med tapas. Du kan også give gavekortet til en, der selv kan invitere en god ven eller kæreste med.

24. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
I den mørke og kolde vinter har man mest af alt lyst til at sidde derhjemme og nyde en god film. Så hvorfor ikke gøre hjemmebiografen komplet med en fin popcornmaskine? Så behøver man ikke traske ud i sne og slud for at se en film på det store lærred. Det er altså en helt igennem genial adventsgave.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Glæd din madglade ven, kæreste eller forælder med et skønt pizza kursus. For hvem elsker ikke pizza? Kurset er enormt sjovt og lærerigt, og hvis du inviterer dig selv med, vil I med garanti få en herlig dag sammen. Og så kan I imponere vennerne og familien med hjemmelavet pizza bagefter.

26. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Sæt gang i festen med en skøn bluetooth højtaler. Så kan man skrue helt op for julesangene i december, mens man forbereder sig til juleaften. Man behøver ikke at bøvle med dumme ledninger, for det er nemt og hurtigt at forbinde sin smartphone til højtaleren helt trådløst. En herlig adventsgave til musikelskeren.

27. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Leder du efter en sjov adventsgave til en, der elsker vilde oplevelser? Så glæd vedkommende med et gavekort til Big Swing. Man skal ikke lide af højdeskræk, når man tager springet fra 40 meters højde og lader sig falde. Det giver et helt vildt sus i maven, som man sent vil glemme.

Hvorfor Giver Man Adventsgaver?

At vi giver gaver til advent, er efterhånden noget de fleste af os har vænnet os til, men hvorfor er det egentlig at vi overhovedet har denne tradition? Hvorfor giver man adventsgaver? Det vil vi forsøge at give et svar på herunder, hvor vi skal mange år tilbage i tiden.

Svaret på dette spørgsmål kan faktisk findes helt tilbage i middelalderen, hvor den engelske konge Henrik d. 2 holdt julefest og hof i Frankrig, der i 1100-taller hørte delvist under England. Her udvekslede man gaver med hinanden og dette gjorde man for at fejre Jesu fødsel, der var som en gave til hele verden. Dette symboliserede man altså ved at give hinanden gaver. Det var dog noget, der først og fremmest hørte sig adelen til. For alle andre var der ikke så meget at se frem til. Især ikke børn, der den 28. december måtte lide den tort at få prygl, for at mindes uskyldige børn, der blev myrdet af Kong Herodes. Den tradition er heldigvis gået i glemmebogen herhjemme i Danmark.

Efterhånden begyndte traditionen dog at brede sig blandt den mere almindelige befolkning, selvom der ikke var tale om adventsgaver som sådan. Advent kommer af ”Adventus Domini” eller Herrens komme og viser at Advent altså er tæt forbundet med kristendommen. Det ny Herrens år begynder altså første søndag i advent og her fejrer man at livet konstant fornyes.

Kort sagt er advent en tid, hvor man fejrer Jesu komme, forbereder sig på det nye år og forkæler hinanden med små gaver for at symbolisere den gave, som Jesus var for hele menneskeheden.

Adventsgaver

Adventstiden

Når man taler om advent, så bliver det også ofte omtalt som adventstiden. Men hvad er det helt nøjagtigt? Er der forskel på advent og adventstiden? Hvornår finder adventstiden sted? Det giver vi svar på herunder.

Advent er den tid på året, hvor vi fejrer Jesu fødsel og det er også den tid på året, hvor det kirkelige nytår finder sted. Herren år begynder altså den første søndag i advent og markerer begyndelsen på det nye kirkeår. Men det er naturligvis også en fejring af, at julen nærmer sig. Jesu komme er den glædeligste tid på året og det er altså noget, der skal fejres i lang tid og det er også det gennemgående tema i prædikener i kirkerne. Indtoget i Jerusalem bliver som regel læst første søndag i advent. Så det er klart, at advent handler om Jesus.

Adventstiden dækker specifik over de fire sidste søndag før jul, eller sagt på en anden måde, de fire sidste søndage før Jesu fødsel den 25. december. Så hvis juleaften skulle falde på en søndag, gælder denne altså som den sidste adventssøndag. Første søndag i advent falder altid mellem den 27. november og 3 december. Adventstiden er altså kort fortalt tiden mellem første og sidste søndag i advent, hvor vi fejrer det nye kirkeår, samt ventetiden til Jesu fødsel.

Adventstiden

Adventsgaver Fra Julemanden

Når man skal købe adventsgaver til de mindste, så er der masser af måder at gøre hele en smule mere hyggeligt på. Det er trodsalt optakten til jul og det er i høj grad de yngste, der glæder sig i denne tid. Derfor kan man med fordel gøre lidt ekstra ud af adventsgaverne og på denne måde gøre den lange ventetid indtil d. 24 føles en del kortere. Men hvordan gør man så dette?

Først og fremmest kan man sørge for, at adventsgaverne ikke kommer fra mor og far, men derimod kommer fra julemanden. Nu ved vi voksne naturligvis godt, at gaven ikke er fra julemanden (eller er den?) men derimod fra forældrene. Men for de mindste er der virkelig noget magisk ved tanken om at selveste julemanden har været forbi for at lægge en adventsgave til en. Det får dem til at føle sig lidt specielle og er bare med til at bidrage til den søde julestemning. Gaveavisen har masser af gode adventsgaver fra julemanden til de mindste i familien og det gør det nemt for jer at finde det helt rette.

Mange siger at det er nissen, der kommer med adventsgaven, fordi at julemanden har så travlt i december. Der kan man med fordel kombinere med pakkekalenderen og eventuelt små drillerier fra ”nissen”. Det kræver ikke meget fra jer som forældre, men vil gøre december til den mest magiske måned for de mindste. Så giv adventsgaver fra julemanden og nyd, hvor meget det kan få julelys i øjnene hos hjemmets yngste beboere. Det er det hele værd.

Adventsgaver Fra Julemanden

Adventsgaver Budget

Når det kommer til adventsgaver, så er det klart at det er ment som et hyggeligt og dejligt indslag, der skal gøre december endnu mere festlig. Men det er desværre langt fra alle, der opfatter adventsgaver på den måde, for det er ikke nogen hemmelighed, at det kan blive en ganske betydelig udgift i en måned, der i forvejen er blandt de dyreste. Når man både skal finde på pakkekalender og julegaver, så kan det godt virke overvældende med adventsgaver også. Derfor vælger mange familier at lave enten pakkekalender eller adventsgaver, men ikke begge dele. Der kan man spare en del penge og det kan stadig være hyggeligt. Men man kan naturligvis også bare lægge et udførligt budget i god tid.

Hvis man laver et adventsgaver budget får man ingen ubehagelige overraskelser, men ved præcist hvad man har at gøre godt med. Der er jo ingen der siger, at en adventsgave behøver koste en formue. Gaveavisen har naturligvis en masse lækre gaver, der vil passe perfekt til adventsgaverne og det er ikke noget, som nødvendigvis er specielt dyrt. Så gå på jagt på siden og se om ikke, der skulle være noget, som ligger indenfor jeres adventsgaver budget.

Adventsgaver er dejlige at få og derfor er det vigtigt, at man gør lidt ud af det. Især hvis det er til de mindste. Men det betyder ikke, at man ikke kan gøre det billigt. Vær kreativ og hold øje med gode tilbud, for så kan man ret nemt finde de bedste adventsgaver til hele familien.

Adventsgaver Budget

Giv Den Bedste Adventsgave

Det der er altafgørende når det kommer til at give gode adventsgaver, er at man sørger for at være betænksom. Man skal vise at modtageren fylder meget i ens bevidsthed og at man er villig til at gå den ekstra mil for dem. Det gør man måske nok alene ved at give adventsgaver, men man vil gerne gøre noget ekstra.

En personlig adventsgave, der er unik og som symboliserer jeres forhold kunne være en rigtig god ide. Når man køber adventsgave til kæresten, så er det vigtigt at den også har et romantisk præg, der gør at man får sommerfugle i maven. Adventsgaver til kæresten kunne f.eks. være et smykke eller måske et weekendophold. Det er ikke det dyreste i verden, men det er stadig en meget betænksom gave. Det kan også være at man vælger noget hjemmelavet eller i hvert fald speciallavet, der er unikt og som ingen andre har. Den slags sidder altid lige i skabet når det kommer til adventsgaver til ham og hende.

Smagninger vil være en helt oplagt adventsgave til personer over 18 år. Derfor vil vi anbefale dig at kigge næremere på, Ølsmagning København, Ølsmagning Århus, Vinsmagning København, Vinsmagning Århus, Ginsmagning København.

Adventsgave

Adventsgaver Til Kvinder

Når det kommer til adventsgaver til kvinder, så er det vigtigt at huske på at alle er forskellige, så man kan ikke være sikker på at ramme rigtigt med de gamle klicheer. Men når det så er sagt, så er der ikke mange kvinder, der ikke sætter pris på et smukt smykke eller en anden romantisk gave.

Men først og fremmest skal man overveje hvem der skal have gave. Hvis det er ens mor, skal man ikke nødvendigvis købe det samme, som hvis det var ens kæreste. Det kan i hvert fald blive en smule akavet for alle parter. Så overvej nøje hvem modtageren er og så kan du nemmere vælge den bedste adventsgave til hende.

En evig klassiker er de populære wellness ophold, hvor man bliver forkælet og kan føle sig som en prinsesse hele dagen lang. Denne kombination af massage, wellness og god mad vil gøre sig godt for enhver. Så du kan altså overraske din kæreste med et ophold sammen, på et wellnesshotel. Det er en adventsgave som hun ikke kommer til at glemme lige med det første.

Mulighederne er mange og det vigtigste er blot, at man sørger for at tænke godt over sagerne. Adventsgaver voksne er jo ikke det samme som man giver børn og det er værd at huske på. Når det så er sagt, så er en hver adventsgave, der er givet med omtanke en velkommen gave.

Adventsgaver Til Kvinder

Adventsgaver Til Mænd

Hvem af mændene i dit liv er det du skal købe en adventsgave til? Din far? Din bror? Eller måske din kæreste? Uanset hvad, så er der masser af gode ideer til hvordan man finder den bedste gave. Her på gaveavisen har vi masser af gaver, der vil passe enestående som adventsgave til ham. Så tag et kig i vores udvalg og beslut selv, hvad der vil være bedst.

Hvis han er glad for en god whisky eller gin kunne et gavekort til en smagning være vejen frem. Der findes masser forskellige af dem og de fås i hele landet. Det er en gave, som ikke alene er betænksom men også sjov for ham. Det er dog ikke kun for fyrene, så du kan evt. tage med ham og i vil kunne dele en hyggelig aften sammen.

En oplevelsesgave kan også være et godt valg når det kommer til adventsgaver til mænd. En gave, hvor han bliver udfordret fysik og mentalt, og ikke mindst har det sjovt. Der er masser af gode ideer og man kan stensikkert også finde gaven til ham. Adventsgaver skal jo ikke være for dyre, så det behøver ikke være noget voldsomt eller avanceret. Faktisk er det stensikkert en succes, når bare gaven kommer fra hjertet.

Adventsgaver Til Mænd
Adventsgaver Hos GaveAvisen.dk

Her hos Gaveavisen specialiserer vi os i gode gaver og det gælder ikke mindst når det kommer til adventsgaver, der kan være svært at finde på. Vil har et stort udvalg af forskellige gaver til både mænd, kvinder og børn. Der er noget for enhver smag og ikke mindst pengepung.

Hvis du gerne vil vise folk at du holder af dem, så er personlige adventsgaver aldrig en dårlig ide. Dette gælder især hvis du kan finde en gave, der symboliserer jeres forhold og de tætte bånd, der er knyttet imellem jer. Faktisk kan den helt rigtigt adventsgave til hende og ham være med til at disse bånd knyttes endnu stærkere.

Så se hvad vi kan tilbyde og få nogle gode ideer. På den måde bliver du også klar til at give gode adventsgaver.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: