Sjove & Hyggelige Adventsgaver Til Voksne Som Vil Skabe God Stemning

Adventsgaver til voksne er lige det der skal til for at komme i rigtig god julestemning. Den søde tid nærmer sig med hastige skridt og derfor er det på høje tid, at man begynder at overveje gaverne. Ikke kun de store julegaver, som man giver den 24. december, men også de gaver som man glæder sin e nærmeste med i løbet af måneden. 

Der er mange, der anvender pakkekalender, for at komme i julestemning. Det er såmænd også rigtigt hyggeligt, men det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det kan blive en ganske kostbar løsning. Især hvis der er flere, der skal have en pakkekalender. Derfor er adventsgaver en løsning sendt fra himmelen. Adventsgaver voksne vil sætte pris på kan være lidt mere besværlige end adventsgaver til børn, men hvis man sørger for at være opfindsom og kreativ, så kan det sagtens lade sig gøre at finde noget godt. 

Det er især når det kommer til voksne, at man virkelig kan slå sig løs, for voksne er mere åbne over for sjove gaver, der skiller sig ud fra normen. Så sjove adventsgaver til voksne er et virkelig godt valg her til jul og du kan heldigvis finde alt hvad du søger her på siden.

Hyggelige Adventsgaver Til Voksne

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Personlig Nøglering

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er en adventsgave, som næsten alle voksne vil blive glad for, er det gode bøger. Det er fordi der findes så mange forskellige, så det er nemt at finde noget, de synes er spændende. Find gode bøger indenfor krimi, romantik, faglitteratur, tegneserier og meget andet, de vil elske.

2. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du finde en sjov adventsgave til en voksen, som de kan få et godt grin ud af? Så kan du give dem en Danish Sayings plakat fra Dialægt fyldt med fjollede danske ordsprog oversat til engelsk. Den har eksempelvis “The field og Lars Diarrhea” og “To grab a grandad”.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er den perfekte adventsgave til den voksne, som ikke kan starte dagen uden kaffe. God kaffe kommer i mange forskellige former, og til et kaffekursus kan de lære meget mere om det. De kan smage på forskellige kaffesorter og afprøve diverse bryggemetoder, for at lave den bedste kop.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.Giv den voksne i dit liv nogle sjove citatplakater for at holde deres indre barn i live. Du kan finde fine, motiverende eller fjollede citater fra alle deres yndlings film og serier. De kan være sjove at have hængende på væggene i værelset eller i stuen, for at pynte hjemmet.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Skal du finde en god adventsgave til en voksen, som elsker at lave mad? Så kan du gøre deres madlavningen endnu nemmere og sjovere med et godt sæt japanske køkkenknive. De passer ind i ethvert køkken og hjælper til alt fra steak til kartofler, for at gøre oplevelsen lidt sjovere.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Mange voksne kan godt lide et godt glas vin fra tid til anden. Skal du finde en adventsgave til nogen, som elsker vin? Så vil de være vilde med en tur til vinsmagning, for de kan prøve et stort udvalg af luksuriøse vine. Måske finder de endda en ny favorit.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Giv den voksne en personlig og sød gave, som kan minde dem om alle de gode øjeblikke. Med en fotocollage kan du samle nogle af de bedste billeder fra deres liv i én ramme. Det kan være fra vigtige begivenheder eller fjollede børnebilleder, som de kan se tilbage på.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
For den madglade voksne i dit liv vil et madkursus være den perfekte adventsgave. Man kan tit ende med at lave de samme retter om og om igen. Men med et madkursus kan de lære mange nye opskrifter og finde ud af nye ting om friske og lækre råvarer.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
En god parfume er altid en fin gave at give, og vil gøre mange voksne glade. Måske skal du finde en parfume til nogen, som er ved at løbe tør for deres gamle. Du kan også vælge dem en helt ny duft, som du tror ville passe til dem.

10. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Giv en voksen i dit liv en personlig nøglering i adventsgave, som både er sød og praktisk. Nøgleringen gør det nemt at få deres nøgler tilbage, hvis de mister dem. Samtidigt kan du få indgraveret en sød besked eller inside joke, som kan få dem til at smile.

11. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kender du én som er helt vild med gin og aldrig stopper med at snakke om lækre drinks? Så kan du give dem en ginsmagning i adventsgave, så de kan prøve mange typer gin. De vil finde nogle, de ikke kendte før og få inspiration til lækre cocktails.

12. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Du kan aldrig gå galt i byen, ved at give en voksen i dit liv en dejlig klassisk uldplaid. Den er god, når det begynder at blive koldt udenfor og vintermånederne sniger sig nærmere. Man kan aldrig få for mange dejlige tæpper, som kan hjælpe med at holde varmen.

13. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
For ølentusiasten i dit liv, er en ølsmagning den perfekte adventsgave at give. Der findes så mange forskellige typer specialøl, at de bestemt vil kunne prøve nogle, de ikke har smagt før. Ligegyldigt om de er til mørk stout eller IPA, kan de finde noget, der falder i deres smag.

14. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et dejligt blødt lammeskind kan passe ind i alle hjem og være en god adventsgave. Det er perfekt at lægge over hårde stole, sidde med ved skrivebordet, i sofaen eller til hygge i sengen. Lammeskindet kan give den voksne lidt ekstra varme og blødhed til deres stue eller soveværelse.

15. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du give en voksen en helt ny måde at opleve restauranter på i adventsgave? Til dinner in the dark kan de prøve at blive guidet igennem restauranten, som er i fuldstændig mørke. De vil kunne nyde god mad og dejligt selskab uden at kunne se nogle af delene.

16. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kaj Bojesen Figurer er en tidløs gave, som aldrig går ud af stil. Det er en fin adventsgave, som du kan give til de fleste voksne i dit liv. De kommer i mange forskellige og søde figurer, som du kan vælge imellem, for at finde deres yndlings.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er hurtigt blevet en populær måde at nyde dejlig mad på, fordi man kan prøve så mange retter samtidigt. Du kan give et gavekort til tapas for 2 til en voksen, for at lade dem nyde den lækre mad. De kan selv vælge, hvem de vil tage med.

18. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke lækker og frisklavet pizza med masser af smeltet ost? Giv en voksen et pizzakursus i adventsgave for at lade dem lære, hvordan de laver pizza helt fra bunden. Det er den perfekte aktivitet til næste hyggeaften med familien eller filmaften med kæresten, at lave hjemmelavet pizza sammen.

19. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Har du en eventyrlysten og modig voksen i dit liv, som godt kan lide at udfordre sig selv? Så kan du give dem en tur til big swing i adventsgave. Her kan de prøve en ekstremsport som kræver, at de tager et skridt direkte ud i frit fald.

Ideer Til Adventsgaver Voksne

Adventsgaver til voksne er altid udfordrende, men hvis man virkelig står på herrens mark og ikke kan finde på noget, så kan man altid finde hjælp online. Her på siden har vi f.eks. masser af gode ideer til, hvad du kan give i adventsgave til en du holder af. Vi har alt indenfor oplevelsesgaver og gavekort, så du kan helt sikkert finde noget, der vil egne sig perfekt som adventsgave.

Når du skal finde på ideer til adventsgaver til voksne, så skal du først og fremmest overveje hvad modtageren bedst kan lide. Alle har jo forskellige interesser og en gave bliver så meget bedre, hvis man sørger for at finde noget, som modtageren virkelig kan lide. Så tænk lidt over det først og gå så ind på Gaveavisen, hvor du kan finde lige det du søger. Vi hjælper dig med at finde på de bedste adventsgaver til voksne og har naturligvis noget for enhver smag. Julen er en dejlig tid og den bliver kun endnu dejligere, hvis man kan finde på gode gaver til dem man holder af.

Vis dem du holder af, at du tænker på dem her i den kolde juletid. Med gode adventsgaver kan man være sikker på, at den søde julestemning snart breder sig og man kan for alvor begynde at glæde sig til jul. Uanset alder og køn har Gaveavisen ideer til adventsgaver til voksne, der vil kunne gøre enhver glad. Oplevelsesgaver og meget mere for enhver smag og budget. Køb dine adventsgaver her hos os og kom i rigtig god julestemning.

Ideer Til Adventsgaver Voksne

Gode Adventsgaver Til Voksne

Hvordan finder man gode adventsgaver til voksne, hvis man i forvejen har svært ved at finde på gaver til andre? Det er ikke alle, der er lige gode til at finde på den slags, og så kan det altså være en udfordring at finde på hele fire gaver. Men bare rolig, for der er masser af hjælp at hente, hvis du bare ved hvor du skal lede og Gaveavisen står klar til at hjælpe dig her i den søde juletid. Så hvis du skal finde gode adventsgaver til voksne, så er du altså kommet til det helt rette sted.

Først og fremmest kan vi anbefale, at du overvejer oplevelsesgaver til advent. Man kan jo altid forære folk gaver som smykker, pyntegenstande og dets lige, men det er også gaver, som man hurtigt glemmer igen. Gaver, som ikke rigtigt er personlige og betænksomme. Men med en oplevelsesgave får man ikke bare en herlig oplevelse sammen med nogen man holder af, men man får også de vidunderlige minder, hvilket er mere værd end guld. Så med et gavekort til en oplevelse forærer du altså både oplevelsen og minderne.

Men hvilke oplevelser kan man give som gode adventsgaver til voksne? Jo det kunne f.eks. være et gavekort til Tivoli, zoologisk have eller måske til en Den Blå Planet. Men det kan også være noget mere spændende som et tandemspring eller en tur i luftballon. Mulighederne er uendelige og Gaveavisen har lige det du søger. Så tag et kig i vores store udvalg og find gode adventsgaver til voksne.

Gode Adventsgaver Til Voksne

Billige Adventsgaver Til Voksne

At julen er en kostbar højtid, er der ikke nogen, der er i tvivl om. Der er som bekendt en god gammel sang, der siger ”julen varer længe, koster mange penge” og det er dobbelt sandt, hvis man tager adventsgaver med i beregningen. Adventsgaver er uden tvivl en del dyrere end kalendergaver og man skal altså give fire af dem. Derfor kan det godt betale sig at finde billige adventsgaver til voksne, især hvis man også skal give til børnene. Det er trods alt børnenes fest. Men det betyder naturligvis ikke, at man ikke kan give gode adventsgaver på et lavt budget. Gaveavisen har masser af herlige og billige adventsgaver til voksne, så tag et kig i vores katalog og find lige det, som du søger efter.

Vi har masser af gode gaver, som ikke koster spidsen af en jetjager, så du nemt og hurtigt kan skaffe billige adventsgaver til din partner eller en anden, som du holder af. Det kan være billige oplevelsesgaver eller en af de mere traditionelle gaver, som man kan købe hos Gaveavisen. Fælles for dem alle er, at det er førsteklasses gaver, som helt sikkert vil gøre modtageren glad og tilfreds, og så slipper du for at ruinere dig selv helt i julen.

En god billig adventsgave til voksne kunne være en lækker brunch eller måske en tur biografen for to. Det er ikke noget, der slår bunden ud af budgettet, men samtidig er det specielt nok til at man kan bruge det som adventsgave. Find det der passer til modtageren og glæd dig over at kunne spare lidt penge i en dyr tid.

Billige Adventsgaver Til Voksne

Sjove Adventsgaver Til Voksne

Hvis man har svært ved at finde på fire perfekte adventsgaver, så kan man med fordel tage en smule lettere på det med en enkelt eller to. Ikke fordi det skal være dårlige gaver, men måske man kan gøre dem en smule sjovere end ellers. Sjove adventsgaver til voksne er lige sagen, når man mangler inspiration og gerne bare vil have modtageren til at smile. Derfor kan man altså sagtens finde på fjollede og sjove gaver, som skiller sig ud og som primært er der for at lokke latter frem. Hos Gaveavisen har vi naturligvis alt indenfor for sjove adventsgaver til voksne, så du kan nemt og billigt finde det helt rette.

Sørg for at være smagfuld med dine sjove gaver, for det er jo ikke alle der har den samme form for humor. Men på den anden side er man nok ikke på adventsgaver med folk man ikke kender godt. Det gør dog ikke noget, at man har lidt stil når det kommer til sjove adventsgaver til voksne. En god og sjov gave er en af dem man husker.

Hvis gaven er til din partner eller måske en søskende, kan man med fordel gøre det ekstra fjollet, for her er der plads til lidt humor. Det er det, som man plejede at kalde for hadegaver, selvom modtageren naturligvis sætter pris på gaven. Om det er en oplevelse eller en fjollet gadget betyder ikke så meget, så længe det kan få modtageren til at grine. Heldigvis er det ikke så svært, hvis man bare gør det ordentligt og har fået god inspiration. Se hvad vi kan tilbyde, lige her på Gaveavisen.dk.

Sjove Adventsgaver Til Voksne

Spar Penge På Julen Uden At Droppe Adventsgaverne

Som vi alle ved, så er julen den absolut dyreste højtid på året og derfor vil enhver nyde muligheden for at kunne spare lidt penge. Som nævnt før, så er det dyrt at lave f.eks. en pakkekalender til kæresten og derudover er det besværligt at skulle finde på så mange små gaver. Så der er meget mere ide i at give billige adventsgaver til voksne, da det kan spare en for en masse penge i december, hvilket giver mere luft i økonomien til resten af juletiden

Det betyder dog ingenlunde, at man skal være nærig eller give kedelige gaver, for der findes masser af gode adventsgaver til voksne, som ikke koster særligt mange penge. Her på siden har vi en masse gode ideer til adventsgaver til voksne, hvilket f.eks. kunne være et gavekort til en wellness massage eller en eksklusiv vinsmagning. Begge er gaver, der er utroligt hyggelige men samtidig ret billige. Det gør dem helt perfekte som adventsgaver til voksne.

Adventsgaver til voksne

Adventsgaver Til Voksne Er En God Begyndelse På Julen

Adventsgaver er hyggelige og det er simpelthen så hyggelig en måde at starte sin søndag på. Vågne op og lave et lækker morgenmåltid. Mens man spiser, kan man så udveksle adventsgaver, hvilket bare er dejligt. Giv den du holder af et biograf gavekort eller måske tapas for to, hvilket jo er gaver som i kan benytte sammen. Det er altså ikke bare en betænksom adventsgave, men også en mulighed for at i kan tilbringe tid sammen.

Så som du nok kan se, så findes der masser ag gode og billige adventsgaver til voksne. Det er sjovere end 24 små skrammel gaver i en pakkekalender og i sidste ende kan du godt regne med at det er en billigere løsning. En vaskeægte win-win situation. Rigtig glædelig jul.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: