Sjove & Hyggelige Adventsgaver Til Teenager Som Vil Bringe Smilet Frem

Adventsgaver til teenager er et rigtigt godt valg når ens børn begynder at komme på i årene og derfor ikke længere er specielt interesserede i en pakkekalender. Der er ikke nogen tvivl om at en pakkekalender til ham og hende fungerer rigtigt godt til de mindste, men når man bliver ældre, så begynder man at sætte pris på kvalitet fremfor kvantitet. Det er her et man begynder at sætte rigtig pris på adventsgaver.

Adventsgaver er en hyggelig tradition som bør holdes i hævd og som ens børn kan bringe videre til deres egne børn en dag. Det er en virkelig hyggelig ting, der passer perfekt til en kold adventssøndag. Når det er mørkt og koldt, så kan man varme sig ved tanken om en sjov og spændende adventsgave. Der er ikke en gave, der behøver at koste en formue, men samtidig er den en hel del mere interessant end en billig pakkekalendergave. 

Men hvor får man ideer til adventsgaver teenager, der som bekendt er nogle af de mest kræsne væsner på planeten? Jo man går naturligvis på jagt i vores omfattende udvalg, hvor der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Sjove Adventsgaver Til Teenager

Yderst Populær

SpikeBall

Sikker Favorit

El Løbehjul

Trending Gaveide

Waveboards

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Teenagere kan være svære at finde gode adventsgaver til. Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan du være sikker på at give dem noget, de vil blive glad for. Teenageren kan nemlig selv vælge, hvilken oplevelse de vil bruge gavekortet på. Det gør, at de vælger noget, de synes er sjovt.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Som teenager er man også i gang med at finde sin stil. Vil du hjælpe dem lidt på vej, kan du give dem et par Shaping New Tomorrow bukser i høj kvalitet. De matcher med mange outfits og kan passe ind i enhver garderobe. Bukserne kan bruges i mange år.

3. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
Med en trådløs mobiloplader, kan du sørge for at teenagerens mobil ikke løber tør for strøm. Den er nem at tage med rundt og gør at mobilen kan lades på farten. En trådløs mobiloplader er en praktisk adventsgave, som teenageren vil blive glad for at have og bruge ofte.

4. Drone

Pris: 229 kr.
En drone er legetøj for teenagere og voksne. Det er en sjov adventsgave, som kan give teenageren mulighed for at at filme højt oppe fra. De kan lave flotte panorama videoer eller tage billeder af udsigten. Det er en god gave til den kamera-interesserede teenager, som de kan lege med.

5. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Giv teenageren i dit liv et fint armbåndsur som en flot og symbolsk gave. Et armbåndsur symboliserer skridtet ind i de voksnes rækker og er en investering man kan have resten af livet. Et godt armbåndsur kan teenageren gå med hver dag og det er både praktisk og flot.

6. Parfume

Pris: 100 kr.
Ved du ikke hvilken adventsgave du skal give til din teenager? Så kan du gå med en klassisk gave, som en god parfume. Der findes så mange forskellige dufte, at du nemt vil kunne finde en, som passer til dem. De fleste teenagere kunne godt bruge en velduftende parfume.

7. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Elsker din teenager at høre høj musik og holde sociale arrangementer? En bluetooth højtaler er i så fald den perfekte adventsgave i din situation. Det er det perfekte tilbehør til enhver social situation for at skabe hygge. Den kan både bruges på værelset, i haven, på stranden og til fest.

8. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Ved at give teenageren et Tivoli Årskort i adventsgave kan du lade deres indre legebarn komme frem. Årskortet giver dem mulighed for at tage i Tivoli lige når de har lyst og så ofte de vil. Så kan de nyde sjove rutsjebaner og sød candy floss i godt selskab.

9. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Et klassisk hit til adventsgaven til teenagere er forskellige caps og huer. Du kan næsten ikke gå galt i byen ved at vælge en simpel cap, kasket eller hue. Der er mange at vælge imellem, så du kan finde en, der passer i teenageren stil, de vil gå med.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Skal du finde den perfekte adventsgave til teenageren med en sød tand og en konditor i maven? De vil elske en tur til flødebollekursus i gave, hvor de kan lære at lave kagerne fra bunden. Der er mulighed for at eksperimentere med mange forskellige smage, så de kan udfolde kreativiteten.

11. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Der er næsten intet værre end når mobilen går i stykker og der skal skiftes skærm eller købes ny. Med et mobilcover i adventsgave kan du hjælpe teenageren med at holde deres mobil flot og beskyttet. Det sørger for at mobilen kan holde til slag og samtidigt ser flot ud.

12. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Et par biografbilletter er en sikker gave at give til teenageren, når det bliver advent. Alle elsker en dejlig tur i biografen med en god film i godt selskab. Teenageren kan selv vælge filmen og hvem de vil tage afsted med. Det vil med garanti give dem en hyggelig aften.

13. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Giv din teenager et godt grin i adventsgave med en sjov Danish Sayings plakat fra Dialægt. Plakaten er fyldt med sjove danske ordsprog oversat til engelsk og kan pynte på værelset. Der er eksempelvis “Can we fart about the price?” og “The raisin in the end of the sausage”.

14. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give teenageren en sentimental og personlig gave? Så kan du samle en fotocollage fyldt med billeder fra gode øjeblikke i deres liv som fødselsdage, ferier eller juleaftener. Det er især en god gave at give, hvis teenageren flytter hjemmefra, for at have nogle billeder af familien med.

15. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvem elsker ikke et dejligt måltid, som nogen har tilberedt til én? Giv teenageren et gavekort til cafébesøg for 2, hvor de helt selv kan vælge, hvor de vil spise. Lad dem invitere kæresten eller en ven ud til lidt god kvalitet og noget lækkert mad på et hyggeligt cafébesøg.

16. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Den perfekte start på dagen kommer med en dejlig omgang brunch. Du kan give en luksus brunch for 2 til teenageren i adventsgave, for at lade dem nyde den gode mad. De kan gå amok i røræg, pandekager og frisk frugt sammen med én, de holder af.

17. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Med en GreyLime Power Owl i adventsgave, vil din teenagers mobil aldrig løbe tør for strøm. Den er nem at transportere rundt og lader dem lade mobilen, ligegyldigt hvor de er henne. En Power Owl har mange opladninger i sig og ser også flot ud, når den transporteres med rundt.

18. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Skal du finde en fin adventsgave til teenageren med langt hår? Så kan du give dem nogle fine hårbånd i forskellige farver og mønstre. De er praktiske og kan samtidigt gøre et outfit lidt mere spændende. Ved at vælge nogle forskellige, har teenageren altid ét der passer til deres tøj.

19. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
For den sneaker-elskende teenager, er et sneaker cleaning kit den perfekte adventsgave. Det kan hjælpe med at holde skoene rene og hvide i længere tid ad gangen. Så ser deres sneakers så gode som nye ud og holder længere, før de skal ud og købe nogle nye.

20. Guitar

Pris: 499 kr.
Vil du finde en god adventsgave til en teenager som elsker at spille musik? En guitar er en af de nemmeste instrumenter at finde plads til derhjemme og den er hyggelig at spille på. Bring lidt musik til hjemmet ved at give teenageren en guitar, de kan øve på derhjemme.

21. Toilettaske

Pris: 199 kr.
En god toilettaske hjælper teenageren med at holde styr på alle deres toiletsager. De kan nemt ligge og flyde ud over hele badeværelset og skabe et stort rod. Giv dem en fin toilettaske, der gør at alle tingene er samlet ét sted og er nemme at transportere rundt.

22. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual Reality er en helt ny måde at opleve underholdning på. Har teenageren i dit liv ikke prøvet det før, vil det være den perfekte adventsgave at give dem. De vil blive blæst væk af den vilde oplevelse af at  føle, de er en del af spillet.

23. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Ingen filmaften er komplet uden frisk poppede popcorn med masser af smør på. Giv din teenager en popcornmaskine i adventsgave, som giver dem mulighed for at lave rigtige biograf popcorn derhjemme. Det vil være en glæde for hele husstanden og sørge for, at hyggen til den næste filmaften er sikret.

Gode Adventsgaver Til Teenager

December nærmer sig med hastige skridt, hvilket blandt andet betyder at du skal til at se dig om efter en række gode adventsgaver til teenager. Du har måske allerede fundet et par af de i alt fire adventsgaver til teenageren, men mangler stadig et par stykker som du ikke helt kan komme frem til hvad skal være. Men bare rolig for lige akkurat dette kan vi fint hjælpe dig med at finde ud af, denne side er nemlig fyldt med en masse ideer til gode adventsgaver til teenager.

Du har måske allerede taget et kig på listen ovenover, her har du helt sikkert fundet en masse inspiration og måske endda et par af adventsgaverne til teenageren. Men hvis du fortsat mangler at finde en eller flere gode adventsgaver til teennager, vil vi her give et par gode bud på hvad du selv kan lave ved at være en anelse kreativ. Overvej nemlig om ikke en eller flere af adventsgaverne til teenageren, skal være en udflugt med resten af familien til eksempelvis tivoli København eller en hyggelig tur til strøget og få den helt gode julestemning.

Gode Adventsgaver Til Teenager

Ideer Til Adventsgaver Teenager

Det er for alvor ved at være tid til at begynde at kigge sig om efter ideer til adventsgaver teenager, for julen nærmer sig med hastige skridt og der er så meget at se til i julen så det vil være en rigtig god ide allerede at finde adventsgaver til teenager i god tid, så man kan sænke skuldrene en anelse i december. Du har formentlig allerede fundet et par ideer til adventsgaver teenager, hvilket åbentlyst er helt perfekt. Men der skal trodsalt fire adventsgaver til i december så lad os se at finde ideer til de sidste adventsgaver til teenager.

Du har måske taget et kig på listen ovenover, men skulle dette ikke være tilfældet, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. For listen er nemlig fyldt med gode ideer til adventsgaver til teenager. Så bliv inspireret og måske endda find de sidste adventsgaver til teenager, ved at tage et kig på listen.

Ideer Til Adventsgaver Teenager

Gør Adventsdagene Til Noget Specielt

En rigtig god måde at komme i julestemning på er ved at gøre noget specielt ud af hver eneste lejlighed. Det vil sige, at man i den grad skal huske at jule igennem på de fire adventssøndage. Sørg for at få tændt op i adventskransen og syng en lille sang til. Hyg jer sammen i familiens skød, med varm kakao eller gløgg. Lav æbleskiver og nyd det rigtigt gode samvær som man kun kan have som familie.

Men man skal naturligvis også huske adventsgaverne, der for de yngre medlemmer af familien er noget af det vigtigste. Selv teenagere, der ikke kan vente med at blive voksne, elsker adventsgaver og derfor er det vigtigt at man ikke skuffer dem. Heldigvis kan man nemt finde på gode adventsgaver til teenager, hvis man bare sørger for at tænke sig lidt om og lader kreativiteten råde. 

Gode adventsgaver til teenager kan være alt muligt og derfor er det vigtigt at man kender sit barns smag og interesser. Ellers må man selvfølgelig helgardere sig med en gave, som enhver vil kunne lide.

Adventsgaver Til Teenager

Oplevelser Som Adventsgave Til Teenager

En form for adventsgave til teenagere, der er blevet meget populær i de senere år, er oplevelsesgaver. Det gode ved en oplevelsesgave er at de er nemme, de er ikke nødvendigvis dyre og så er det gaver, som de fleste vil elske. Der findes et sandt ocean af forskellige oplevelsesgaver, såsom en helikoptertur, urban high roping eller måske bodyflight i vindtunnel.

Her på siden kan du finde lige det som dit teenagebarn kunne ønske sig i adventsgave, og hvis det er, ikke er oplevelserne, der trækker, så er der naturligvis også mere traditionelle gaver. Det kunne være et actionkamera eller måske et par lækre høretelefoner. Valget er dit, så find den bedste adventsgave til teenager og kom godt i gang med julen.

Find ligeledes julegaveideer til teenager: Julegaver til 13 årigJulegaver til 14 årigJulegaver til 15 årigJulegaver til 16 årig – Julegaver til 17 årigJulegaver til 18 årig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: