Kærlige & Romantiske Adventsgaver Til Kæresten

Adventsgaver til kæresten skal man endelig ikke fornægte, da man aldrig kan få for meget af den gode julestemning. Når byerne er begyndt at pynte op og folk begynder at kunne fornemme julestemningen melde sig, så er det på tide at komme det hele lidt i forkøbet. Der er nemlig lige fire adventssøndage som skal overstås og her skal man søge for at forkæle sin kæreste. En adventsgave til kæresten kan bestå af alverdens forskellige ting, men så længe man giver det af hjertet, så bliver det en succes. 

December er sådan en dejlig måned og den kan da kun blive bedre, hvis man sørger for at forsøde den med dejlige gaver og overraskelser til sit hjertes udkårne. Så find den helt rette gave og pak den smukt ind, så kan du være sikker på, at du snart bliver meget populær. Det er et godt alternativ til pakkekalenderen til kæresten, der alligevel hurtigt kan blive meget dyr eller bestå af alt for små fjollede ting.

Men gode adventsgaver til kæresten behøver dog ikke være så dyre, at man ruinerer sig selv. Der er så meget at finde her på siden, at du stensikkert kan overraske din kæreste med den helt perfekte adventsgave.

Kærlige Adventsgaver Til Kæresten

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Du kan aldrig ramme forkert, ved at give din kæreste gode bøger i adventsgave. Det er nemt at finde nogle spændende bøger, som kæresten ikke har læst endnu. Find deres yndlings genrer og vælg nogle gode bøger i den genre. Måske er de vilde med krimi, romantik eller thriller.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Skal du finde en adventsgave til din kæreste, som er helt vild med kaffe? Så kan du med fordel give dem en dejlig tur til et kaffekursus. Her kan de både lære om og smage på kaffen. Med et stort udvalg af bryggemetoder, kaffebønner og ristninger, lærer de noget nyt.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Med et par gode Shaping New Tomorrow kan du hjælpe din kæreste med at holde stilen. Det er ikke altid ens kæreste tænker så meget over, hvad de går i. Et godt par bukser kan både være meget alsidigt, bruges til alle outfits og holde i utroligt mange år.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Kan din kæreste godt lide dejlig vin og snakker de hele tiden om en ny vin, de har prøvet? Giv dem en adventsgave som passer til deres interesser med et gavekort til vinsmagning. Her kan de få lov at prøve mange vine og lære, hvordan man genkender undertoner og smagsnuancer.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis din kæreste ofte er den, som laver mad, kan du gøre dem glade med et godt sæt japanske køkkenknive. De gør madlavningen både sjovere og nemmere, og opfylder behovet for alle forskellige størrelser af knive. Samtidigt er knivene flot lavet og udsmykket og ser godt ud i ethvert køkken.

6. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne give din kæreste lidt ekstra luksus og lidt afslapning i en travl hverdag? Så er et ophold hos Ystad Saltsjöbad den perfekte adventsgave til dem. Her kan de prøve mange forskellige og sjove aktiviteter, samt nyde det store spa område. Det giver ro i sjæl og krop.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Du kan give din kæreste nogle fine citatplakater fra deres yndlings film og serier i adventsgave. Det er en sjov måde at vise, hvor godt du kender dem og samtidigt give dem et godt grin. Der findes mange søde, sjove, motiverende og fjollede citater, du kan prøve at vælge imellem.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du finde en god oplevelse at give din kæreste i adventsgave, kan du lade dem flyve i en luftballon. Det er en næsten magisk oplevelse at være oppe i en vaskeægte luftballon. Samtidigt kan det være en romantisk tur for jer at tage sammen og nyde den smukke udsigt.

9. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En personlig nøglering giver dig mulighed for, at minde din kæreste om dig, ligegyldigt hvor de er henne. Alle har konstant deres nøgler på sig. Med en lille personlig besked, inside joke eller sød illustration, kan du få dem til at smile. Det er en fin og personlig adventsgave.

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Gør din kærestes hjem lidt mere hyggeligt og varmt med en dejlig klassisk uldplaid. Alle hjem skal bruge nogle gode tæpper til at holde varmen, når det bliver koldt udenfor. Denne uldplaid er også perfekt for jer at putte under, når I ser en god film sammen til date aften.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Elsker din kæreste at lave dejlig mad og eksperimentere med forskellige opskrifter? Ved at give dem et madkursus i adventsgave, kan de få lov at udfolde deres kulinariske evner endnu mere. De vil lære om lækre råvarer og få god inspiration til at lave retter, de ikke har lavet før.

12. Parfume

Pris: 100 kr.
Du kan ikke ramme forkert, ved at give din kæreste en god parfume i adventsgave. Det er en god gave, hvis du er lidt i tvivl om, hvad du skal give din kæreste. Se, om de er ved at løbe tør for deres yndlingsduft eller vælg en ny til dem.

13. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kan din kæreste godt lide god gin eller drinks med gin? Så kan du give dem en tur til ginsmagning i adventsgave, I kan tage til sammen. Det er en god måde at sammenligne jeres smag og prøve nye typer gin. I kan også få inspiration til nye cocktails.

14. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Vil du give din kæreste lidt luksus derhjemme? Med en god fugtgivende ansigtscreme, kan du hjælpe dem med at passe på deres hud. Det er ikke alle som er lige gode til at bruge cremer. Med denne fugtgivende ansigtscreme bliver det nemmere at få ungdommelig, frisk og glødende hud.

15. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling kan være en god adventsgave til kæresten, som elsker hudpleje og personlig pleje. De vil få renset huden i dybden og få det plejet med produkter, som passer til deres hudtype. Din kæreste vil efterlade behandlingen helt afslappet og glødende med ren og plejet hud.

16. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Lad din kæreste få noget flot kunst til deres vægge, ved at give dem fine museums plakater i adventsgave. Det behøver ikke være dyrt at finde værker, fra deres yndlingskunstnere. Nu kan du nemt vælge de flotteste plakater og indramme dem, så de kan pynte din kærestes værelse eller stue.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Har du en kæreste som er helt vild med alle mulige former for specialøl? Med en adventsgave til ølsmagning, kan de få lov at prøve mange øl, de aldrig har smagt før. De vil også få viden om, hvordan de er skabt og udfolde deres interesse for de spændende øl.

18. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Hvem elsker ikke at høre god musik, ligegyldigt hvor de er henne? Giv din kæreste nogle Apple AirPods som nemt lader dem tage musikken med sig over det hele. De skaber god lyd i høj kvalitet og er nemme at tage med i lommen, fordi de er små og diskrete.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Du og din kæreste har nok været ude at spise på restaurant et utal af gange. Men har I nogensinde prøvet det i fuldstændig mørke? Med en adventsgave til dinner in the dark, kan I prøve en helt ny måde at opleve restauranter på. Oplevelsen vil udfordre jeres sanser.

20. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er en god adventsgave til den musikinteresserede kæreste. De vil være vild med at kunne spille lækker musik og tage højtaleren med sig. Den er perfekt til fest i haven, picnic i parken eller hygge med vennerne på værelset. Mange gode oplevelser kræver noget god musik.

21. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Giv din kæreste et dejlig blødt lammeskind i adventsgave, de kan ligge og putte med. Skindet er perfekt til at have liggende over en hård stol, i sofaen eller som lidt ekstra varme i sengen. Når vintermånederne banker på døren, er det rart at have lidt ekstra varme derhjemme.

22. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Har din kæreste ofte snakket om at de drømmer om at flyve i en helikopter? Det er en sjov oplevelse, de fleste skal have prøvet, som du nu kan give din kæreste mulighed for. Lad dem se helikopteren indefra og nyde den smukke udsigt over byerne gennem vinduerne.

23. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Til den meget aktive kæreste, er en backpacker rygsæk den perfekte adventsgave at give. Den er god til alle former for udendørs aktivitet og har plads til alt, de skulle bruge. Om det er til spejderlejr, vandretur, cykelferie eller andet, er backpacker rygsækken klar til at opfylde alle behov.

24. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis du vil finde en gave til din kæreste, som elsker højder, kan du give dem en tur til svæveflyvning. Her kan de få noget luft mellem vingerne og få lov at flyve mellem skyerne. Udsigten deroppefra er smuk og det kan være sjovt for dem at prøve svæveflyvning.

25. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Har din kæreste rigtig dårlig far humor? Så kan du få dem til at grine med en fin citatplakater fra Dialægt fyldt med far humor. Den har fjollede jokes som “En hund og en bussemand har parret sig… De fik en snothvalp” og “Hvad har får under ulden? Fårhud.”

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Kan din kæreste god lide fisk, vandet og generelt at dykke? Så kan du kombinere det hele med en adventsgave til undervandsjagt kursus. Det er en meget mere aktiv måde at fange fisk på end normal fiskning. De får lov at svømme i våddragt og fange fisk med en harpun.

27. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Mange går meget op i deres flotte sneakers. Er din kæreste også glad for sine, kan du hjælpe med at de kan holde længere uden at blive snavsede. Med et sneaker cleaning kit er det nemmere for din kæreste at holde deres flotte sneakers hvide og rene længere.

28. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter din kæreste med ud at spise noget lækker mad i adventsgave til tapas for 2. Det er en dejlig måde for jer at nyde hinandens selskab og prøve en masse god mad samtidigt. Tapas er meget populært, fordi I kan prøve så mange forskellige retter på én gang.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Med en fin fotocollage, kan du give din kæreste en personlig og sentimental adventsgave, de ikke vil glemme. Saml alle de bedste billeder fra jeres forhold, så I kan se tilbage på de gode minder. Det kan være selfies, billeder fra date aftener, ferier, rejser og meget andet.

30. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sommeren bliver bedst nydt fra kanten af en fin sejlbåd. Giv din kæreste en tur med GoBoat København, hvor I kan prøve at sejle rundt på vandet. Nyd synet af den fine by, mens I får vind i håret og nyder den friske luft. Det er hyggelig kvalitetstid.

31. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du gerne give din kæreste en gave, som vil give dem et godt grin? Så kan du vælge en Danish Sayings Plakat fra Dialægt til din romantiske adventsgave. Her er sjove ordsprog som “out swinging the wooden leg” og “to grab a grandad”, I kan grine af sammen.

32. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Pizza er et kæmpe hit hos de fleste, og skal maden være nem, står det ofte på pizza. Giv din kæreste et pizzakursus i adventsgave, for at lade dem lære at lave pizza helt fra bunden. I kan også tage afsted sammen og selv lave pizza til den næste filmaften.

Gode Adventsgaver Til Kæresten

Når man skal til at overveje sin kærestes adventsgaver, så skal man tænke sig grundigt om, for det skal ikke alene være romantisk, men det skal også være gave der kan bruges til noget. Som nævnt kan det godt blive en kostbar fornøjelse, hvis man ikke overvejer sagerne grundigt først. Men her på siden kan du nemt finde en masse gode gaver, der helt sikkert vil gøre din kæreste rigtigt glad og som kan få godt gang i den gode julestemning

Du kan nemt finde den rette gave, hvis du bare overvejer hvad din kæreste kan lide at foretage sig. Hvad er hans/hendes interesser? Det burde du nok vide, som kæresten og derfor kan du med fordel give en gave, der har noget med denne interesse at gøre. Du kan være helt sikker på, at det nok skal blive populært. 

Hvis det skal være rigtigt fint, så kan du med fordel pakke gaven smukt ind og vedlægge et sødt kort. Måske skal du endda forsøge dig som digter eller bare nøjes med en sød lille hilsen. Så skal det nok blive en rigtig god jul.

adventsgaver til kæresten

Små Adventsgaver Til Kæresten

Har du og din dejlige kæreste valgt at glæde hinanden med små adventsgaver helt frem til juleaften? Så står du naturligvis overfor lidt af en opgave i form af at finde de adventsgaver som du ønsker at glæde din kære kæreste med frem til juleaften. Dette er bestemt ikke nogen let opgave og særligt ikke hvis der er tale om små adventsgaver til kæresten, hvilket vil sige at der er afsat et budget på hvor meget der i alt må købes for. Dette gør naturligvis opgaven langt mere kompleks da der derved er mange adventsgaver man ikke kan give da de overstiger budgettet.

Skulle du have svært ved at finde små adventsgaver til kæresten, vil vi klart anbefale dig at tage et kig på listen ovenover da netop denne liste er fyldt med gode adventsgaver til kæresten. Som alle helt sikkert vil skabe stor glæde og højt humør helt frem til juleaften.

adventsgave til kæresten

Fælles Adventsgave Til Kæresten

En af de mere populære adventsgaver i de senere år er oplevelsesgaver. Det kan nemlig være alt lige fra hyggelige cafeture og restaurantbesøg, til smukke oplevelser som giver jer mulighed for masser af romantik. Det kan f.eks. være et spaophold på Falkenberg Strandbad eller måske Dinner in the Dark. Giv din gave en dejlig oplevelse, som i endda vil kunne nyde sammen.

Tag din kæreste med ud og gå en tur i den julepyntede by og hav en hyggelig dag. Når i kommer hjem kan du så give ham/hende sin adventsgave. Ikke alene får de en lækker oplevelse i gave, men de får også lov at dele denne oplevelse med sin kæreste. Naturligvis kan de også tage en ven eller veninde med, så de kan få en virkelig hyggelig dag sammen. 

Som du kan se, er der rigeligt at tage af, uanset om man skal bruge store eller små adventsgaver til kæresten.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: