Hyggelige & Sjove Adventsgaver Til Forældre Som De Vil Synes Om

Adventsgaver til forældre er et begreb, der efterhånden er blevet mere populært. Normalt forbinder man det med de mindste, som skal forkæles ekstra meget i julen. Dette sker ofte med en pakkekalender, hvor de små får en gaver hver eneste morgen. Men det skal ikke være nogen hemmelighed at det kan blive en ganske kostbar ting, især hvis man skal lave en pakkekalender til voksne. Så derfor er adventsgaver til forældre et rigtig godt alternativ. 

Når man kun skal købe 4 gaver frem for 24, så er der en langt større chance for, at man kan finde en ordentlig gave, som nok skal glæde modtageren. Vi har naturligvis et stort udvalg af lækre adventsgaver til voksne, så du kan nemt finde noget til dine forældre. Så uanset hvor gamle dine forældre, så kan du finde en god adventsgave til forældre hos os. Så tag et kig og find lige præcis det, som du leder efter.

Hyggelige Adventsgaver Til Forældre

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Personlig Nøglering

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Giv din far et godt grin i adventsgave, med en sjov Dialægt citatplakat fyldt med far citater. På plakaten er der eksempelvis “Dengang far var dreng…” og “Nej, isbilen ringer fordi der er udsolgt.” Han vil nok kunne nikke genkendende til mange af de typiske far citater på plakaten.

2. Dialægt Citatplakat Mor

Priser fra: 249 kr.
Der er nogle sætninger som går igen hos mødre og som du nok har hørt mange gange. Nu kan du give din mor en sjov citatplakat fra Dialægt i adventsgave fyldt med alle de typiske mor citater. Her er “Nu tæller jeg til 3!” og “Den er nok til vask.”

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Er dine forældre vilde med at være fysisk aktive og lave nye aktiviteter sammen?  Så vil de være vild med en adventsgave til Bridgewalking hen over den gamle Lillebæltsbro. De vil sammen med andre gå på tværs af broen og kunne nyde den smukke udsigt over vandet og byen.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Du går aldrig galt i byen ved at give dine forældre gode bøger i adventsgave. Du kan kigge gennem mange forskellige genrer som krimi, romantik, fantasy, faglitteratur, tegneserier og kogebøger. Med garanti vil du kunne finde nogle spændende bøger, dine forældre vil elske, men ikke har fået læst endnu.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis dine forældre godt kan lide god vin, kan du gøre dem glade, ved at give dem en vinsmagning. Det er en dejlig adventsgave som kan give dem lidt kvalitetstid og lade dem smage mange gode vine. De vil lære mere om de forskellige typer og kunne finde deres yndlings.

6. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Er én eller begge dine forældre en kæmpe film fan? Så kan du finde nogle fine citatplakater fra deres yndlingsfilm. Der er både sjove, fine, romantiske og motiverende citater at vælge imellem til plakaterne. De kan hænge som fin pynt i hjemmet og dekorere stuen eller værelset med gode filmcitater.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne give dine forældre lidt ekstra luksus i adventsgave? Med en tur til Ystad Saltsjöbad kan de få ren afslapning som et perfekt afbræk fra en travl hverdag. De kan nyde de mange sjove aktiviteter, så meget de lyster eller gøre brug af det store spa område.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis du vil finde en fin gave til dine forældres hjem, kan du give dem et godt sæt japanske køkkenknive. De gør madlavningen sjovere og nemmere og er perfekt til alt fra steak til kartofler og frisk salat. Udover at være af høj kvalitet er knivene også flotte i køkkenet.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Med en tur til ballonflyvning, kan du give dine forældre en adventsgave, de ikke vil glemme. Der er en smuk udsigt oppe fra ballonen og det er en romantisk tur for dem at flyve sammen. Det er næsten som at være i en film at flyve sammen oppe i luftballon.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en fin og sentimental gave, du kan give dine forældre til advent. Det viser at du har brugt tid på gaven og på at vælge alle de fine billeder. Du kan finde billeder fra specielle tidspunkter i dine forældres liv, billeder af børnene, rejser og meget mere.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Elsker dine forældre at lave mad, men har måske ikke den største inspiration til nye retter? Med et madkursus kan de sammen udvikle deres horisonter indenfor madlavning og deres kulinariske evner. Det giver dem meget mere viden om forskellige råvarer og mod til at kaste sig ud i flere opskrifter.

12. Parfume

Pris: 100 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give dine forældre i adventsgave? Så kan du gå den sikre vej og vælge dem hver en god parfume, de kan bruge til hverdag. Der er mange dejlige dufte at vælge imellem, så du kan finde én, som passer til præcis dem.

13. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Har du forældre som er vild med god gin eller at lave masser af lækre cocktails? Så er en ginsmagning præcis den adventsgave du leder efter til dem. Her kan de få lov at smage på mange forskellige typer gin. Samtidigt kan de finde inspiration til nye drinks med gin.

14. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Vælg en dejlig klassisk uldplaid at give dine forældre i adventsgave, for at holde dem varme i vintermånederne. Når det begynder at blive koldt udenfor er det dejligt at have bløde tæpper, til at give ekstra varme. En uldplaid er perfekt til at putte i sofaen med en god film.

15. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Vil du gerne give dine forældre noget nyt og anderledes i adventsgave? Så kan du give dem en tur til svæveflyvning, hvor de kan få luft under vingerne. Udsigten deroppe fra er smuk og de kan få lov at se hvordan et svævefly fungerer indefra og snakke med piloten.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et blødt lammeskind er noget, som alle hjem kan bruge. Det både pynter og er utroligt praktisk. Dine forældre vil elske at få et lammeskind i høj kvalitet i adventsgave. Det kan bruges til at lægge over hårde stole, sidde med i sofaen eller give lidt ekstra varme til sengen.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Giv dine forældre en ølsmagning i adventsgave, hvis de er vilde med lækker specialøl. De kan få lov at prøve mange forskellige typer øl, de aldrig har smagt før. Måske finder de endda en ny yndlingsøl, de kan købe et par flasker af med, til at nyde derhjemme.

18. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hjælp dine forældre med at pynte deres hjem op, ved at give dem nogle fine Kaj Bojesen Figurer. De kommer i mange forskellige og fine dyr, så du kan finde dine forældres yndlings. Figurerne er perfekte til at skabe hygge på værelset eller til at være tidløs pynt til stuen.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dinner In The Dark er en helt ny måde at opleve restauranter og mad på. Giv dine forældre en tur hertil i adventsgave, for at lade dem opleve noget helt anderledes. De vil blive guidet rundt i en mørk restaurant og spise uden at kunne se noget foran dem.

20. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
En Lil Davinci Tegningeramme er den perfekte adventsgave til dine forældre, hvis de har mange børnetegninger liggende. De kan hurtigt blive rodet sammen og ende med at ligge krøllede i en skuffe. Med en Lil Davinci Tegningeramme kan de både vises frem og arkiveres, indtil de er klar til udstilling.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Elsker dine forældre vilde sportsvogne og har de altid drømt om at køre i én? Nu kan du få den drøm til at gå i opfyldelse med din adventsgave. Giv dem mulighed for at køre i en lækker sportsvogn på en bane designet til formålet. De kan selv vælge bilen.

22. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Mind altid dine forældre om dig, ligegyldigt hvor de befinder sig henne. Med en personlig nøglering, kan du gøre dine forældres nøgler lidt mere personlige og sentimentale. Få indgraveret deres navn, en inside joke, et hyggeligt minde eller en fin illustration, som vil få dem til at smile.

23. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er den perfekte adventsgave til dine forældre, hvis de har en kæmpe sød tand og elsker at bage. Her kan de lære at lave de lækre luftige kager helt selv fra bunden. De kan eksperimentere med forskellige smage og bage kagerne til næste gang, du kommer på besøg.

24. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Hvis dine forældre ikke er så gode til at passe på deres hud, kan du give dem en fugtgivende ansigtscreme. Især når man bliver ældre, kan huden hurtigt blive tør og mat at se på. Med en god creme bliver det nemmere for dem at tage sig af deres hud.

25. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Vil du være sikker på at give dine forældre en god adventsgave, som de vil nyde? Så kan du give dem to biografbilletter, som de kan bruge til at se en god film. Det er en dejlig måde for dem at bruge tid sammen og de kan selv vælge filmen.

26. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Det kan være svært at holde sine forældre opdateret på ens liv, specielt hvis man bor langt væk. Nu kan dine forældre altid følge med, med en digital fotoramme i adventsgave. Du kan uploade billeder fra din mobil direkte til rammen hjemme ved dine forældre, ligegyldigt hvor du er henne.

27. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Lidt god kvalitetstid og lækker mad kan være den perfekte adventsgave til dine forældre. Giv dem et gavekort til et cafébesøg for 2, hvor de selv kan vælge, hvor de vil spise. Det vil give dem masser af dejlig mad, samt mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab.

28. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Hvem elsker ikke en lækker brunch? Giv dine forældre en luksus brunch for 2 i adventsgave, som de vil nyde. En god brunch i godt selskab er den perfekte start på dagen og en hyggelig måde at bruge tid sammen. De kan spise sig mætte i de kæmpe brunch buffeter.

29. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Tør dine forældre tage skridtet ud i frit fald fra en højde af 40 meter? Hvis de er til ekstremsport og gerne vil udfordre sig selv, kan du give dem en tur til big swing. Det er en adventsgave som vil give sved på panden og adrenalin i blodet.

30. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hvis dine forældre nyder god kunst og godt kan lide flotte billeder, kan du give dem nogle museums plakater. Det er den perfekte smagfulde pynt til deres hjem, som kan hænge på væggene i stuen eller på værelset. Vælg mellem mange flotte værker, for at finde det, der passer dem.

31. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Fortjener dine forældre lidt luksus og spa som et afbræk fra deres travle hverdag? Giv dem en luksus ansigtsbehandling i adventsgave og lad dem tage afsted til ren afslapning. Her kan de få renset deres ansigt i dybden og behandlet huden med dejlige produkter, der passer til deres hudtype.

32. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er rigtig hurtigt blevet en af de mest populære måder at nyde et dejligt måltid på. Det er fordi man kan prøve så mange dejlige retter på én gang. Har dine forældre ikke været afsted før, kan du give dem en tur til tapas for 2 i adventsgave.

33. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne gå all out med din adventsgave og give dine forældre noget, de ikke vil glemme? Så kan du vælge en dejlig 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Her kan de nyde de mange faciliteter, sjove aktiviteter og store buffeter med dejlig mad. Den perfekte romantiske weekend.

34. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Giv dine forældre en dejlig oplevelse og mulighed for selv at sejle rundt med GoBoat København. Det er den perfekte måde for dem at nyde sommeren og få lidt vind i håret. De kan opleve synet af byen fra vandet, mens de tager en afslappende sejltur gennem gaderne.

35. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Med en food walk i adventsgave kan du give dine forældre god mad og spændende historier på samme tid. De vil blive guidet rundt i byen og lære mere om de mange vigtige steder, der er i den. Samtidigt vil der blive serveret god mad fra caféer og restauranter.

36. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Elsker dine forældre lækker pizza lige så meget som alle andre? Så kan du give dem et dejligt pizzakursus i adventsgave, hvor de kan lære at lave det helt selv. Det giver dem mulighed for at få pizza når de har lyst og lave det med alle deres yndlings toppings.

37. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Bor dine forældre i nærheden, kan du give dem et gavekort til ridning i Dyrehaven i adventsgave. Her kan de prøve at se parken på en helt ny måde ved at opleve den fra hesteryg. Det er også en sjov oplevelse at ride, hvis de ikke har prøvet det før.

Bedste Adventsgaver Til Forældre

December nærmer sig med hastige skridt, så har du planer om at glæde dine skønne forældre med en adventsgave i år, vil det være en god ide så småt at begynde at tænke på hvad du vil give i adventsgave til dine forældre. For dette kan man sagtens få en del tid til at gå med, og særligt hvis du har tænkt dig selv at kreere alle adventsgaverne. For som vi alle ved er de bedste adventsgaver til forældre, som regel de hjemmelavet adventsgaver da de er langt mere personlige og udstråler at man har gjort sig meget umage med at glæde dem helt frem til juleaften.

Men hvad skal man så lave for at få fremtryllet de bedste adventsgaver til forældre, og behøver man selv at lave alle gaverne? Dette vil vi meget gerne hjælpe dig med! For naturligvis behøver man ikke at lave samtlige fire adventsgaver til ens forældre, man kan fint købe et par eller måske ligefrem dem alle sammen. For der findes også ualmindelig gode adventsgaver til forældre online på webshops. Ta’ eksempelvis et kig på vores liste ovenover som er fyldt med de bedste adventsgaver til forældre.

Bedste Adventsgaver Til Forældre

Dine Forældre Skal Ligeledes Mærke At Det Er Jul

Julen er hjerternes fest og det er ikke kun børnene, der skal have glæde af dette. Det er i høj grad en højtid, som tiltaler de voksne, og derfor er det vigtigt at man sørger for at forkæle sin bedre halvdel. Det samme gælder når det kommer til sine forældre, der hele vores barndom har forkælet os og givet os en masse dejlige adventsgaver. Nu er det deres tur, hvilket helt sikkert ikke er noget de forventer. Det er derfor rigtigt sjovt at se en forælders ansigter, når man tager deres adventsgaver frem og ønsker dem en dejlig adventssøndag. Det er det hele værd. 

Er du i tvivl om, hvad du skal give dine forældre i adventsgave, så er der heldigvis masser af gode muligheder her på siden. Det handler jo blot om at gøre dem glade og få dem til at føle sig elskede. Det kan f.eks. gøre med en personlig Familiecollage, der indeholderen masse dejlige billeder af hele familien. Hvilken mor vil kunne stå for det? Det kunne også være et oplevelsesgavekort til en eksklusiv vinsmagning, hvor dine forældre kan tilbringe en hyggelig eftermiddag sammen, i selskab med en masse god vin.

adventsgaver til forældre

Adventsgaver Til Forældre Er Så Hyggelige

Hvis der er en ting som gør sig gældende når det kommer til adventsgaver, så er det hygge. Det er simpelthen så hyggeligt at vågne op en søndag morgen, hvor det er mørkt og koldt udenfor. At der så venter en dejlig adventsgave, gør det jo kun endnu mere hyggeligt.

Uanset hvor gammel man bliver, så vokser man aldrig helt fra adventsgaver og derfor bør du i høj grad overveje om ikke dine forældre fortjener at få det. De vil sætte pris på, at du tænker på dem og der er en masse at vælge imellem. Lav en hyggelig og dejlig morgenmad, så i rigtigt kan komme i god stemning før i udveksler adventsgaver. Dine forældre vil elske det og det er som sagt endnu mere sjovt, hvis man kan overraske dem. Det er jo lige det julen går ud på.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: