Kærlige, Romantiske & Personlige Årsdagsgaver Til Ham & Hende

Årsdagsgave er en af de gaver, som man absolut ikke må glemme. Ellers kan det meget vel være, at man kommer til at stifte nært bekendtskab med sofaen om natten. Men hvis man er i et dejligt og nært forhold, så burde det heller ikke være noget problem at huske jeres årsdag og ikke mindst en årsdags gave. Det er en vigtig ting i et forhold, for det holder liv i forholdet og er med til at bringe jer tættere sammen. Romantik må aldrig forsvinde for, så kan man meget vel risikere, at følelserne også begynder at falme.

Årsdagen er naturligvis den dag, hvor i kan fejre x antal år sammen. Enten den dag hvor i havde jeres første date eller måske den dag i officielt kaldte jer for kærester. Mange vælger dog senere at anvende bryllupsdagen til årsdage efter brylluppet. Men hvorfor ikke have både årsdag og en bryllupsdag? Det er altid rart med endnu en undskyldning for at fejre og give hinanden gaver. 

Årsdagen er den mest oplagte og perfekte dag, for den markerer begyndelsen på jeres forhold og derfor er det naturligvis passende med en personlig årsdagsgave på den store dag.

Kærlige & Romantiske Årsdagsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Vil du gerne forkæle din søde kæreste med funklende smykker? Så går du ikke fejl hos Abelstedt. Her finder du nemlig de fineste smykker til enhver smag. Vælg en smuk ring, et par funklende diamantøreringe eller en halskæde med et fint vedhæng. Uanset hvad er det en helt perfekt årsdagsgave til hende.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis du leder efter den perfekte gave til kæresten som er lidt af en læsehest, er gode bøger en oplagt idé. Hvis du vil være ekstra romantisk, kan du give en kærlighedsroman, der vil få din udkårnes hjerte til at banke lidt hurtigere. Det en skøn årsdagsgave, som både mænd og kvinder vil blive glade for at få.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Ønsker din kæreste sig ikke noget i årsdagsgave? Så bør du give en vidunderlig oplevelse, hvor I kan lære noget nyt i hinandens selskab. Et kaffekursus er en perfekt årsdagsgave til ham eller hende, der elsker kaffe. Tag sammen afsted på et skønt kaffekursus – det bliver en hyggelig dag, I sent vil glemme.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Er din kæreste ikke til blomster og chokolade? Hvis han eller hun elsker at lave mad, så er et par lækre japanske køkkenknive en genial årsdagsgave. Knivene vil gøre madlavningen til en leg, og så har de et yderst stilfuldt design, der gør dem oplagte at vise frem i køkkenet. 

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Den perfekte årsdag sluttes af med en romantisk vinsmagning. Nyd smagen og duften af den søde drue, mens I kigger hinanden dybt ind i øjnene. Der er lagt op til en aften ud over det sædvanlige, hvor I ikke skal andet end at nyde hinandens selskab og smage en masse lækker vin.

6. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Går din kæreste op i design og indretning? Så er en smuk plakat fra danske citatplakat.dk en helt perfekt årsdagsgave. De har nemlig et bredt udvalg af de fineste plakater med unikke designs.

7. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Hvad er mere romantisk at give i årsdagsgave end en smuk buket blomster, der pynter og dufter dejligt? Det er især en skøn årsdagsgave til hende, der elsker romantik. Du kan også skrive et kort med nogle søde ord, der viser din udkårne, hvor meget du holder af hende.

8. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis du vil skrue helt op for romantikken, så bør du forkæle din kæreste med et spaophold på Ystad Saltsjöbad i årsdagsgave. Kom langt væk fra hverdagens stress og jag, og nyd en forlænget weekend sammen, hvor I ikke skal andet end at nyde hinandens selskab. Det bliver ikke mere romantisk.

9. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Har din kæreste et særligt forhold til en helt bestemt by? Så er en byplakat en skøn årsdagsgave. Hos Dialægt finder du plakater med mange forskellige byer i hele landet. De fine plakater pynter på væggen, og så er de en herlig måde at hylde en særlig by på.

10. Danish Skin Care Sæt

Priser fra: 978 kr.
Dette samlede sæt af hudplejeprodukter fra Danish Skin Care indeholder alt det, som du skal bruge for at få den helt perfekte hud. Det er en skøn årsdagsgave til hende, men det kan også være en god årsdagsgave til ham, der gerne vil have en sund og lækker hud.

11. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Vil du gerne glæde dit hjertes udkårne med en fin årsdagsgave, som kan pynte i hjemmet? Så kan du trygt give denne fine Kay Bojesen Abe. Den populære træfigur har et tidløst design, der passer ind i stort set alle hjem. Derfor vil den helt sikkert falde i god jord hos kæresten.

12. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne forevige alle de dejlige oplevelser, du og din kæreste har haft sammen? Så bør du give en smuk fotocollage i årsdagsgave. Du kan inkludere billeder fra jeres første ferie sammen, jeres første lejlighed eller noget helt tredje. Uanset hvad er en fotocollage en unik og personlig årsdagsgave, der vil vække minder.

13. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Hvor er det allermest romantisk at fejre sin årsdag? Højt oppe i himlen i en luftballon, selvfølgelig. Det er enormt romantisk at svæve rundt i luften, mens I kan se det smukke landskab udfolde sig under jer. Hvis du leder efter det perfekte sted at fri, bør du gøre det, mens I svæver på en lyserød sky.

14. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Bring smukt design i form af bløde former og flotte farver ind i stuen med denne eller en af de mange andre smukke museums plakater. Det er romantisk at give en personlig gave, og hvis din kæreste elsker museer og udstillinger, er denne plakat en perfekt gaveidé. Som helt sikkert vil pynte flot på væggen. En herlig årsdagsgave.

15. Parfume

Pris: 100 kr.
Vil du gerne forkæle din kæreste lidt ekstra på jeres årsdag? Så er en skøn parfume en herlig gaveidé. Det er en skøn årsdagsgave til hende, der elsker at dufte dejligt. Men det er også en oplagt årsdagsgave til ham. Vælg din kærestes yndlingsduft, eller overrask med noget nyt og spændende.

16. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det kan være svært at finde en god årsdagsgave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget. I så fald er en skøn oplevelsesgave en perfekt idé. Hvis I nyder at lave mad sammen, bør du give din udkårne et madkursus, hvor I kan lære at lave alt fra fyldte chokolader til østens fristelser.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
De fleste kvinder elsker at få smykker eller blomster i årsdagsgave, men det kan være sværere at finde en romantisk gave til mænd. Et lækkert armbåndsur er en romantisk årsdagsgave til ham, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra. Hos Nordgreen finder du ure med lækre designs og høj kvalitet, som han vil bære med stolthed.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Når man har været kærester i nogle år, har man efterhånden været ude at spise mange gange. Prøv noget nyt, og inviter din udkårne med på tapas for 2 på jeres årsdag. Her får I alt godt fra det spanske køkken, mens I kan nyde hinandens selskab. En skøn årsdagsgave.

19. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Klager din kæreste altid over, at høretelefonerne bliver krøllet sammen i lommen? Så er et par Apple Airpods den perfekte årsdagsgave. Her slipper man nemlig for at bøvle med dumme ledninger, da høretelefonerne er helt trådløse. Derudover er de stilfulde, nemme at betjene, og så er der ikke sparet på lydkvaliteten.

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Elsker du og din kæreste en god gin og tonic, eller vil I gerne lære mere om den spændende drik? Så er en ginsmagning en skøn årsdagsgave. En aften bliver altid hyggeligere med lidt alkohol i blodet, og på en ginsmagning får man samtidig lært en masse om ginnens historie og smagsnuancer.

21. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Lytter din kæreste altid med lørdag formiddag, når der er Mads og Monopolet i radioen? Så er bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” en herlig årsdagsgave. I bogen finder du de allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram, så der er garanti for god underholdning og nye indsigter. 

22. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis din kæreste er en værre frossenpind, så bør du forkæle ham eller hende med en klassisk uldplaid i årsdagsgave? Uldplaiden er både blød og varm, så man aldrig mere skal sidde og fryse. De fine plaider fås i mange forskellige farver, så vælg din partners yndlingsfarve, og du har den perfekte årsdagsgave.

23. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Leder du efter en lækker årsdagsgave til ham? Så bør du forkæle ham med et par skønne Shaping New Tomorrow bukser. Bukserne kombinerer stil og komfort, så man kan føle sig godt tilpas i et par klassiske herrebukser. Der er flere forskellige designs, pasformer og stile, så du kan med garanti finde det perfekte par til ham.

24. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Elsker din kæreste at pynte hjemmet med smukke ting? Så er denne Kay Bojesen Fanebærer en herlig årsdagsgave. Fanebæreren er designet med sans for detaljerne, så den vil med garanti falde i din kærestes smag. Og så er den oplagt at sætte frem på bordet til fødselsdage og andre festlige lejligheder.

25. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Inviter din kæreste på en anderledes date med Dinner In The Dark. Her spiser man nemlig en lækker middag i bælgravende mørke, så man må sætte sin lid til sine andre sanser. Det er enormt sjovt og udfordrende, og så smager maden helt anderledes, når man ikke kan se den.

26. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Ønsker din kæreste sig noget flot til hjemmet i årsdagsgave? Så kan du være sikker på at ramme plet med en smuk figur fra Kay Bojesen. De fine træfigurer fås i mange forskellige varianter, så du nemt kan finde en, der passer perfekt til din kærestes personlighed og stil. 

27. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Klager din kæreste altid over at sidde dårligt? Så forkæl ham eller hende med et blødt lammeskind i årsdagsgave. De fine skind er både smukke og enormt bløde at sidde på, og så fås de i mange forskellige farver. Det er en gave, der med garanti vil falde i god jord.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne forkæle din kæreste med en helt særlig årsdagsgave, så bør du give en 3-dages miniferie på Comwell Hotels. Kom væk fra hverdagen og helt ned i gear på et romantisk hotelophold med alt, hvad hjertet begærer. Her har I tid til hinanden, og I vil helt sikkert huske tilbage på ferien med et smil.

29. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par solbriller er en herlig årsdagsgave til både mænd og kvinder. Hvis I snart skal afsted på sommerferie, er der intet mere irriterende end at få den skarpe sol i øjnene. Derfor er solbriller en både en praktisk og dekorativ gave, som stort set alle vil blive glade for at få.

30. Kjole

Pris: 300 kr.
En smuk kjole er en oplagt årsdagsgave til hende, som elsker at gå med kjole. Du kan finde kjoler i mange forskellige stile, så der er helt sikkert en, der vil falde i din kærestes smag. Du kan også invitere hende ud på en romantisk date om aftenen, hvor hun skal have den nye kjole på.

årsdags gave
årsdagsgave

Årsdagsgaver Til Hende

Årsdagsgaven til hende er altså noget som man skal have styr på, for det er en ting, der kan vinde mange points. Sørg for at give hende en gave, der betyder noget om som der er lagt en masse tanke bag. Du skal altså ikke bare stikke hende en pakke, men derimod levere den med et sødt brev eller sågar et lille digt. Overrask hende og sørg for at hun føler sig værdsat, for så vil hun gøre alt for at forkæle og værdsætte dig også.

Men hvad skal man så give hende? Det er jo ikke nok med en buket blomster eller et lille brev. Der skal naturligvis også en god årsdagsgave med. Det er heldigvis ikke så svært at finde, for der findes en masser gaveideer, der vil gøre enhver kvinde glad og tilfreds. Forkæl hende med et dejligt spa ophold eller måske en tur ud spise tapas for to. Det behøver ikke være noget overdrevet, men hun skal føle sig værdsat og elsket.

En weekendtur til københavn vil være en oplagt årsdagsgave til hende, her kan i nyde en ølsmagning København, vinsmagning København eller ginsmagning København.

Årsdagsgaver Til Hende

Årsdagsgaver Til Ham

Mænd elsker også at få gaver, for de er alle sammen romantiske bløddyr, når man kommer ind bag den hårde facade. Det betyder at man naturligvis også skal have en årsdagsgave til ham, når den store dag oprinder. Heldigvis er mænd simple væsener og derfor behøver de ikke lange hjemmeskrevne digte og romantiske breve, hvori man krænger sit hjerte ud. Ofte kan man gøre det med en rød bøf til aftensmad og en god kold øl. Men man vil naturligvis også gerne give ham en god gave.

Den bedste årsdagsgave til ham er en gave, der ikke alene er betænksom og praktisk, men også gerne noget, der er lidt sjovt. Det vil sige, at man ikke skal købe små nipsgenstande til ham, men derimod nærmere et gavekort til en ølsmagning med kammeraterne. Her vil de kunne nyde en dag med mandehørm og masser af hygge. Han vil stensikkert huske dig for sådan en gave. Men ellers kan man også altid vælge en fælles oplevelse som Dinner in the dark eller en helikoptertur over København. Vær kreativ og tænk på hvad han bedst kan lide.

Årsdagsgaver Til Ham

Bedste Årsdagsgaver Til Kæresten

Når du skal finde en årsdagsgave til dit livs helt store kærlighed, er der mange ting at tage højde for. De bedste årsdagsgaver til kæresten er ganske enkelt personlige, romantiske og gerne lidt overraskende samt sjove. Det lyder måske ganske enkelt, men det er ikke ligefrem let at finde en årsdagsgave til kæresten som opfylder alle disse punkter. Derfor er det godt at netop du kender din kæreste utrolig godt og ved hvilke punkter der er vigtigst for netop din kæreste.

Når det er sagt så er der også en smutvej som du med fordel kan benytte dig af når du skal finde den bedste årsdagsgave til kæresten. Netop at benytte vores liste ovenfor som er en fyldsgørende liste med de bedste årsdagsgaver til kæresten uanset køn og humor. Fordelen ved denne liste er at du frit kan udplukke netop den årsdagsgave / kærlighedsgave du finder bedst til passende til din skønne kæreste. Uanset hvilken du vælger vil din kæreste helt sikkert elske dig for netop at have valgt den årdagsgave.

Bedste Årsdagsgaver Til Kæresten
Personlig Årsdagsgave

Findes der noget bedre end en kæreste som er i stand til at glæde en på den specielle årsdag med en romantisk og yderst personlig årsdagsgave? Nej vel! Du som kæreste ønsker naturligvis ligeledes at glæde ham eller hende med en personlig årsdagsgave, ligesom at du naturligvis ja måske endda i højere grad ligefrem ønsker at glæde din kæreste med en personlig årsdagsgave. Så find din kreative del af hjernen frem og begynd at tænke på hvad du dog kan glæde din kæreste med når I sammen skal fejre jeres årsdag og derved et års fælles kærlighed.

Skulle du have vanskeligheder ved at komme på en personlig årsdagsgave, så frygt ej og find inspiration ovenover. Her har vi nemlig lavet en yderst præsentabel liste over søde og personlige årsdagsgaver som du med fordel kan glæde din dejlig kæreste med, når i sammen fejre denne smukke dag. Vi ønsker dig i hvert fald tillykke med at I har været sammen i et helt år og ønsker jer en rigtig dejlig og romantisk dag.

Personlig Årsdagsgave

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: