Kærlige, Romantiske & Personlige Årsdagsgaver Til Ham & Hende

Årsdagsgave er en af de gaver, som man absolut ikke må glemme. Ellers kan det meget vel være, at man kommer til at stifte nært bekendtskab med sofaen om natten. Men hvis man er i et dejligt og nært forhold, så burde det heller ikke være noget problem at huske jeres årsdag og ikke mindst en årsdags gave. Det er en vigtig ting i et forhold, for det holder liv i forholdet og er med til at bringe jer tættere sammen. Romantik må aldrig forsvinde for, så kan man meget vel risikere, at følelserne også begynder at falme.

Årsdagen er naturligvis den dag, hvor i kan fejre x antal år sammen. Enten den dag hvor i havde jeres første date eller måske den dag i officielt kaldte jer for kærester. Mange vælger dog senere at anvende bryllupsdagen til årsdage efter brylluppet. Men hvorfor ikke have både årsdag og en bryllupsdag? Det er altid rart med endnu en undskyldning for at fejre og give hinanden gaver. 

Årsdagen er den mest oplagte og perfekte dag, for den markerer begyndelsen på jeres forhold og derfor er det naturligvis passende med en personlig årsdagsgave på den store dag.

Kærlige & Romantiske Årsdagsgaver

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

8. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

9. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

10. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

11. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

13. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

14. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

15. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

16. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

17. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

18. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

19. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

20. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

21. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

22. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

24. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

25. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

26. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

27. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

28. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

Årsdagsgaver Til Hende

Årsdagsgaven til hende er altså noget som man skal have styr på, for det er en ting, der kan vinde mange points. Sørg for at give hende en gave, der betyder noget om som der er lagt en masse tanke bag. Du skal altså ikke bare stikke hende en pakke, men derimod levere den med et sødt brev eller sågar et lille digt. Overrask hende og sørg for at hun føler sig værdsat, for så vil hun gøre alt for at forkæle og værdsætte dig også.

Men hvad skal man så give hende? Det er jo ikke nok med en buket blomster eller et lille brev. Der skal naturligvis også en god årsdagsgave med. Det er heldigvis ikke så svært at finde, for der findes en masser gaveideer, der vil gøre enhver kvinde glad og tilfreds. Forkæl hende med et dejligt spa ophold eller måske en tur ud spise tapas for to. Det behøver ikke være noget overdrevet, men hun skal føle sig værdsat og elsket.

En weekendtur til københavn vil være en oplagt årsdagsgave til hende, her kan i nyde en ølsmagning København, vinsmagning København eller ginsmagning København.

årsdags gave
årsdagsgave

Årsdagsgaver Til Ham

Mænd elsker også at få gaver, for de er alle sammen romantiske bløddyr, når man kommer ind bag den hårde facade. Det betyder at man naturligvis også skal have en årsdagsgave til ham, når den store dag oprinder. Heldigvis er mænd simple væsener og derfor behøver de ikke lange hjemmeskrevne digte og romantiske breve, hvori man krænger sit hjerte ud. Ofte kan man gøre det med en rød bøf til aftensmad og en god kold øl. Men man vil naturligvis også gerne give ham en god gave.

Den bedste årsdagsgave til ham er en gave, der ikke alene er betænksom og praktisk, men også gerne noget, der er lidt sjovt. Det vil sige, at man ikke skal købe små nipsgenstande til ham, men derimod nærmere et gavekort til en ølsmagning med kammeraterne. Her vil de kunne nyde en dag med mandehørm og masser af hygge. Han vil stensikkert huske dig for sådan en gave. Men ellers kan man også altid vælge en fælles oplevelse som Dinner in the dark eller en helikoptertur over København. Vær kreativ og tænk på hvad han bedst kan lide.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1