Kærlig & Personlig Årsdags Gave Til Ham Du Elsker Over Alt På Jorden

Årsdags gave til ham du holder mest af er en meget vigtigt gave. Det er nemlig den gave, der skal symbolisere vigtigheden af jeres forhold og hvad i har oplevet i løbet af det år. Ja det lyder ganske vist som noget af en mundfuld, og det kan da også virke ganske overvældende, hvis man ikke sørger for at tænke grundigt over gaven. Men hvis man sidder helt fast og ikke kan komme på noget særligt, så er der hjælp at hente. Her på siden har vi nemlig masser af ideer til årsdags gave til ham. Det gør det meget nemmere at finde en god og sjov gave, som vil få smilet frem hos manden i dit liv.

Der er alt fra sjove oplevelsesgaver til smukke ting til hjemme. Der er kort sagt noget for enhver type mand. Så gå på jagt i vores store udvalg og se om ikke, der skulle være noget der kunne friste.

Søde & Personlige Årsdags Gaver Til Ham

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Shaping New Tomorrow Bukser

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Der er altid plads til flere gode bøger på boghylden. Vis din kæreste hvor meget du holder af ham, ved at give ham nogle gode bøger i hans yndlingsgenre. Om han er mest til tegneserier, spændende krimi eller romantik, vil du kunne finde nogle, han ikke har læst endnu.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er din kæreste helt vild med god kaffe og kan han ikke starte sin dag uden en kop? Så vil han elske at få et kaffekursus i årsdags gave. Her kan han få lov at smage på en masse forskellige kaffebønner. Han vil også lære mere om ristninger og bryggemetoder.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par gode bukser, er noget som din kæreste altid kan bruge. Det er ikke altid at fyre tænker så meget over, hvordan de klæder sig. Med et par flotte Shaping New Tomorrow bukser, kan du hjælpe ham lidt på vej. De er stilfulde og går godt til alle outfits.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis du og din kæreste tit nyder et godt glas vin sammen, kan du invitere ham på vinsmagning. Det er en fin årsdags gave, som I kan få glæde af at tage til sammen. Til vinsmagning kan I prøve en masse vine, lære mere om dem og finde jeres yndlings.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Ethvert hjem har brug for et godt sæt køkkenknive. Ligegyldigt om I bor sammen eller hver for sig, vil din kæreste være vild med at få japanske køkkenknive. Knivene er af høj kvalitet. De gør det meget nemmere og sjovere at lave mad og er klar til enhver opgave.

6. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Fortjener din kæreste lidt luksus og vil du gerne give ham en årsdags gave, han ikke vil glemme? Så kan du give ham et ophold på Ystad Saltsjöbad. Det er især tiltrængt, hvis han har en travl og stresset hverdag. Han vil kunne nyde aktiviteterne og det dejlige spa område.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne give din kæreste en lidt humoristisk årsdags gave? Så kan du finde nogle fine citatplakater til ham, med sjove citater fra alle hans yndlings film og serier. Du kan vælge sjove, fjollede eller fine citater, som kan pynte hans vægge. Det skal nok få et godt grin.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv din kæreste en magisk oplevelse i årsdagsgave med en flyvetur i en luftballon. Her kan I flyve sammen under skyerne i en rigtig luftballon og få lov at se den indefra. Det føles helt magisk at sidde i kurven og I kan nyde den romantiske udsigt ned over byen.

9. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Med en personlig nøglering i årsdags gave, kan du altid minde din kæreste om dig. Giv ham en nøglering med indgravering af jeres årsdag, jeres navne eller en anden sød besked. Det vil få ham til at smile og tænke på dig, hver gang han tager sine nøgler frem.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Når det er din kæreste, som laver mad, ender han med at lave de samme retter om og om igen? Så kan du gøre ham inspireret, ved at give ham et madkursus i årsdagsgave. Det kan også være en fin aktivitet at tage til sammen for at lære om madlavning.

11. Parfume

Pris: 100 kr.
Ved du ikke, hvad du skal give til din kæreste i årsdagsgave? Så rammer du aldrig ved siden af, ved at give ham en god parfume, han vil få glæde af længe. Der er mange dejlige dufte at vælge imellem, så du kan finde den, som passer bedst til ham.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Er din kæreste helt vild med gin af alle forskellige afarter? Så kan du give ham et gavekort til en ginsmagning i årsdags gave. Her vil han kunne prøve mange spændende typer gin, han aldrig har smagt før. Han vil også få god inspiration til nye cocktails med gin.

13. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det behøver ikke koste mange penge at have flot kunst hængende på væggene. Vælg nogle smukke museums plakater at give din kæreste i årsdags gave, som passer til hans stil. Det vil give lidt ekstra pynt til hans vægge og være en fin måde at sætte pris på god kunst.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Er specialøl en stor ting I jeres forhold og drikker I dem tit sammen? Om I begge er vilde med det eller kun ham, kan du give ham en ølsmagning i gave. Det vil give mulighed for at prøve nye øl og lære om, hvordan de bliver skabt og brygget.

15. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Det er rart at kunne lytte til god musik på farten. Med et par Apple AirPods kan du lade din kæreste høre musik i høj kvalitet over det hele. De er små og diskrete, så de passer nemt ned i lommen. De vil give mange timers god musik.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Inviter din kæreste ud på en ny måde at opleve restauranter på. I har sikkert tit været ude at spise god mad, men aldrig på den her måde. Til Dinner In The Dark er hele rummet mørkt, og I må bruge jeres andre sanser til at føle jer frem.

17. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Med en god bluetooth højtaler, kan din kæreste spille høj musik i god kvalitet. En højtaler er nødvendig for at skabe ekstra hygge til alle sociale sammenkomster. Om det er fodboldaften, picnic i parken, hygge på værelset eller fest i haven. En god højtaler er altid praktisk at have klar.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Giv din kæreste mulighed for at prøve at flyve oppe i en vaskeægte helikopter. Det er en sjov oplevelse at give ham i årsdags gave, som man skal have prøvet én gang i livet. Han vil kunne nyde udsigten ud fra vinduet og have mulighed for at snakke med piloten.

19. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Skal du finde en god gave til din kæreste som elsker udeliv og vandreture? Så behøver du ikke lede længere. En backpacker rygsæk er klar til at opfylde alle hans behov. Om han tager på vandreture, spejderlejre eller rygsæk ferier, er der plads til alt, han skulle få brug for.

20. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Svæveflyvning er en sjov og anderledes oplevelse at få lov til at prøve. Hvis din kæreste elsker højder og flyvemaskiner, vil han være vild med en tur til svæveflyvning i gave. Han vil på en helt anden måde få luft under vingerne og kunne nyde den smukke udsigt.

21. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
En sjov citatplakat med far humor fra Dialægt er perfekt til din kæreste med dårlig far humor. Han vil bestemt elske de platte jokes på plakaten og få et godt grin ud af dem. Der er eksempelvis “Hvad hedder manden med en and under hver arm? Finn med to N’er”.

22. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Tager din kæreste tit afsted på fisketurer selv, med vennerne eller med familien? Så kan han nu få den tur opgraderet med et undervandsjagt kursus. Gummistøvlerne bliver skiftet ud med en våddragt og fiskestangen med en harpun. Han vil få lov at dykke rundt og tage friskfangede fisk med hjem.

23. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Der er mange, som går meget op i deres samling af sneakers. Er din kæreste en af de personer, kan du gøre ham glad med et sneaker cleaning kit i årsdagsgave. Det vil kunne hjælpe ham med at holde sine sneakers hvide og gøre, så de holder i længere tid.

24. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Hvilken bedre årsdags gave til ham er der end en dejlig romantisk date med god kvalitetstid? Til tapas for 2 kan I prøve mange forskellige retter og smage på hinandens, for at finde jeres yndlings. Det er lækker mad og godt selskab samlet i én gave, han vil elske.

25. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du gerne vil give din kæreste en personlig og sentimental gave, kan du vælge en fotocollage. I den kan du samle billeder fra i løbet af jeres forhold, som holder særlige minder. Måske er det tidligere årsdage, rejser, selfies, date aftener eller meget andet, I kan se tilbage på.

26. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
En af de bedste måder at nyde sommer og sol på er ved at sejle på vandet. Inviter din kæreste med ud at sejle med GoBoat København som din årsdags gave. Her kan I nyde vinden i håret og den smukke udsigt over byen. Det er ren afslapning og hygge.

27. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Vil du få din kæreste til at grine? Så kan du give ham en sjov plakat med Danish Sayings fra Dialægt. Her er blandt andet “Don’t come here and play King Carrot” og “Out swinging the wooden leg”. Det skal nok give ham et godt grin, når han ser den.

28. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Når der skal stå på hygge, så forbinder mange det med at spise god pizza. Med et pizzakursus i årsdags gave kan din kæreste lære at lave lækker pizza helt fra bunden. I kan også tage afsted sammen og lave hjemmelavet pizza, med jeres yndlings toppings, til den næste filmaften.

29. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
En mobiloplader er en af de ting, vi alle skal bruge. Men det kan være irriterende at bøvle med ledninger, der går i hårdknude og ikke er lange nok. Løsningen på dette er en trådløs mobiloplader. Placer din smartphone på X’et og din smartphone oplades hurtigt helt uden brug af kabler. En trådløs oplader fra SACKit skiller sig ud ved rent faktisk at pynte i hjemmet med sit stærke design og eksklusive materialer.

30. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

Ideer Til Årsdags Gave Til Ham

Kan du og din dejlige kæreste snart fejre jeres årsdag? Så er der ingen tid at spilde, for du skal naturligvis have fundet en ualmindelig god årsdags gave til ham. Du har måske allerede fundet en del ideer til årsdags gave til ham, det kan ligeledes være at du slet ikke har kunne komme på nogle ideer til hvad du kan give ham i årsdags gave. Men bare rolig, for denne side omhandler udelukkende årsdags gaver til ham, så du er endt det helt rette sted og har derfor uanede muligheder for at finde gode ideer til årsdags gaver til ham. 

Du har formentlig allerede taget et kig på listen ovenover, men skulle dette ikke være tilfældet vil vi klart anbefale dig at køre dette da listen er fyldt med gode ideer til hvad du kan give ham i årsdags gave. Så giv den endelig et skud, du vil helt sikkert kunne finde adskillige årsdagsgaver til ham som han vil blive utrolig glad for at modtage.

ideer til årsdags gave til ham

Perfekt Årsdags Gave Til Ham

Du har formentlig verdens dejligste kæreste og hvis I lige om lidt kan fejre jeres årsdag har du helt sikkert også tænkt dig at glæde ham med en perfekt årsdags gave til ham. For hvem ønsker ikke at kæle lidt ekstra for ens store kærlighed på selve ens årsdag? Det har vi da vist alle sammen! Så tag dig endelig god tid og brug gerne lidt energi på at finde en helt igennem perfekt årsdags gave til ham. Det vil han helt sikkert blive ret glad og taknemmelig overfor, for man kan nemlig ofte mærke når også du er glad for gaven du giver.

Men du er formentlig også her fordi du endnu ikke helt har fundet den perfekte årsdags gave til ham. Men bare rolig for lige netop dette kan vi sagtens hjælpe dig med. Vi har nemlig lavet en ualmindelig fin liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende årsdags gaver til ham. Så ta’ endelig et gik og bliv inspireret, og måske endda find din perfekte årsdagsgave til ham der.

perfekt årsdags gave til ham

Vis Ham Hvor Meget Han Betyder For Dig

Manden i dit liv skal forkæles. Længere er den ikke. Du skal naturligvis også selv forkæles på jeres årsdag, men hvis du sørger for at gøre lidt ekstra for ham, så er det helt sikkert noget, der betaler sig i den anden ende. Så sørg for at dagen bliver dejlig og speciel for ham. Forbered en sjov overraskelse og kombiner den eventuelt med hans årsdags gave

Det er egentlig ikke fordi det er så svært at forberede en perfekt årsdags gave til ham. Det kræver blot at man kender ham godt og ved hvad han kan lide. Men eftersom i har årsdag, så burde du efterhånden kende lidt til ham. Så tag udgangspunkt i hans interesser, når du skal købe gaven, så kan det ikke gå helt galt.

årsdags gave til ham

Giv En God Fælles Oplevelse I Årsdags Gave Til Ham

Hvis du er rigtigt smart, så sørger du får at en årsdags gave til ham og kan komme dig til gode. Det kan f.eks. være en gave i form af en sjov oplevelse. Disse oplevelsesgaver er ofte gavekort, der gælder for to personer, så det skulle da være underligt, hvis ikke han valgte at tage dig med. 

Omvendt kan du også bare selv købe gavekortet og overraske ham med en sjov oplevelse på jeres årsdag. Det kan være en god overraskelse og i kan få jer en herlig oplevelse, der skaber gode minder. Oplevelserne kan spænde meget vidt, så i kan ende med at komme på Bridgewalk Lillebælt eller måske noget mere traditionelt som et lækkert spa ophold. Så længe det er noget, som du ved at han vil sætte pris på, så gør det jo ikke noget, at du også nyder det. Man kan lige så godt kombinere det praktiske med det behagelige.

Smagninger er ligeledes en fantastisk årsdags gave til ham, ta’ derfor et kig på: Vinsmagning København, Vinsmagning Århus, Ølsmagning København, Ølsmagning Århus, Ginsmagning København.

Årsdags Gaver Til Ham
Sørg For At Hygge Jer Sammen

Uanset hvad i finder på at lave på jeres årsdag, så er det vigtigt at i sørger for at få en god dag. Gør lidt ekstra ud af at forkæle ham og få ham til at føle sig speciel. Selvom mange mænd kan virke hårde og ufølsomme, så kan du være sikker på, at de vil nyde den opmærksomhed. Så sørg for at gøre dit bedste på jeres årsdag, for så kan du være ret sikker på at han gør det samme.

Årsdage er herlige dage og det er en dag, der giver mulighed for gensidig forkælelse og nydelse. Vi har alt hvad i skal bruge at lækre gaver, så i kan forkæle den i holder af og dagen kan blive helt perfekt. Gå på opdagelse og fin alt fra pyntegenstande til lækre oplevelser som i aldrig nogensinde glemmer igen.

Gode Årsdags Gaver Til Ham

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: