Aarhus Culture Walk En Hyggelig 2 Timers Byvandring Med Fortællinger

Aarhus Culture Walk – Smilets by Aarhus byder indenfor til culture walk. Culture walk er kulturelle gåture rundt i Aarhus, hvor man kommer forbi seværdigheder, som kendetegner Aarhus og samtidig får en grundig fortælling om de steder man kommer, fra de dygtige guider, som guider jer igennem byen.   

En Aarhus culture walk er ikke kun for folk, som er kulturinteresseret – det er ture som er egnet til hele familien, til skolegrupper, til virksomhedsture og meget mere.   

Er du ved at planlægge en familieudflugt, næste virksomhedstur, en tur for din klasse eller andet, så er culture walking i Aarhus et spændende og anderledes valg til overkommelige priser. En culture walk er for jer, der gerne vil lære noget, blive klogere og for jer, som ikke gider at sidde stille en hel dag, men hellere vil ud og røre jer og opleve.  

På en culture walk i Aarhus kommer du i den grad til at lære Aarhus by bedre at kende. Aarhus er en stor kulturby, studieby, handelsby og erhvervsby, som rummer mange forskellige oplevelser og gemte perler. I 2017 var Aarhus Europæisk kulturhovedstad, hvilket byen også bærer præg af flere steder. Det er helt sikkert også noget, du vil høre om på culture walken i Aarhus.  

Alle guiderne, som er ved Aarhus culture walk er uddannet indenfor historie, kultur eller oplevelsesøkonomi, og de er utrolig gode til at fortælle dig alle de spændende historier og vise jer de bedste steder af Aarhus. I kan godt glæde jer til at blive ført rundt i Aarhus af professionelle kendere. 

Når du er færdig med culture walk så kan du udnytte at du er i arhus til at opleve endnu mere af byen. Fx kommer i på Culture walken i Aarhus forbi Aros, hvor i vil få fortalt om bygningen og stedet, men I kommer ikke rundt og ser Aros kunstmuseum. Så har i god tid i Aarhus, så vil det være oplagt at slutte jeres culture walk i Aarhus med at gå på Aros, og se de fantastisk smukke udstillinger, som hvert år skifter, så du kommer helt sikkert til at se noget nyt, selvom du har været der før. 

Culture walk i Aarhus er noget mange ikke kender til, men det er i den grad en skam. Faktisk er der mange indbyggere i Aarhus, der til dagligt cykler rundt i gaderne i byen, som slet ikke kender til historien i byen. Så har du fx en søn eller datter, barnebarn eller bror som bor i Aarhus, så kunne de være en perfekt gave at give til denne person. Det er helt sikkert en gave, som personen vil blive glad for. Og du kan jo give turen sammen med dig selv, så i kommer til at få en oplevelse sammen i Aarhus. 

Autentisk Aarhus Culture Walk
Aarhus Culture Walk

Aarhus Culture Walk

Destination ikonÅrhus – Aarhus Culture Walk
Tid ikon 2 Timers Byvandring Med Fortællinger
Tjek ikon Få Et Par Hyggelige Timer I Århus
Personer ikon 1 Person Som Er Nysgerrig På Historie
Info ikon Læs Mere Om Aarhus Culture Walk
Pris ikon Priser Fra 120,- Pr. Person

Dette Vil Du Opleve Til Aarhus Culture Walk

Culture walks i Aarhus er tilrettelagt sådan, at du selv kan være med til at bestemme turen, hvis du vil. Og hvis du ikke vil, så er der faste ture hver uge, som du kan tage på og følge.  

De faste steder man bliver ført i igennem og får spændende fortællinger om er Mejlgade, Rådhuspladsen, Vor frue Kirke, Agnete havmanden og Aros. Derudover går man igennem flere af gaderne i Aarhus på jeres culture walk i Aarhus, så i kommer til at se og høre fortællinger om meget mere.  

Hvis I er en gruppe afsted fx en familiegruppe eller skolegruppe, så kan i vælge at være med til at tilrettelægge turen, så den passer til jer. Vil i fx gerne stoppe et sted, hvor i kan få noget at spise, så planlægges det til jeres Aarhus Culture walk. Eller er der fx. Noget andet i kunne tænke jer at se, så kan i også få det med i jeres Culture walk Århus.  

Er du historisk interesseret og kan du godt lide at høre historie om 2. verdenskrig, så kan det også lade sig gøre på culture walk. Aarhus rummer nemlig også historie fra 2. verdenskrig, og hvordan tyskerne har været til stede i Aarhus under krigen.  

Er du interesseret i havnen og alt der sker der, så kan du også opleve det på culture walk. Her kan du blive guidet rundt på havnen og høre om, hvordan havnen har udviklet sig gennem tiden og hvad der er af planer for havnen i Aarhus fremadrettet.  

Som du kan høre, så er der muligheder for mange forskellige oplevelser på en culture walk i Aarhus. Men fælles for alle walks i Aarhus er, at du bliver guidet af professionelle guider, som vil fortælle dig om steder i Aarhus, som enten er spændende på grund af historien eller fordi det er en smuk bygning eller andet.  

En ting er sikkert. Når du kommer hjem fra din culture walk i Aarhus så er du blevet klogere, og måske vil du næste gang du er i Aarhus, selv tage samme tur rundt, også måske selv fortælle de spændende historier videre til nogen, som ikke har været med på culture walk i Aarhus. 

Århus Culture Walk

Fakta Om Aarhus Culture Walk

Culture Walk i Århus kører med faste ture hver uge. Hver lørdag går der en eller to ture fra Banegårdspladsen i Aarhus, som du kan hægte dig på. Derudover kan du bestille andre ture for en gruppe, som godt kan lægge i hverdage eller søndag. Det er muligt at booke culture walks hver dag i Aarhus – så vælg den dato, der passer bedst til jer. Men det er selvfølgelig nemmest at hægte sig på den faste tur om lørdagen.  

Prisen på culture walks i Aarhus er meget rimelige. De har priser fra 100 kr. Pr. Person, så alle kan være med.  Derudover kører Culture walk Aarhus ofte med 10 % rabat hvis du forudbestiller på hjemmesiden. Standardprisen for en skoleklasse på ca. 20 personer er 1000 kr.   

Derudover er turene for alle aldersgrupper. Man skal kunne gå rundt i byen, men der bliver taget hensyn til, hvis du ikke kan gå så stærkt eller hvis du har brug for en pause. Men det vigtigste er at du på en culture walk i Aarhus transporterer dig på gåben, så det skal du være klar på.  

Det er forskellige culture walks i Aarhus. Du kan komme på en culture walk bådtur, en culture walk skoletur, culture walk gruppetur, en culture walk virksomhedstur osv. Der er mange forskellige muligheder. Vælg den Aarhus culture walk der passer bedst til dig og den gruppe du skal afsted med.  

Du kan læse meget mere om Culture walks i aarhus på deres hjemmeside. Her kan du se alt om priser, ture, guides, ruter og forskellige spændende valgmuligheder på turene. 

Læs ligeledes: Oplevelser i ÅrhusOplevelsesgaver Århus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0