Gode & Hyggelige 80 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

80 års fødselsdagsgave er virkelig en svær en, for hvad i alverden skal man finde på til et menneske, der har levet et langt og fuldt liv? Hvis man har ønsket at anskaffe sig noget, så har man sikkert gjort det for længst og desuden er ens hjem nok så propfyldt med billeder af børn og børnebørn, at det halve kunne være nok. Men derudover, så har man måske ikke så meget plads, som man havde før i tiden og det er noget, som man skal have i baghovedet, når man køber gaver til en 80 årig.

Så hvis du sidder og tænker: ”hvad giver man i 80 års fødselsdagsgave?”, så er du i hvert fald ikke alene, for det er der helt sikkert mange andre der har tænkt. Men svaret er faktisk ikke så forfærdeligt svært som det kunne være. Der findes nemlig masser af gode gaver, der ikke fylder alverden eller som slet ingenting fylder. Desuden kan det være gaver, der giver modtageren noget helt andet og meget mere værdifuldt, nemlig minder, der vil følge jer begge resten af livet. Så lad os da tage et kig på, hvad man kan give i 80 års fødselsdagsgave.

Hyggelige 80 Års Fødselsdagsgaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Hjemmesko

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
Hvis du ønsker at give nogen en unik og tankevækkende 80 års fødselsdagsgave, kan du overveje at give dem en sjov dialægt citatplakat. Disse vittige ordsprog er perfekte til dem, der nyder at få et godt grin samt at have sjove samtaleemner. Med andre ord en herlige gaveide.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
80 er et stort tal. Det er ikke hver dag, at man fejrer sin 80 års fødselsdag, hvilket gør denne begivenhed endnu vigtigere at fejre med stil. Derfor har vores team valgt Bridgewalking Lillebælt til den glade fødselar. Det er en oplevelse, som man aldrig glemmer og den bedste 80 års fødselsdagsgave.

3. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
80 års fødselsdag er noget af en milepæl, og Gaveavisen vil gerne hjælpe med at gøre den til noget særligt. Derfor kan du vælge en af de mange æsker dejlig chokolade til en som du holder af. Det er en betænksom 80 års fødselsdagsgave, som nok skal lokke et smil frem.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Man vil altid gerne være der for sine venner på de vigtige dage i deres liv. Hvorfor ikke vise dem, hvor meget de betyder for en ved at give dem en personlig 80 års fødselsdagsgave? En personlig nøglering er en praktisk måde at vise nogen hvor meget man holder af dem.

5. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Parker uden bekymringer med den stilfulde elektroniske parkeringsskive. Det er en fantastisk 80 års fødselsdagsgave, der vil spare modtageren for hovedpine og penge, når de skal et sted hen, men ikke ønsker at risikere en irriterende parkeringsbøde, blot fordi man måske glemmer tiden. En rigtig dejlig og praktisk gaveide.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
For mange af os er det at give en gave en af livets mest stressende oplevelser. Det bliver endnu sværere, når man ikke ved, hvad fødselaren ønsker sig, hvilket kan gøre det mere vanskeligt end nødvendigt at vælge. Heldigvis har vi den perfekte 80 års fødselsdagsgave: En lækker vinsmagning.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Man kan ikke gå galt i byen med gode bøger. Giv den perfekte 80 års fødselsdagsgave i år ved at forære nogen de bedste bøger her fra Gaveavisen. Vi har alt, hvad hjertet kan begærer, uanset om man leder efter krimier, hyggelige fortællinger eller noget helt tredje.

8. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Blomster er den perfekte måde at vise nogen, at du holder af dem på deres særlige dag. En smuk tillykke buket er en kærlig og betænksom 80 års fødselsdagsgave og kan være en fremragende måde at lykønske en person med den store milepæl i deres liv. Vedlæg altid en kærlig hilsen.

9. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Man bør altid forkæle dem man elsker. Hvis en du holder af kan fejrer sin 80 års fødselsdag i år, og du leder efter en god gave, så har vi den perfekte gave. Forestil dig hvor glade de ville blive for en lækker gavekurv i 80 års fødselsdagsgave.

10. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
På din vens 80 års fødselsdag vil du gerne give dem noget, der vil bringe en masse glæde og lykke. Overvej at give den bedste gave nogensinde: En ballonflyvning! Det er uden tvivl en oplevelse, som de aldrig vil glemme og en helt fantastisk 80 års fødselsdagsgave.

11. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Til personen, der har alt, er der en ny must-have bog. Den byder på de bedste citater og dilemmaer fra Mads & Monopolet. Til stor glæde for enhver fan af programmet. En lækker gaveidé til dine kære på deres 80 års fødselsdag. Det er en 80 års fødselsdagsgave af de rigtigt gode.

12. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Bedste- og oldeforældre elsker at se deres børnebørns kunstværker, og denne Lil Davinci tegningeramme er den perfekte 80 års fødselsdagsgave til den lejlighed. Tegningerne kan nemt fjernes og derefter erstattes med et andet nylavet mesterværk. En herlig og moderne måde at vise de smås tegninger frem på.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en perfekt 80 års fødselsdagsgave. Det er en oplevelse, der kan nydes af alle, og den giver folk uden en masse erfaring i køkkenet eller med madlavning en mulighed for at møde nye venner, mens de lærer, hvordan de bedst tilbereder lækre retter. En utroligt hyggelig gaveide.

14. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
80 år gammel og stadig stærk. Dette er den bedste 80 års fødselsdagsgave, du kan give til du holder af på deres store dag. Et par hyggelige hjemmesko vil få enhver til at føle sig godt tilpas og så føles de bare så skønt for fødderne i den kolde tid.

15. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Kender du nogen, der fylder 80 år? Så har vi den perfekte gave til dem. Byplakater er en sjov måde at fejre deres særlige dag på og du kan være sikker på, at det er en 80 års fødselsdagsgave, der altid kan lokke et smil frem eller fungere som samtalestarter.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvorfor ikke give fødselaren den mest mindeværdige fødselsdag, de nogensinde har haft? Med denne eksklusive ginsmagning lærer man, hvordan man kan bruge denne lækre drik på alle mulige måder. En perfekt 80 års fødselsdagsgave til som du holder rigtigt meget af og som elsker velsmagende gin.

17. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Det er ikke bare en digital fotoramme, det er en oplevelse. En perfekt 80 års fødselsdagsgave til en person, der har det hele og ønsker at dele sine mest mindeværdige øjeblikke med venner eller familiemedlemmer. Det er gaven, der bliver ved med at give hver gang men ser på den.

18. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Kay Bojesen har skabt sin søde lille fanebærer til at hjælpe dig med at fejre 80 års fødselsdag for en du elsker. Det er en fantastisk 80 års fødselsdagsgave til enhver, der elsker at feste og som gerne vil smykke sit hjem med smukke genstande.

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Vi har den perfekte gave til alle, der fejrer deres 80 års fødselsdag i år. Giv dem et gavekort til en af vores eksklusive og lærerige ølsmagninger, så de kan lære om forskellige øl fra hele verden. Det vil være en skøn 80 års fødselsdagsgave og oplevelse som ingen anden.

20. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvad med en 80 års fødselsdagsgave, der virkelig er noget helt særligt? Sig hej til den klassiske uldplaid, der vil kunne glæde fødselaren i mange år frem og som holder en varm om vinteren. Den kan dog stadig anvendes hele året og er en smuk ting at have liggende i hjemmet.

21. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Så er er der altså abefest for alle pengene, for den lille, sjove Kay Bojesen abe er en klassiker indenfor dansk design og en sikker vinder som 80 års fødselsdagsgave. Giv en Kay Bojesen abe til en som du virkelig holder af og som elsker at få smukke ting til hjemmet.

22. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Fødselaren vil elske denne gave, for Dinner in the Dark er en unik oplevelse for enhver madelsker, og vi ved, at de vil værdsætte den oplevelse i mange år frem. Et sanseeventyr med lækre retter, fremstiller af en dygtig kok. Hvad kunne være bedre end en unik 80 års fødselsdagsgave?

23. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Den perfekte gave til enhver finder du hos Gaveavisen. Vi har en masse fantastiske 80 års fødselsdagsgaver, der helt sikkert vil få dine nærmeste til at føle sig ekstra specielle på deres store dag. En fugtgivende ansigtscreme vil f.eks. være en vidunderlige 80 års fødselsdagsgave.

24. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En fin gave til at fejre en elsket persons 80 års fødselsdag er en luksus ansigtsbehandling. Denne omfatter rensning, eksfoliering og udglatning af irriterende rynker, der skæmmer huden. En dejlig forkælelsesoplevelse, der er perfekt som 80 års fødselsdagsgave og som helt sikkert vil bringe fødselaren glæde.

25. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
For dem, der gerne vil holde deres hjerne ung og nyde at slå vennerne i et spil, er Bezzerwizzer den perfekte gaveidé. Den populære quiz vil gøre sig fremragende som en fremragende 80 års fødselsdagsgave til enhver, der elsker en spændende udfordring med deres familiemedlemmer.

26. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Disse smukke lammeskind er en gave, der virkelig kan lokke smilet frem hos den heldige modtager. Hvem vil ikke elske at få et dejligt blødt lammeskind i 80 års fødselsdagsgave? Det er gaven, ser altid ser godt ud liggende på stolen og det er en gave, der altid sidder i skabet.

27. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Chokoladebrunch hos Peter Beier, en ny trend i Danmark, er den perfekte og uforglemmelige 80 års fødselsdagsgave. Når man først har prøvet denne kombination af brunch og luksuriøs chokolade, vil man slet ikke kunne lade være med at være fan af konceptet.  En fantastisk gaveide til den du holder af.

28. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Der findes mange gode gaver, men citatplakater er altid et populært valg, der kan lokke et smil frem hos enhver, der ser dem. Vælg mellem en masse forskellige og giv den bedste 80 års fødselsdagsgave til en som du virkelig holder meget af. En nem og meget sjov gaveide.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Findes der en bedre måde at fejre din ægtefælles eller partners 80 års fødselsdag på end med en 3 dages miniferie på Comwell Hotels? Den perfekte 80 års fødselsdagsgave, som vil kunne få selv den mest stoiske mand til at smile. Bedre bliver det bare ikke.

30. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Museums plakater er betænksomme og smukke gaver til enhver, der elsker museer. De fås i mange størrelser, fra små til store; indrammet eller bare som de er. En fantastisk 80 års fødselsdagsgave, der vil glæde den heldige fødselar, samtidig med at de får noget smukt i øjenhøjde på deres.

31. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Vi danskere elsker virkelig smørrebrød og det er noget, der er en fest bestanddel af ægte hygge. Derfor bør du overveje at give en vidunderlig 80 års fødselsdagsgave og tage en du holder af med til Højtbelagt hygge for 2. Her er smørrebrød i lange baner og det gode selskab er bare en bonus.

32. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Har du en ven eller et familiemedlem, der lige er fyldt 80 år? Leder du efter den perfekte 80 års fødselsdagsgave til at fejre deres særlige dag? Georg Jensen tilbyder en masse fantastiske og stilrene gaveideer, der helt sikkert vil ramme plet på denne store dag.

33. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

Gode & Kreative 80 Års Gaver

Som nævnt før, så har man sikkert skaffet sig det meste man har brug for, når man fylder 80 år, så lad være med at købe tilfældige nipsting eller store pyntegenstande. Man risikerer blot, at gaven bliver byttet eller værre endnu, ryger op i et skab, hvor den aldrig bliver set igen. Nej det er bedre at tænke en smule ud af boksen og finder noget, som der virkelig vil blive taget vel imod.

En god 80 års fødselsdagsgave mand og kvinde kunne f.eks. være dejlige oplevelser, der skaber gode minder. Men hvad skulle det være for oplevelser?

80 års fødselsdagsgave

Gave Til 80 Års Fødselsdag Mand

Skulle du være så heldig at være blevet inviteret til 80 års fødselsdag, hos en bekendt eller et familiemedlem? Så er det vigtig at få indkøbt en gave til 80 års fødselsdag mand, for man kommer naturligvis ikke til en 80 års fødselsdag uden en gave. Dette gælder uanset hvor tæt din relation er til fødselaren, om uanset hvad han gav til din seneste fødselsdagsfest. For 80 års fødselsdag er noget helt specielt nøjagtigt ligesom alle andre rundefødselsdage. 

Men hvad skal man så lige give i gave til en mand som netop er fyldt 80 år, tænker du helt sikkert. For fødselaren mangler formentlig ikke noget, for så havde han vel bare købt det i løbet af sit nu ganske lange liv. Det er netop derfor at du er nød til at finde på alternative og kreative gaver til 80 års fødselsdag mand. Overvej om ikke oplevelsesgaver kunne være et hit, så kunne I eventuelt få en god oplevelse sammen og få styrket jeres bånd til hinanden.

Gave Til 80 Års Fødselsdag Mand

Gave Til 80 Års Fødselsdag Kvinde

Er du på vej direkte imod en 80 års fødselsdag hos en kær ældre kvinde som du holder utrolig meget af? Måske er du i familie med hende eller har blot kendt hende længe som en god veninde eller lignede. Men uanset relation skal du naturligvis have fundet en gave til 80 års fødselsdag kvinde, for hun fortjener sammen med et stort kram og tillykke med dagen en dejlig og betænksom fødselsdagsgave. 

Når snakken falder på at finde gaver til 80 års fødselsdag, er der ingen tvivl om at der er enighed om at det ikke bare lige er sådan at finde en god og spændende gave. Men bare roligt for der er tips samt tricks at hente lige her på siden. For ovenover har vi nøjsomt udarbejdet en find inspirationliste, fyldt med gode gaveideer til 80 års fødselsdagsgaver til kvinden som har alt hun behøver og som formentlig intet ønsker sig. Så giv den et lille kig, og find din gave til 80 års fødselsdag.

Gave Til 80 Års Fødselsdag Kvinde

Oplevelser Som 80 Års Fødselsdagsgaver

Når det kommer til gode oplevelser, så skal man naturligvis tænke sig lidt om. For man skal nok ikke give en 80 årig et tandemspring. I hvert fald ikke uden at sikre sig, at det virkelig er noget de ønsker sig. I så fald skal man da bare give los. 

Men der er så mange andre gode gaver, som vil passe perfekt til 80 årige. Man kunne f.eks. invitere på den dejlig luksus brunch eller måske noget så hyggeligt som et flødebollekursus. Hvis det skal være rigtigt fint, så kunne et spa ophold med masser af forkælelse også lige være sagen. Det er helt op til dig, hvis du bare sørger for at tænke dig godt om.

80 Års Fødselsdagsgaver
Hvad Giver Man I 80 Års Fødselsdagsgave

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret til 80 års fødselsdag, har du helt sikkert også tænkt hvad giver man i 80 års fødselsdagsgave? Dette er da også et glimrende spørgsmål, for det er jo desværre ikke så ofte at man bliver inviteret til en 80 års fødselsdag, fordi det ganske vidst ikke er så ofte at man kender nogle som fylder 80 år. Derfor har de fleste af os ej heller så meget erfaring med at finde gode 80 års fødselsdagsgaver til dem vi har kær.

Men guldske tak og lov er der her på siden masser af hjælp at hinde, for lige akkurat gaver til 80 års fødselsdag er hvad denne side handler om. Ud over at give dig en masse information om 80 års fødselsdag sam gaver til 80 års fødselsdage har vi også disket op med en lang række gaveideer som du frit kan tage inspiration fra eller måske lige frem bruge som din gave til 80 års fødselsdag. Det skal i hvert faldt stå dig helt frit for at bruge vores liste ovenover og vi håber meget at du kan bruge den positivt.

Læs ligeledes om: Gave til pensionist.

Hvad Giver Man I 80 Års Fødselsdagsgave
Vær Kreativ & Tænk Ud Af Boksen

Som du kan se findes der virkelig mange gode ideer, når det kommer til 80 års fødselsdagsgaver, så det er bare med at komme i gang. Hvis du sørger for at være kreativ og tænker mere i oplevelser end i fysiske genstande, så kommer du virkelig langt. Men alle er som bekendt forskellige, så hvis du virkelig er i tvivl, så spørg da endelig fødselaren, hvad de ønsker sig. Så går man i hvert fald ikke forkert i byen.

80 Års Fødselsdag

Der er alt muligt helt specielt ved en 80 års fødselsdag, ikke nok med at det er en rundfødselsdag, så er det ligeledes en fødselsdag som mange ikke får lov at fejre i deres liv. Så derfor er der naturligvis også lagt op til en fest udover det sædvanlige, humøret skal være højt og festen god. Rigeligt med mad, gode kager, og dejlig vin, dertil kommer naturligvis gode taler og sjov underholding. 

Uanset om der er lagt op til stor fest i det lokale forsamlingshus, festlokale eller en fin hyggelig middag hjemme hos selve fødselaren. Vil det helt sikkert blive nogle hyggelige timer, hvilket helt sikret er det vigtigst. Så husk det fine tøj, dit gode humør, samt en god personlige 80 års fødselsdagsgave til fødselaren. Giv et stort gram til fødselaren og ønsk tillykke med fødselsdagen samtidig med at du overrækker din god gave til 80 års fødselsdag..

Kreativ 80 Års Fødselsdagsgave

FAQ om 80 års fødselsdagsgaver

Hvor meget koster en 80 års fødselsdagsgave?

En god gave til en 80 årig fødselsdag koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde den 80 årige mand eller kvinde. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god 80 års fødselsdagsgave?

Der findes utrolig mange gode fødselsdagsgaver til 80 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en 80 års fødselsdagsgave?

Du skal give en fødselsdagsgave til 80 årige hvis du er blevet inviteret til en hyggelig rundt fødselsdag eller er blevet inviteret over til en kop kaffe eller kage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: