Hyggelige & Personlige 70 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

70 års fødselsdagsgave er en gave, der godt kan præsentere en for en række udfordringer. Det er nemlig ikke bare en gave, som man kan købe uden at tænke sig grundigt om, da en 70 årig sikkert har samlet sig alt hvad de behøver. De har levet et langt liv og det er nok næppe de, der har brug for en masse ting til hjemmet. Snarer tværtimod.  Men en eller anden gave, skal man jo give til 70 års fødselsdag, så hvad skal man dog finde på? Det er noget vi skal prøve at hjælpe dig med her på siden, så læs endelig med.

En god gave til 70 års fødselsdag mand eller kvinde er ikke så nem at komme på, medmindre man er god til at tænke ud af boksen. Heldigvis for dig er vi her og vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis det du leder efter. En gave, der er både betænksom, som ikke fylder for meget i hjemme og som desuden vil kunne få smilet frem hos den, der modtager den. Det er dog langt fra, så umulig en opgave, som det måske kan virke og her på siden har vi alt hvad du kunne ønske dig når det kommer til at finde en god gave til 70 årig mand eller kvinde. 

Gaver som ikke fylder meget og som alligevel er dejlige at få, er dem der giver dejlige minder. Oplevelser. Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære blandt de ældre og vi har naturligvis et stort udvalg af de bedste oplevelsesgaver, så du kan finde en rigtig god 70 års fødselsdagsgave.

Hyggelige 70 Års Fødselsdagsgaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Bridgewalking Lillebælt

Sikker Favorit

Elektronisk P-Skive

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
En Dialægt citatplakat er en unik og betænksom 70 års fødselsdagsgave til dem, der nyder at få et godt grin og som elsker sjove samtaleemner. Plakaten kan nydes af alle og er en stensikker gaveide til en som du holder rigtigt meget af. Se det store udvalg her på siden.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Når du skal finde på en god gave til en som du elsker, så er Garn & strikkeudstyr det helt rette. Gaven der bliver ved med at give. En god 70 års fødselsdagsgave til den kreative person, bare elsker at nørkle med garn og strikkepinde.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Det er ikke hver dag, at man fejrer sin 70 års fødselsdag. Det er en milepæl, og den fortjener at blive fejret med stil! Derfor har vi skabt den perfekte gave til dig – Bridgewalking Lillebælt. Det bliver en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Den bedste 70 års fødselsdagsgave.

4. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Der findes mange gode gaveideer, der kan være med til at glæde den 70 årige på deres store dag. Skal du bruge en nem og uformel gaveide, så er en god flaske spiritus altid en velkommen gave. Sammen med et venlig kort er en flaske spiritus en herlig 70 års fødselsdagsgave.

5. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Man behøver ikke længere bekymre dig om at få en parkeringsbøde, for med denne stilfulde elektronisk p-skive kan du være sikker på, at tiden altid er rigtig. En dejlig 70 års fødselsdagsgave til en person, der virkelig går op i at overholde reglerne og som gerne vil slippe for irriterende p-bøder.

6. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Du er der altid for dine venner på de vigtige dage i deres liv. Hvorfor ikke vise dem, hvor meget de betyder for dig, ved at give dem en personlig 70 års fødselsdagsgave? En personlig nøglering er et rigtig godt bud og det er en meget praktisk gaveide.

7. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det er svært at vide, hvad nogen kan lide og ikke kan lide, men det er endnu mere svært at finde den perfekte gave? Men bare rolig! Vi har dækket dig med vores gode gaveideer: En vinsmagning er den oplagte 70 års fødselsdagsgave til en som elsker at drikke god vin.

8. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Findes der en bedre måde at give en 70 års fødselsdagsgave på end med gode bøger? Her hos Gaveavisen har vi et fremragende udvalg af tankevækkende og sjov læsning til enhver. Uanset om man er på udkig sjovt eller uhyggeligt, så findes der en god bog, der bare ligger og venter.

9. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Hver fødselsdag er en særlig begivenhed, og den halvfjerdsindstyvende er ingen undtagelse. En smuk tillykke buket kan være en fremragende gave til en person, der har nået denne milepæl i livet. Blomster er symbolske gaver, der kommer med en række betydninger. En smuk og betænksom 70 års fødselsdagsgave.

10. Robotstøvsuger

Priser fra: 749 kr.
Når man kommer lidt op i årene, kan det være svært at finde styrke og energi til at klare alle de huslige pligter. Med en robotstøvsuger kan de overlade en af pligterne til robotten. En dejligt betænksom og praktisk 70 års fødselsdagsgave til den du elsker.

11. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En ballonflyvning er den bedste 70 års fødselsdagsgave, du kan give til en person, der har alt. Når det bliver tid til deres store dag, vil de huske dette særlige øjeblik med glæde. Det er en oplevelse som ingen anden. En oplevelse, der vil blive talt om længe efter.

12. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Gennem en længere årrække har Mads & Monopolet været en fast del af vores liv. Nu kan du give en 70 års fødselsdagsgave, der giver modtageren mulighed for at genopleve de bedste dilemmaer og sjove øjeblikke fra det populære radioprogram. En perfekt gaveide til den 70 årige, der elsker Mads & Monopolet.

13. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Hvis du leder efter en gave, der helt sikkert vil glæde modtageren, vil denne 70 års fødselsdagsgave være perfekt. Forestil dig, at din ven på sin store dag modtager en elegant kurv fyldt med lækre godbidder. Det er en betænksom og meget alsidig fødselsdagsgave til en du holder af.

14. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Ens børnebørn, er en af de vigtigste ting, som de ikke kan leve uden. Så hvorfor ikke give bedstemor eller bedstefar en særlig gave? Denne Lil Davinci tegningeramme vil gøre det muligt for dem at udskifte børnebørnenes tegninger nemt og hurtigt – perfekt til enhver 70 års fødselsdagsgave.

15. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madlavningskursus er den perfekte gave til en 70 års fødselsdag. Det er en oplevelse, der kan nydes af enhver, og det giver folk, der aldrig har lavet mad før, en chance for at lære nye færdigheder og samtidig møde andre inden for deres interesseområde. En perfekt 70 års fødselsdagsgave.

16. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
70 år er en stor ting. Det fortjener den bedst mulige fejring! Et par hyggelige hjemmesko vil holde tæerne varme hele vinteren og få dig til at føle dig godt tilpas. Hvad mere kan man ønske sig på sin særlige dag? En alletiders 70 års fødselsdagsgave til en du elsker.

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvad er vigtigere end at fejre sin særlige dag? Sørg for at fejre den med en uforglemmelig aften i godt selskab. Dette arrangement vil lære dig alt om gin og lære dig om dens brug. Kort sagt: En eksklusiv ginsmagning er en perfekt 70 års fødselsdagsgave.

18. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
En digital fotoramme er den perfekte gave til personen, der har det hele. Det er en unik, betænksom gave, som vil blive værdsat for evigt. Lad dem vise deres mindeværdige øjeblikke i fantastisk kvalitet med dette tidløse og elegante stykke teknologi. En god idé til den 70 års fødselsdagsgave.

19. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Tillykke med fødselsdagen! Kender du nogen, der fylder 70 år? Hvis ja, har vi den perfekte gave til dem. Byplakater er en sjov måde at fejre fødselaren på og give dem en mindeværdig gave. En sjov og humoristisk 70 års fødselsdagsgave til en du holder af.

20. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Når du tænker på den bedste 70 års fødselsdagsgave, hvad flyver så ind i dine tanker? Giv din ven et gavekort til en eksklusiv og lærerig ølsmagning på et landets mange bryghuse. De vil blive overvældet af, hvor megen god øl der findes. En gave de aldrig vil glemme igen.

21. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er blød og hyggeligt og er den perfekte 70 års fødselsdagsgave. Den er fremstillet af uld af høj kvalitet og vil holde modtageren dejligt varm i vintermånederne, samtidig med at den giver et godt look liggende på sofaen eller stolen. En praktisk og pæn gaveide.

22. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Fødselaren vil elske denne her gave. Dinner in the Dark er en enestående oplevelse for enhver madelsker. Den perfekte gave til en person, der har alt, og vi ved, at de vil værdsætte den for evigt. Et sanseeventyr med lækre retter, udover det sædvanlige. Den helt rigtige 70 års fødselsdagsgave.

23. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Hvis du er på udkig efter en gave, der vil gøre den 70 års fødselsdag speciel, så har Gaveavisen lige det, som du leder efter. Denne fugtgivende ansigtscreme holder huden ung og sund, så den store dag kan nydes uden bekymringer om tør hud. En dejlig ting som 70 års fødselsdagsgave.

24. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling til din bedste ven er den perfekte måde at vise dem, hvor meget du holder af dem. En dejlig 70 års fødselsdagsgave. Behandlingen omfatter rensning, eksfoliering og udglatning af de rynker, der skæmmer deres hud. Rendyrket luksus og forkælelse på deres store dag.

25. Farvel Arbejde - Goddag Frihed

Pris: 140 kr.
Farvel arbejde – Goddag frihed er en herlig bog, der giver en masse gode tips og tricks, til enhver, der snart bliver pensionist eller efterlønner. Serveret på en humoristisk måde er det en sjov 70 års fødselsdagsgave, der nok skal lokke et smil frem hos den heldige modtager.

26. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Den perfekte gave til en 70 års fødselsdag er dette luksuriøse lammeskind, der er så blødt og varmt. Det vil få nogen til at føle sig meget speciel på deres store dag. En betænksom og personlig 70 års fødselsdagsgave til at vise, hvor meget du virkelig holder af dem.

27. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Hvad får man, når ens to store passioner mødes? Lad brunch og chokolade forenes i en eksklusiv chokoladebrunch. Som 70 års fødselsdagsgave kan du med fordel give en Chokoladebrunch Hos Peter Beier til en du holder af, for det er en sød og velsmagende oplevelse uden lige.

28. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Har du brug for en fanebærer til at svinge med flaget på den 70 års fødselsdag? Overvej at give denne Kay Bojesen fanebærer som den perfekte gave på den store dag. Det er en sød lille fyr, der vil være perfekt som 70 års fødselsdagsgave til den du holder af.

29. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakater er en god måde at minde os om livets sjove sider på. Uanset om du leder efter den perfekte 70 års fødselsdagsgave eller bare vil have lidt sjovt på din væg, så er citatplakater et herligt valg, der nok skal lokke et smil frem når man ser på dem.

30. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vi kender en perfekt 70 års fødselsdagsgave til en person, du holder af, og de vil helt sikkert blive meget glade. Din partner eller ægtefælle fortjener at få den bedste op i sit liv, så hvorfor ikke forkæle dem med en 3-dages miniferie på Comwell Hotels? Rendyrket hygge.

31. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Museums plakater er en tankevækkende og betænksom gave til alle, der elsker kunstmuseer. De findes i mange størrelser, fra små til store; indrammet eller bare som de er. En fantastisk 70 års fødselsdagsgave, der vil inspirere den heldige modtager og give dem noget smukt at se på.

32. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Kay Bojesen aben er en perfekt 70 års fødselsdagsgave til den du holder af. Denne figur af en abe blev designet af den danske designer Kay Bojesen og er nu en ikonisk designklassiker. Man kan med fordel stille den på en hylde, hvor den vil pynte gevaldigt i rummet.

33. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Danmark er et land hvor vi virkelig elsker at spise smørrebrød. Du finder ikke andre steder i verden, hvor man laver det bedre end her. Højtbelagt hygge for 2 er en gaveide, som altid bringer glæde og du kan med fordel give det som en hyggelig 70 års fødselsdagsgave.

34. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Hvad er sjovere end et spil for hjernen? Bezzerwizzer bliver årets 70 års fødselsdagsgave. Hvis du leder efter en aktivitet, der vil holde din ven ung og få deres konkurrencemæssige natur frem, skal du ikke lede længere. Bezzerwizzer er gaven, der altid er med til at lokke smilet frem.

35. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Georg Jensen er en af verdens mest prestigefyldte producenter af dekorative genstande, sølvbestik og dets lige. De har slået bro mellem klassisk elegance og moderne opfindsomhed for at kunne skabe fantastiske kollektioner til enhver lejlighed. Det gælder naturligvis også 70 års fødselsdagsgaver. Vælg en smuk Georg Jensen genstand til en du elsker.

36. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

Gode 70 Års Fødselsdagsgaver

En af de bedste ting ved at give en oplevelse i gave er, at man ikke skal bekymre sig om hvorvidt, der er plads i modtagerens hjem. Når man når de 70, så har man ofte fået fyldt sit hjem godt og grundigt, så en tilfældig genstand vil nemt komme til ulejlighed, og så er det at man risikerer at den bliver byttet eller måske blot bliver forvist til en kedelig plads, hvor den bliver glemt. Det er med andre ord ikke spor mindeværdigt. Det gælder uanset om det er en gave til 70 årig dame eller mand, så medmindre de specifikt ønsker sig noget til hjemmet, så vælg noget andet.

Det er her de lækre oplevelsesgaver kommer ind i billedet. Oplevelsesgaver er nemlig praktiske, uforpligtende og så fylder de ikke noget. De give til gengæld en masse dejlige minder, hvilket de fleste sætter stor pris på. Med andre ord er det den perfekte gave, som helt sikkert vil blive tage yderst velimod til en 70 års fødselsdag.

70 års fødselsdagsgave

Gaver Til 70 Års Fødselsdag Mand

Det har aldrig været nogen smal sag at finde en gave til 70 års fødselsdag, og nok særligt ikke til manden. Ganske enkelt fordi han formentlig ikke ønsker sig noget og måske endda har bedt sig fri for fødselsdagsgaver på denne store dag. Men snydes for gaver til ens 70 års fødselsdag skal han dog ikke, så derfor skal I naturligvis give ham en 70 års gave udover det sædvanlige. Fødselaren skal sku rigtig overraskes for en gangs skyld og så er det jo ej heller fra dag til anden at han fylder 70 år, så der er god grund til at give den lidt ekstra gas.

Hvis du finder det ualmindeligt svært at finde en gave til 70 års fødselsdag til ham, så fortvivl ej, for der er heldigvis meget hjælp at hinde her på denne side. Se blot vores liste ovenover som er fyldt med gode gaveideer til mandens 70 års fødselsdag. Her vil du helt sikkert kunne finde en fødselsdagsgave som vil falde I hans smag.

Gaver Til 70 Års Fødselsdag Mand

Gaver Til 70 Års Fødselsdag Kvinde

Hvis du er så heldig at have fået en invitation til hendes 70 års fødselsdag, kommer du ikke udenom at skulle finde en gave til 70 års fødselsdag som hun vil blive glad for at modtage og du glad for at give. Men hvordan finder du lige akkurat sådan en 70 års gave har du sikkert tænkt lidt for dig selv. For det er ikke bare lige sådan at finde på gode gaver til hendes 70 års fødselsdag. Oftest af flere grunde, eksempelvis kan det være at hun er en af de kvinder som har alt, eller at hun blot er en af dem der ikke ønsker sig noget. Hvilket helt åbentlyst gør det langt svære at finde en 70 års fødselsdagsgave til hende.

Men heldigvis er der hjælp at hinde, for ovenover har vi med kærlige hænder lavet en veludviklet gaveinspirations liste, fyldt med gode gaver til 70 års fødselsdage som du frit kan tage inspiration fra, samt finde netop den gave du tænker hun vil blive ualmindelig glad ved at modtage. Vi ønsker dig ihverfald held og lykke med at finde din 70 års fødselsdagsgave til hende samt en rigtig dejlig fest.

Gaver Til 70 Års Fødselsdag Kvinde
Glimrende Oplevelser Som 70 Års Fødselsdagsgave

Når du skal vælge en god oplevelsesgave som gave til halvfjerdsårig kvinde eller herre, så er det vigtigt, at du vælger en oplevelses, der passer til dem. Det er måske lidt voldsomt at dukke op med et oplevelsesgavekort til en F16 simulator eller et faldskærmsudspring. Men der er heldigvis masser af andre lækre oplevelser, der kan give dejlige minder og som passer til alle aldre. 

En dejlig spadag for 2 er f.eks. altid en favorit, hvor man kan lade sig forkæle efter alle kunstens regler. Det kunne også være noget mere specielt, som Dinner in the Dark, hvor man spiser i komplet mørke. Som du kan se er det ingenlunde kedelige gaver, selvom der måske ikke er så meget far over feltet som med kør Ferrari. Sørg blot for at vælge en oplevelsesgave, der passer til modtageren. Så kan det ikke gå helt galt og du kan være sikker på, at du giver en gave, der skaber minder for livet.

70 Års Fødselsdagsgaver
Derfor Skal En 70 Års Fødselsdag Særligt Fejres Med Manner

Lige som alle andre rundefødselsdage er det vigtigt ikke at spare på noget, der skal festes igennem. For en såkaldt 70 års fødselsdag er ligesom de seks rundefødselsdage tidligere noget helt særligt og som bekendt en fest der blot kommer hvert tiende år. Derfor skal gaven være en anelse større og festen lige så, her er ligeledes mulighed for at holde en tale samt udøve andet for for underholdning.

Lige netop underholdningen er vigtig til en 70 års fødselsdag, faktisk omtrent lige så vigtig som musikken er det til en 20 års fødselsdag, der skal altså på ingen måde spares. Derfor kan du med fordel kreere en velsmurt tale, med sjove bemærkninger samt røverhistorier som du mindes når du tænker på fødselaren. Ligeledes vil det være oplagt at finde på en helt anden slags underholdning som eksempelvis en sang.

Det vigtigste er blot at fødselaren har en fest og en mindeværdig dag, rigtig dejlig 70 års fødselsdag.

Læs ligeledes om: Gave til pensionist.

FAQ om 70 års fødselsdagsgaver

Hvor meget koster en 70 års fødselsdagsgave?

En god gave til en 70 årig fødselsdag koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde den 70 årige mand eller kvinde. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god 70 års fødselsdagsgave?

Der findes utrolig mange gode fødselsdagsgaver til 70 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en 70 års fødselsdagsgave?

Du skal give en fødselsdagsgave til 70 årige hvis du er blevet inviteret til en hyggelig rundt fødselsdag eller er blevet inviteret over til en kop kaffe eller kage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: