Hyggelige & Personlige 60 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

60 års fødselsdagsgave skal man være meget omhyggelig med at finde, for det skal jo gerne være en rigtig god gave, som modtageren aldrig nogensinde glemmer igen. Når man fylder 60, så er man efterhånden kommet i en alder, hvor man har anskaffet sig de fleste af de ting, som man behøver. Hvis man ønsker sig noget, så er det ofte ganske specifikke ting og derfor er det ofte en rigtig god ide at følge en ønskeseddel. Det er dog noget af det kedeligste og hvis man rent faktisk kan finde på en bedre gave, så er det helt perfekt. Så være kreativ og find den bedste gave til 60 års fødselsdag. 

Hvem skal have gaven? Er det en 60 års fødselsdagsgave til far eller en 60 års fødselsdagsgave til mor? Det kan jo også være at, du skal finde en perfekt gave til en bedsteforælder eller noget lignende. Men uanset hvad, så kan du komme langt med lidt kreativ tænkning og lidt omhyggelig planlægning. Så tag den med ro og læs med, så kan vi hjælpe dig med at finde svaret på: ”Hvad giver man i 60 års fødselsdagsgave?”. 

Når fylder 60 år, så er man nået til et sted i livet, hvor hygge og kvalitetstid med dem man elsker, har højere prioritet end noget andet. Det er noget, der gerne må afspejles i gaver til 60 års fødselsdag. Gaver, som lægger op til hygge og godt samvær med familien og vennerne. Heldigvis for dig har vi masser af perfekte gaver i vores udvalg, så du kan finde de bedste gaver til hende 60 år eller ham.

Sjove 60 Års Fødselsdagsgaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Hjemmesko

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 398 kr.
Sikke en fantastisk gave til en 60 års fødselsdag! Denne plakat indeholder en masse sjove citater og ville være den perfekte tilføjelse til ethvert hjem. Med sætninger som “Det fikser far lige” er du sikker på, at det er en plakat, der vil ramme plet som 60 års fødselsdagsgave.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Dialægt Citatplakat Bedsteforældre

Priser fra: 398 kr.
Til din mest elskede bedsteforælders 60-års fødselsdag kan du overveje at give ham eller hende en Dialægt citatplakat. Dette er en plakat med en masse sjove og ikke mindst kærlige citater om det at være bedsteforældre. En sjov og betænksom gaveide, der nok skal lokke smil frem.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
En du elsker, fylder 60 år og du vil gerne give den bedste gave nogensinde. Noget, der vil skabe minder for livet, noget der er anderledes end alt det, du har givet før. Det er ikke en hvilken som helst “normal” dag. Bridgewalking Lillebælt ville være en perfekt 60 års fødselsdagsgave.

4. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Enhver fødselsdag er speciel og fortjener en gave, der får modtageren til at føle sig elsket og værdsat. Den tillykke buket, som du giver dem på deres 60 års fødselsdag, bør ikke være anderledes. Giv en smuk tillykke buket i 60 års fødselsdagsgave og se smilet bryde frem.

5. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Slut med p-bøder, for med denne lækre og elektronisk p-skive, kan man være sikker på, at skiven altid står på det helt rette tidspunkt. En dejlig og ikke mindst praktisk 60 års fødselsdagsgave til en som du holder rigtigt meget af. Så bliver det ikke nemmere at overholde parkeringsreglerne.

6. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Den perfekte gave til en 60 års fødselsdag er denne personlige nøglering. Det er en nem måde at vise din ven, hvor meget du holder af og noget som de værdsætter i mange år frem. Nøgleringen er personliggjort med et hvilket som helst navn og er den bedste 60 års fødselsdagsgave.

7. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det kan være en stressende oplevelse at give gaver. Det er svært at vide, hvad nogen kan lide og ikke kan lide, men at finde den perfekte gave, som de vil elske? Det er en udfordring. Men bare rolig, Gaveavisen er her. En vinsmagning er en perfekt 60 års fødselsdagsgave.

8. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Vil du give en fødselsdagsgave, der virkelig vil gøre modtagerens dag god? Gode bøger er den perfekte gave, fordi de kan nydes igen og igen. Uanset om du er på udkig efter noget sjovt eller tankevækkende, har vi et fremragende udvalg af bøger. En perfekt 60 års fødselsdagsgave.

9. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Vi ved, at ens 60 års fødselsdag er en særlig dag, og vi vil gerne hjælpe med at fejre den. Derfor har købe denne pakke med den lækreste chokolade til en du elsker. Denne gave vil være den perfekte gave til alle, der elsker dejlig chokolade som 60 års fødselsdagsgave.

10. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
På en elsket bekendts 60 års fødselsdag vil du gerne give dem noget, der vil give dem en masse glæde og lykke. Overvej at give din ven en ballonflyvning! Det er en oplevelse, de aldrig vil glemme, og det er uden tvivl den bedste 60 års fødselsdagsgave nogensinde.

11. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Når man har børnebørn, elsker man at få en masse dejlige tegninger og med denne Lil Davinci tegningeramme kan man hurtigt og nemt udskifte disse tegninger efter behov, og det bliver der tit. Det er med andre ord den helt perfekte 60 års fødselsdagsgave til de dejlige bedsteforældre.

12. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Hvis du er på udkig efter en gave, der helt sikkert vil behage modtageren, så vil denne 60 års fødselsdagsgave sidde i skabet. Forestil dig, at din ven åbner sin fødselsdagsgave og finder en smuk gavekurv fyldt med lækre lækkerier. Og det bedste er at de behøver ikke at dele.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er den perfekte 60 års fødselsdagsgave. Det er en oplevelse, som kan deles med venner, familie eller kolleger. Et madkursus vil ikke blot give modtageren mulighed for at lære nye færdigheder, men det vil også give dem mulighed for at møde andre, der også brænder for madlavning.

14. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Den bedste 60 års fødselsdagsgave er et par hjemmesko. De er hyggelige, de får dig til at føle dig komfortabel, og de giver dine fødder noget tiltrængt afslapning. Den perfekte måde at fejre milepælen 60 år på, og disse lune hjemmesko vil holde fødselarens tæer varme hele vinteren lang.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ens fødselsdag er noget, der er værd at fejre, så hvorfor ikke have en uforglemmelig aften i godt selskab? Denne unikke ginsmagning vil lære dig en masse om gin og hvordan man anvender det. Det er en rigtig fin gaveide til en du holder af og en rigtig god 60 års fødselsdagsgave.

16. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Hvis man godt kan lide at holde sin hjerne ung og samtidig få glæde af at slå sine venner i et spil, så er Bezzerwizzer en oplagt gaveide. Det populære quizspil vil gøre sig rigtigt godt som 60 års fødselsdagsgave til en som du virkelig holder af.

17. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Den digitale fotoramme er den perfekte gave til en person, der har det hele. Det er en unik og betænksom gave, som vil blive værdsat for evigt. Lad dem vise deres mindeværdige øjeblikke i fantastisk kvalitet med dette tidløse og elegante stykke teknologi. En fantastisk 60 års fødselsdagsgave.

18. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Kender du en, der fylder 60 år? Giv dem et gavekort til at deltage i en eksklusiv og lærerig ølsmagning. Dette vil være den bedste fødselsdagsgave, de har fået i årevis, for hvem sætter ikke pris på at smage en masse dejlig øl fra hele verden? En dejlig 60 års fødselsdagsgave.

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Til dem, der elsker god underholdning, vil hele nationens Mads & Monopolet helt sikkert skabe glæde. Med denne lækre bog kan du give en fin 60 års fødselsdagsgave, hvor modtagerne vil nyde nogle af deres bedste citater og dilemmaer fra Mads og Monopolet. En lækker gaveidé, for enhver fan.

20. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Skal du fejre en 60 års fødselsdag, og ved du ikke, hvad du skal give personen, der har alt? Med en klassisk uldplaid får de en 60 års fødselsdagsgave, der er ganske særlig. Uldtæppet er blødt mod huden og kan bruges hele året rundt. En fremragende tilføjelse til enhver bolig.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dinner in the Dark er den ultimative oplevelsesgave for en person, der har alt. Og det er derfor at Gaveavisen har anbefalet dette som en god 60 års fødselsdagsgave. En kulinarisk oplevelse, der ikke ligner noget, man nogensinde har oplevet før. Lækker mad og en sanselig oplevelse for livet.

22. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Vi kender alle den følelse af spænding og stolthed, vi får på vores store dag, men det kan være svært at finde nogen, der ved, hvor vigtig denne begivenhed er. Derfor har Kay Bojesen skabt sin søde lille fanebærer. Den er en fantastisk 60 års fødselsdagsgave til enhver.

23. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Hvis du leder efter en gave, der vil gøre nogens 60 års fødselsdag helt speciel, så har Gaveavisen lige det, de har brug for. Denne fugtgivende ansigtscreme holder huden ung og sund, så den kan nydes uden bekymringer om rynker eller tørhed. En 60 prs fødselsdagsgave, der rammer plet.

24. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Den perfekte 60 års fødselsdagsgave til en du holder er en luksus ansigtsbehandling. Behandlingen omfatter rensning, eksfoliering og ekstraktion for at udglatte af med alle de irriterende rynker, der har overtaget deres hud. En betænksom gave, der altid bliver taget imod med et stort smil.

25. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et luksuriøst lammeskind er den perfekte måde at sige “tillykke med fødselsdagen” på en persons 60 års fødselsdag. Det er en personlig og meget betænksom 60 års fødselsdagsgave til en kær ven, og dette bløde materiale vil holde dem varme i de lange kolde og mørke vintermåneder.

26. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Georg Jensen en verdenskendt producent af dekorative genstande, sølvbestik og dets lige. Kollektionerne er kendetegnet ved en rig designtradition, der bygger bro mellem klassisk elegance og moderne opfindsomhed. Giv en dejlig 60 års fødselsdagsgave med smukke Georg Jensen genstande, der helt sikkert vil pynte hjemme hos modtageren.

27. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Svaret på dine hedeste chokoladedrømme er “chokoladebrunch”, som er en ny trend i Danmark. Denne oplevelse kombinerer smagen af søde lækkerier og morgenmad og giver modtageren en uforglemmelig oplevelse! Giv en helt perfekt og ganske uforglemmelig 60 års fødselsdagsgave med Chokoladebrunch hos Peter Beier.

28. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Nogle mennesker synes, at citatplakater er kiksede, men det synes vi hos Gaveavisen ikke. De minder os om, at selv i de sværeste tider er der altid noget at smile af her i livet. Hvis du leder efter en gaveidé, så er citatplakater svaret. En dejlig 60 års fødselsdagsgave.

29. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Hvis du leder efter den perfekte fødselsdagsgave til din ægtefælle eller partner, så har vi et tilbud, der er lige til at gå til. 3 dages miniferie på Comwell Hotels! Du kan ikke gå galt i byen med denne 60 års fødselsdagsgave. Den vil blive taget rigtig godt imod.

30. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Disse smukke museums plakater er den bedste måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem. Du kan finde dem i alle former og størrelser, lige fra små, der kan hænge på væggen som dekoration, til store prints til indramning. En rigtig god 60 års fødselsdagsgave.

31. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Denne søde og sjove lille Kay Bojesen abe er den perfekte gaveide til enhver, der holder af danske design og som ikke kan leve uden disse smukke figurklassikere. En perfekt 60 års fødselsdagsgave til personen, der elsker at fylde sit hjem med designgenstande. Gaven skal nok bringe et taknemmeligt smil frem.

32. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
I Danmark elsker vi vores smørrebrød, og du finder ikke noget sted i verden, hvor det laves bedre. Så hvorfor ikke forkæle en 60-årig med dette gavekort til 2 personer? Højtbelagt hygge for 2 er en 60 års fødselsdagsgave, der altid sidder lige i skabet, med godt selskab og god mad.

33. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Hvis du kender en ven eller et familiemedlem, der snart kan fejre sin 60 års fødselsdag, har vi den perfekte gave til dem. Byplakater er fantastiske dekorationer, der med sikkerhed vil gøre enhver rund fødselsdag mindeværdig og sjov! En god 60 års fødselsdagsgave og en god samtalestarter.

34. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

60 Års Fødselsdagsgave Til Far

Har du en skøn far som snart kan fejre sin 60 års fødselsdag, så er der ikke blot en god fødselsdagsfest lige på trapperne, men ligeledes en hyggelig eftermiddag eller lignende hvor hele familien samles og ønsker tillykke med fødselsdagen. Men ligeså vigtigt som at huske det høje humør er det at huske 60 års fødselsdagsgave til far, for det er trods alt vigtigt med en fødselsdagsgave når ens far fylder rundt, og så oven i købet 60 år hvilket snart betyder en tryg pensionstilværelse.

Men hvad skal du så give din kære far i 60 års fødselsdagsgave? Dette har vi en lang række ideer til, du har måske allerede taget et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover, men hvis dette ikke er tilfældet, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. For her kan du nemlig finde utrolig mange gode fødselsdagsgaveideer til din nu 60 år gamle far. Disse gaveideer vil han helt sikkert blive glad for at modtage.

60 Års Fødselsdagsgave Til Far

60 Års Fødselsdagsgave Til Mor

Hvis du er så heldig at have en mor som snart har 60 års fødselsdag, skal du som søn eller datter naturligvis sikre dig at din mor får en dejlig fødselsdag samt fundet en sød fødselsdagsgave til din 60 årige mor. Hvis I er en søskendeflok kan i eventuelt gå sammen om at finde en fælles 60 års fødselsdagsgave til mor, og derved give hende en langt større gave end hvis i blot enkeltvis havde givet en fødselsdagsgave. Hvis i sammen ønsker at give en mindeværdig fødselsdagsgave, kunne i overveje at invitere hende på et lille weekendophold hvor hele familien samles over en enkelt weekend og rigtig hygger.

Ønsker du alene at give en 60 års fødselsdagsgave til mor, men har du endnu ingen ide omkring hvad du ønsker at glæde hende med, har vi her lidt inspiration til dig. For hvis du ikke allerede har taget et kig på vores gaveinspirations-liste, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. Denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende 60 års fødselsdagsgaver.

60 Års Fødselsdagsgave Til Mor

Gaver Til Mand 60 År

Har du fornøjelsen af at være inviteret til 60 års fødselsdagsfest, eller på anden vis fundet en anledning til at skulle finde en gaver til mand 60 år? Hvis det er tilfældet skal du naturligvis se at have fundet en god gave til ham, hvis ikke allerede du har fundet den. Har du endnu ingen ide om hvad du ønsker at give den 60 årige mand i gave, så er du endt det helt rette sted for hele denne side omhandler netop 60 års gaver.

Hvis du ikke allerede har taget et gik på vores gaveinspirations-liste ovenover, vil vi klart anbefale dig at gøre dette for her vil du helt sikkert kunne finde din gave til mand 60 år eller som minimum inspiration til din gave. Du kan lige ledes læse artikler så som denne online, samt finde gode videoer netop omkring hvordan man finder gode gaver til mænd online. Du kan naturligvis ligeledes spørge hovedpersonen om han skulle have nogle ønsker, men hvis ikke det er tilfældet er du lidt på bar bund igen.

Gaver Til Mand 60 År

Gaver Til Kvinde 60 År

Hvis du er i færd med at finde gode gaver til 60 årig kvinde, men endnu ikke helt har fundet gaven, så er her en række tips og tricks til hvordan du finder gaven. der er som sådan ikke en formel for hvordan gaver til kvinde 60 år, skal tage sig ud eller hvad de skal koste. Det afhænger nemlig i høj grad af hvor tæt jeres relation er samt anledningen for gaven. Hvis der er tale om en 60 års fødselsdagsgave, så skal den naturligvis have en vis værdi da der er tale om en rundfødselsdag, er det derimod en venindegave, kan man fint slippe afsted med en buket blomster fra haven og en æske chokolade.

Men hvordan er det så lige at man finder den perfekte gave til kvinde 60 år, tænker du sikkert fordi det hele virker lidt indviklet. Så lad os endelig hjælpe dig lidt på vej, hvis du ikke allerede har taget et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover, vil vi klart anbefale dig at gøre dette. Denne liste er nemlig fyldt med gode gaveideer til kvinder 60 år.

Gaver Til Kvinde 60 År
Oplevelser Som 60 Års Fødselsdagsgave

Når man er fyldt 60 år, så har man helt sikkert oplevet en masse spændende ting i sit liv og derfor kan det ved første øjekast virke svært, at finde en god oplevelse som gave til mand 60 år. Men hvis man tænker sig lidt om, så er det faktisk ikke så svært, da der findes så mange dejlige oplevelser, at han næppe kan have prøvet det hele. Men selv hvis det umulige skulle ske, så kan de fleste oplevelser sagtens tåle en gentagelse, især hvis det sker i godt selskab. 

Oplevelser er perfekte gaver til 60 års fødselsdag, for ikke alene er det en gave, som ikke fylder i et i forvejen fyldt hjem. Men det er også en gave, som skaber dejlige minder. Minder som man kan sætte pris på resten af sit liv og som er mere værd end guld. Giv f.eks. et oplevelsesgavekort til bridgewalking Lillebælt eller måske Sort Sol safari, der begge er uforglemmelige oplevelser, som man i den grad skal dele med en man elsker. Det er kun fantasien der sætter grænser og du kan finde den perfekte gave til far 60 år eller måske mor 60 år.

60 års fødselsdagsgave
60 Års Gaver Som Matcher Fødselarens Interesser

Mange mennesker i 60 års alderen har forskellige hobbyer, som de bruger til at fordrive tiden med og hygge sig. Det er oplagt at man giver gaver, der har noget med disse hobbyer og interesser at gøre. Så hvis du skal give en god gave til din mors 60 års fødselsdag og hun er glad for at strikke, så er lækkert garn eller måske carbon strikkepinde oplagte gaver. Er din far glad for at fiske, så siger det sig selv at man kan finde en masse lækkert grej, der passer perfekte som gave man 60 år. 

Alle har deres egne interesser og hobbyer, så det kan naturligvis virke svært. Men hvis man tænker sig lidt om, så kan man nemt finde en perfekt 60 års fødselsdagsgave, som vil få smilet frem hos modtageren. Uanset om det er en oplevelse eller noget, der passer til deres interesser, så kan du være sikker på, at de bliver glade. Det er nemlig tanken der tæller og så længe man kan fornemme kærligheden i gaven, så er det en perfekt gave til 60 års fødselsdag.

FAQ om 60 års fødselsdagsgaver

Hvor meget koster en 60 års fødselsdagsgave?

En god gave til en 60 årig fødselsdag koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde den 60 årige mand eller kvinde. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god 60 års fødselsdagsgave?

Der findes utrolig mange gode fødselsdagsgaver til 60 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en 60 års fødselsdagsgave?

Du skal give en fødselsdagsgave til 60 årige hvis du er blevet inviteret til en hyggelig rundt fødselsdag eller er blevet inviteret over til en kop kaffe eller kage.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: