You are currently viewing 6 af de bedste gaver til dig selv

6 af de bedste gaver til dig selv

Hvor ofte giver du dig selv lov til at købe gaver til dig selv? Måske er svaret, som så mange af os i virkeligheden: lidt for ofte. Derfor får du her en liste med 6 ting du kan forkæle dig selv med – med god samvittighed.

1. Kvalitets-sengetøj

At investere i ens nattesøvn er en af de allerbedste investeringer du kan lave overhovedet. Der er garanti for afkast, for hvad er en god nats søvn værd? Alt! En god dyne, hovedpude eller madras er også altid en god investering, men mindre du er en af de få heldige der kunne sove i en telefonboks.

2. Spejlet der taler til dig

MIRROR er et interaktivt spejl i fuld længde – du kan enten hænge det op eller læne det op mod væggen – der viser træning fra en instruktør direkte på selve glasset. Du kan tage alle mulige klasser (cardio boot camp, boksning, yoga og meget mere) og du kan endda streame live træning. Det her er et produkt, du ikke fortryder at give dig selv.

3. Aktier – gaven der bliver ved med at give

At investere i aktier har været en af de bedste måder at få ens formue til at vokse på lang sigt. Det gennemsnitlige aktiemarkedets afkast har i flere årtier ligget på ca. 10% om året. Det er dog vigtigt at nævne at det er gennemsnittet på tværs af hele markedet – nogle år er gode og andre er dårlige og de individuelle aktier varierer i deres afkast. For de bedste aktieanbefalinger kan det altid anbefales at gå efter en dansk investerings side, da det tit kan blive lidt snørklet med de mange fagudtryk på engelsk.

4. Giv dig selv en massage

Massage er en af de ældste helbredende traditioner. Mange oldtidssamfund – både de græske, egyptiske, kinesiske og indiske – var helt overbeviste om de terapeutiske egenskaber ved massage og brugte den til at behandle en række lidelser. Undersøgelser har vist at massage er effektiv til behandling af en bred vifte af symptomer i forbindelse med en række tilstande. Derfor er det også en vidunderlig investering i dit eget velvære.

5. Et par gode hovedtelefoner

Lad os bare indse det som det er: den moderne verden støjer. Derfor er det også befriende at kunne tage et par gode høretelefoner på og zone helt ud i ens eget univers, ens helt eget personlige soundtrack. Det er også altid en god idé at gå efter et par med noise-cancelling, til de gange hvor du bare gerne vil skrue ned for omverdenens lyde og høre dine egne tanker.

6. Din kreativitet

Alle mennesker er kreative, det kræver bare lidt selvbevidsthed og vedholdenhed at få det dirket op. Uanset om det er et instrument, pensler og kanvas, en tatovør maskine eller lego så er det en forrygende investering at give dig selv lov til at koble fra en gang imellem og bare få lov til at lege.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.