Sjove & Personlige 50 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

50 års fødselsdagsgave er en af de store, for her skal der fejres at én man holder af har levet i et halvt århundrede. Det lyder voldsomt når man siger det højt, ikke sandt? Halvtreds år. Men når det kommer til stykket, så er det jo ikke nogen alder. Man er stadig ungdommelig af sind og kroppen kan stadig følge med. Så hvad er 50 år egentlig når det kommer til stykket? Det er en fødselsdag som alle andre og det er i sig selv noget, der skal fejres.

Det er trods alt ikke hvert år at man har en rund fødselsdag og det er altså noget, der virkelig kan få gang i en festnerve. Så hvis en du kender fylder 50, så skal du have fundet den perfekte gave til 50 års fødselsdag. Der er heldigvis masser af lækre ting at vælge imellem, uanset om det skal være noget lækkert til hjemmet eller om det skal være en oplevelse. Ideer til ønsker 50 års fødselsdagsgave kan man finde tusinder af, så det er blot med at vælge den bedste. Det kan vi hjælpe dig med her på siden. 

Vi har naturligvis alt hvad man kunne ønske sig, så uanset om du skal bruge en 50 års fødselsdagsgave til mor eller en 50 års fødselsdagsgave til far, så er du godt dækker ind. Der er gaver for enhver smag og naturligvis også for enhver pengepung. Så giv en du holder af en vidunderlig overraskelse på den store dag, hvor de fylder 50 og hvor der for alvor skal festes igennem. Det er noget de husker og man vi jo gerne gøre det bedst mulige indtryk.

Sjove 50 Års Fødselsdagsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 398 kr.
Hvis du er på udkig efter en god gaveidé, skal du ikke lede længere end Dialægt Citatplakat fra Gaveavisen. Med denne plakat vil modtagerens stue eller køkken aldrig blive det samme igen. Det er en rigtig skattekiste, der kan hænges op på enhver væg og en sjov 50 års fødselsdagsgave.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En buket blomster er en tidløs gave. En smuk, håndplukket buket blomster vil altid blive værdsat af modtageren, og ofte er det en af de få gaver, der kan gå på tværs af kønnene. Bestil en smuk buket som 50 års fødselsdagsgave til en du holder af.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Bridgewalking Lillebælt er den ultimative oplevelse for alle, der ønsker at mærke naturens kraft og nyde en smuk vandretur i Danmark. Du kan tage denne 50 års fødselsdagsgave sammen med dine kære, eller bare alene.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis du ønsker at give en gave, der vil blive husket, så tag et kig på personlige nøgleringe. Disse er perfekte til 50 års fødselsdagsgaver og kommer i både metal- og lædermateriale. Design den med modtagerens navn og du kan være sikker på at lokke et smil frem hos fødselaren.

5. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Gennem en lang årrække Mads Steffensen underholdt lyttere i hele landet med et panel af interessant mennesker, der løser forskellige dilemmaer for almindelige danskere. Læs bogen og genoplev de bedste øjeblikke. En herlig 50 års fødselsdagsgave til personen der har alt og som er svær at købe gaver til.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det kan være svært at købe den perfekte gave til en 50 års fødselsdag. Du ønsker at give dem noget, som de vil elske, men det skal være inden for dit budget. En af de bedste ideer er en vinsmagning, som er fantastisk, fordi du ved, at de vil elske det.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Ved du, hvad du skal købe til en 50 års fødselsdag? Det kan være svært at finde en gave, som de vil blive glade for, men hvis personen har en interesse for læsning, er dette perfekt. For at hjælpe dig har vi fundet en masse gode bøger.

8. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Gaveavisen gavekurv er altid noget særligt til at fejre enhver lejlighed. Uanset om du ønsker at sende tillykke, takke nogen for at være en del af dit liv, vise anerkendelse eller bare sige “tak”, har vi den perfekte gave! En gavekurv er nemlig den helt rigtige 50 års fødselsdagsgave.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Ønsker du at give en 50 års fødselsdagsgave, som vil blive husket i mange år? Hvis ja, hvorfor så ikke booke ballonflyvning som dagens hovedbegivenhed! Ballonflyvning er en fantastisk aktivitet, der kombinerer eventyr med betagende landskaber. En sand vinder af en gave, der altid sidder lige i skabet.

10. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Kay Bojesen fanebæreren er en klassisk figur, der udgør en af hjørnestene i dansk design. Overrask en du holder af på deres 50 års fødselsdag med denne herlige figur. Det er en 50 års fødselsdagsgave, som altid ser godt ud og som vil klæde ethvert hjem.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis du har en ven eller et familiemedlem, der lige er fyldt 50 år, så er madkurset den perfekte gave til dem! Det er et interaktivt kursus, hvor deltagerne kan lære om madlavning og få smagsprøver på mad fra hele verden. Den helt rette 50 års fødselsdagsgave til en god ven.

12. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En museumsplakat er en tankevækkende og meningsfuld gave til alle, der elsker kunst. De fås i forskellige størrelser, fra små til store, og de kan indrammes eller bruges som de er. Museums plakater er en fantastisk 50 års fødselsdagsgave til alle, der elsker at hænge noget smukt på væggene derhjemme.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Der er noget ved dejlig chokolade, der gør det til en ideel 50 års fødselsdagsgave. Uanset om du fejrer en vigtig fødselsdag eller bare vil vise nogen, hvor meget du holder af dem, vil den søde smag af denne konfekt give dem gode minder længe efter, at gaven er blevet spist.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En 50 års fødselsdagsgave til en mand kan være svær at finde, men ikke hvis du ved, hvad han kan lide. Derfor har vi fundet den perfekte gaveidé frem: Ølsmagning! Giv ham muligheden for at nyde lækker øl i godt selskab og under ledelse af eksperter på området.

15. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Det er svært at finde en gave, der altid vil forblive stilfuld. Derfor har vi fundet den perfekte 50 års fødselsdagsgave: Den klassiske uldplaid fra Gaveavisen. Den er let, men varm, og så ser den bare godt ud! Ulden er blød og luksuriøs, hvilket gør denne plaid fantastisk til alt slags vejr.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dinner In The Dark er en unik oplevelse, der kombinerer kulinarisk kunst med sanseberøvelse. Man får serveret sin mad i komplet mørke, mens man nyder et gourmetmåltid tilberedt af en professionel kok. En spændende 50 års fødselsdagsgave til en person som du virkelig holder af.

17. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Leder du efter en gave til en person, der fylder 50 år? Gaveavisen har den perfekte 50 års fødselsdagsgave, der vil få dem til at føle sig specielle deres store dag. Denne fugtgivende ansigtscreme vil holde deres hud frisk og sund, så de kan fejre deres fødselsdag med selvtillid!

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksuriøs ansigtsbehandling er den perfekte 50 års fødselsdagsgave, da den vil give modtagerens hud en strålende glød og fjerne alle de irriterende rynker. Behandlingen omfatter rensning, eksfoliering, massage og ekstraktion. Lige hvad man har brug for til at få det dejlige og ungdommelige udseende igen.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Den perfekte gave til en 50 års fødselsdag er dette luksuriøse lammeskind, der er lige så blødt som det er varmt. Det er den perfekte måde at sige “tillykke med fødselsdagen” til en person, der fortjener noget særligt. En personlig og meget betænksom 50 års fødselsdagsgave til en kær bekendt.

20. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Hvad får man, når man kombinerer en kærlighed til chokolade og brunch? Svaret er “chokolade brunch”, som er blevet mere og mere populær i Danmark. Vælg den helt særlige Chokoladebrunch Hos Peter Beier og giv en 50 års fødselsdagsgave, der bliver husket i mange år frem.

21. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakater har længe været en trend i designverdenen, og det er der en god grund til! Citater er en fantastisk måde at minde os om livets vigtige lektioner. Uanset om du er på udkig efter en gaveidé eller bare ønsker lidt inspiration på din kontorvæg. En sjov 50 års fødselsdagsgave.

22. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Dette er den perfekte gave til enhver 50-årig! Kay Bojesen aben er lavet af træ, og har et design, der vil skille sig ud i ethvert rum. Denne træfigur vil helt sikkert blive værdsat af enhver, hvilket gør det til et fremragende valg som 50 års fødselsdagsgave til en god ven.

23. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Ved du, hvad der ville være den perfekte fødselsdagsgave til din ægtefælle eller partner? En 3-dages miniferie på Comwell Hotels. Det er den helt rigtige 50 års fødselsdagsgave til en som du holder af og du kan være sikker på, at de bliver meget glade.

24. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er du på udkig efter en god fødselsdagsgave til dine forældre, venner eller familie? Så har vi den perfekte idé: Byplakater! Dette er et eksklusivt tilbud fra Gaveavisen. Vi har samlet nogle af de bedste byplakater, så du kan give den bedste 50 års fødselsdagsgave til en du holder af.

25. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Hvis du gerne vil give en både flot og praktisk gave, bør du overveje en sækkestol fra SACKit. Sækkestolene er både praktiske og super stilfulde. Stolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

26. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

Et Halvt Århundrede Er Gået

Når man er fyldt halvtreds har man for alvor fået styr på sit liv og de sidste ungdommelige horn er løbet af. Man har styr på sin karriere, familielivet og ikke mindst børnene. Det er den tid, hvor man skal til at nyde at være sig selv, sammen med sin partner og sine venner. Med andre ord, har man skabt sig sin base og det giver ro i sjælen. Derfor kan man tillade sig at komme med ideer til 50 års fødselsdagsgave, der er noget ud over det sædvanlige. På runde fødselsdage får man jo altid en lidt større gave end man plejer, så det er værd at huske på uanset om man er fødselaren eller den glade giver. 

At fejre en 50 års fødselsdag er noget mere afdæmpet end en 30 eller 40 års fødselsdag, men uden at på nogen måde bliver kedeligt. Man er jo ikke blevet gammel endnu og derfor er det vigtigt, at gaverne afspejler dette. Så gaver til 50 års fødselsdag kan være et sandt sammensurium af forskellige ting og sager. Der er naturligvis også stor forskel på om det er gave til 50 års fødselsdag kvinde eller gave til 50 års fødselsdag mand.

50 års fødselsdagsgave

Gode Gaver Til 50 Års Fødselsdag

Nu sagde vi ganske vist at en gave til 50 års fødselsdag gerne må være i den mere ekstravagante ende, men det betyder jo ikke, at man som giver behøver at ruinere sig selv. Find en god gave, der passer til modtageren og som symboliserer jeres relation. Det kan naturligvis være lidt svært, hvis det er en fjern onkel, som man ser én gang om året. Men er det en nær relation, så kan man uden større problemer finde fantastiske gaver, der symboliserer jeres venskab og som ikke nødvendigvis behøver koste en formue. 

Man vil naturligvis give hvad man kan, men en gave som Bridgewalking Lillebælt kan såmænd betyde lige så meget som et tandemspring, selvom der er stor forskel i prisklasserne. Find det der passer til modtageren og som du desuden har råd til. Din gode ven ville jo ikke ønske, at du skal sætte sig selv i gæld for deres skyld.

ideer til 50 års fødselsdagsgave

50 Års Fødselsdagsgaver Til Mor

Kan din skønne mor snart fejre sin 50 års fødselsdag? Så er det på tide at du som søn eller datter, finder en aldeles fremragende 50 års fødselsdagsgave til mor. For den vigtigste og mest skælsættende rundefødselsdag i ens liv er klart ens 50 års fødselsdag, netop fordi man udemærket er klar over at man nu har levet mindst halvdelen af ens liv. Men derfor behøves det jo ikke at være nogen trist fest, for der er helt sikkert mange gode år tilbage så det er bare med at få festet.

Men hvad så med fødselsdagsgaver? Hvad giver man i 50 års fødselsdagsgave til mor på denne meget specielle dag? Det har vi tænkt os at hjælpe dig med at finde frem til og netop derfor har vi lavet denne side som er fyldt med viden og inspiration. Hvis du ikke allerede har set vores inspirationsliste ovenover vil vi klart anbefale dig at gøre dette, denne liste vil nemlig være dig til stor hjælp er vi overbevidste omkring.

50 Års Fødselsdagsgaver Til Mor

50 Års Fødselsdagsgaver Til Far

Hvis din kære far snart kan fejre sin 50 års fødselsdag, så er det på tide at finde nogle gode 50 års fødselsdagsgaver til far eventuelt en fælles gave som du og dine søskende sammen kan glæde ham med. Uanset om du vælger at give en fødselsdagsgave alene eller i fællesskab med dine søskende er det de samme parametre som gør en 50 års fødselsdagsgave til far god. Her i blandt om fødselsdagsgaven er personlig, om den er indenfor skiven og ikke mindst hvor stor hans glæde for netop den valgte gave vil være. Dette kan dog være ret svært at gætte på forhånd, så her må man gå med mavefornemmelsen.

Men hvordan er det så lige at man kommer på disse gode fødselsdagsgaveideer til ens fars 50 års fødselsdag? Dette har du og samtlige af dine søskende helt sikkert tænkt, enten højt eller bare lidt for jer selv og der er desværre ingen liste man kan følge for dette. Så det er noget med at finde inspiration rundt omkring, eksempelvis ved at tage et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover, den er nemlig fyldt med gode ideer til 50 års fødselsdagsgaver.

50 Års Fødselsdagsgaver Til Far
Ideer Til Ønsker 50 Års Fødselsdagsgaver

Hvis du snart fylder halvtreds år og har inviteret hele byen, venner og familie til rundfødselsdag, så er det en rigtig god ide at få lavet en ønskeliste. For hvis ikke du gør dette, risikerer du at få en ordentlig bunke vin samt kuverter med penge og det er måske ikke ligefrem de mest spændende 50 års fødselsdagsgaver. Så vær kreativ og kom op med en række gode fødselsdagsgaveideer og undlad at skrive penge på ønskelisten, det sender nemlig et helt forkert signal til dine gæster.

Men hvad er så gode ideer til ønsker 50 års fødselsdagsgaver, tænker du sikkert. Vi vil klart anbefale dig at gå med ting som du står og mangler eller ting som du godt kunne tænke dig at eje. Ligeledes er oplevelser et glimrende ønske at skrive på ens 50 års fødselsdags ønskeliste. Helt åbentlyst, skal du naturligvis ikke skrive ting på som får dig til at se nærig ud eller grådig ud, så som penge og byggematerialer hvis du er ved at bygge om derhjemme.

50 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

Uanset hvem det er der har fødselsdag, så er det vigtigt og afgørende, at man får dem til at føle sig elskede. Det gør man naturligvis både ved at dukke og op fejre dem behørigt, men det hjælper naturligvis også, hvis man har en god 50 års gave med. En god gave til 50 års fødselsdag kan være alverdens ting, så du har altså ret frie hænder til at overraske ham eller hende det hele drejer sig om. 

Så er det din mor, søster eller lignende, der fylder år, så giv en gave til hende 50 år, som hun virkelig husker og som vil minde hende om jeres nære forhold. Det samme gælder naturligvis hvis det er ens far, bror eller lignende. Så længe man giver en gave med hjertet, så kan man være helt sikker på, at det er en gave, der vil blive taget rigtigt vel imod.

50 Års Fødselsdagsgave Til Ham
50 Års Fødselsdagsgave Til Hende

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: