You are currently viewing 5 tips til at finde på en gave når du er løbet tør for idéer

5 tips til at finde på en gave når du er løbet tør for idéer

Har du tit svært ved at finde på en rigtig god gave, og er du altid typen, der skal løbe rundt i sidste øjeblik for at finde på en gave, når du skal til fødselsdag, eller inden du skal hjem til jul, kan det være, at du kan få lidt hjælp med herfra. Her kommer vi nemlig med fem gode tips til dig, så du kan få nemmere ved at finde gaver fremover. Det behøver nemlig slet ikke at være så svært at finde på en god gave.

1 – Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang

Til at begynde med er det vigtigt at sige, at du ikke behøver at finde på noget genialt, hver gang du gerne vil give en gave. Vi giver sikkert tusindvis af gaver gennem hele vores liv, og hvis du skulle opfinde noget genialt hver gang, havde du jo slet ikke tid til at lave andet.

Nogle gange er det helt okay at give et gavekort, et par flasker vin eller en gavekurv fra den nærmeste Superbrugsen. Det går nok.

2 – Det er ingen skam at bruge en ønskeliste

Du skal ikke være bange for at tage udgangspunkt i en ønskeliste. Selvom det kan være sjovt at finde på gaverne selv, er det ikke altid muligt at komme på en rigtig god idé til en gave. Og har du derfor en ønskeliste, du kan bruge til inspiration, er det bare med at gribe fat i den.

Det er også blevet nemt at lave og dele ønskelister nu til dags, da det hele foregår digitalt. Og næsten alle vælger jo at lave ønskelister til både jul og fødselsdage.

3 – Lyt mere

Så kan det også være en rigtig god idé for dig at lytte noget mere. Jo mere du lytter til en person, når du er sammen med vedkommende, desto flere idéer vil du også få til gaver, som du kan give, når det er tid til det.

Når du lytter mere, opfanger du nemt små idéer til det ene eller det andet, som du kan vælge at give i gave. Lyt efter sætninger som “sådan en kunne jeg godt tænke mig” eller “den der har jeg altid ønsket mig”. Det giver uden tvivl et plus i bogen, hvis du kan overraske med gaver, de helt selv havde glemt, at de ønskede sig.

4 – Slå dig sammen med andre om at give en gave

Har du bare ingen idéer til at give en gave, kan du også vælge at lave den løsning, hvor du slår dig sammen med en eller flere andre om at give en gave. Det kan være, at der er andre i familien, der fx har en god idé til en gave, men som ikke har råd til at betale hele gaven selv.

Her kan du nemt komme ind i billedet. På den måde slipper du selv for at finde på en idé, og du er stadig med til at give en rigtig god gave til vedkommende.

5 – Oplevelser kan alle bruge

Sidst, men ikke mindst, kan det også altid være en idé at gå efter at give oplevelser. Det kan man aldrig få for mange af, og det er meget nemt at købe oplevelser i disse tider.

Uanset om det så bliver til en brunch eller en tur i en luftballon, er det de færreste, der vil sige nej tak til sådan en gave.

Vi håber, at vi her har hjulpet dig med at blive lidt klogere på, hvad du skal give i gave næste gang.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.