You are currently viewing 5 gode idéer til digitale gaver
5 gode idéer til digitale gaver

5 gode idéer til digitale gaver

5 gode idéer til digitale gaver: Det kan være en næsten uoverkommelig opgave at finde en gave til en ven, veninde, kæreste eller familiemedlem. Især hvis den pågældende person har været nærig med gavelister og idéer til gaver. Der findes bløde gaver, hårde gaver, våde gaver, men der findes faktisk også digitale gaver. Vi lever i en tid, der aldrig har foregået mere online, så det er måske ikke nogen dårlig idé at tænke i digitale gaver. Online gavehandel bliver mere og mere populært, selvom du sikkert kan være på bar bund med hensyn til gaveidéer. Der er dog flere fine idéer, som vil kunne glæde både kæresten, vennen eller veninden. Her er 5 af slagsen. 

Betal for et års streaming af serier og film

Der findes næppe nogen generation af mennesker som har set så mange serier og film, som det er tilfældet med vores. Folk i alle aldre og på kryds og tværs af kulturelle skel binger de samme populære serier på markedets online streaming-tjenester. Netflix, HBO Nordic, DPlay og mange andre byder sig til med time- og dagevis af online underholdning. De fleste mennesker har allerede adgang til de mest kendte streaming-tjenester, men måske kunne man tænke i nye baner. Amerikanske Disney+ er lige lanceret på det danske marked og kunne være en glimrende digital gave til vennen eller veninden. 

Online beskyttelse som digital gave

En anden god digital gave er online sikkerhed. Med et VPN abonnement, giver du din ven, kæreste eller familiemedlem muligheden for at beskytte sin online aktivitet. VPN’en krypterer datatrafikken og reducerer dermed risikoen for at hackere og andre cyberkriminelle kan opsnappe den information, du deler på nettet. En anden fordel er, at denne tjeneste også kan ændre din IP-adresse. Det betyder, at de websites som du besøger ikke længere kan se, at du surfer fra Danmark. Dermed vil du kunne streame tidligere geografisk blokeret indhold på eksempelvis amerikanske streaming-tjenester.

1 års gaming til spilleglade venner eller familiemedlemmer

Udover streaming og online sikkerhed kan man også give sin mest gaming-glade ven eller bror et års forbrug af spil på nettet. Tjenester som PlayStation Plus giver ikke blot direkte adgang til et hav af online spil, men tildeler også brugeren ekstra lagerplads og masser af løbende rabatter. Gaven behøver ikke udelukkende været dedikeret til et ungt familiemedlem. Det kunne også være en sjov gave at give til en svigerfar eller en far, hvis de på noget tidspunkt har vist bare den mindste interesse for gaming.

Gavekort til software efter eget valg

Meget software er gratis, men noget er så vigtigt og så specielt, at det koster penge. Og endda en hel del penge. Hvis du har en ven, der arbejder med tekst kan du eksempelvis give et gavekort til et tekstbehandlingsprogram. Som venindegave kunne man også give kreative softwareprogrammer i digital gave. Hvis din ven eller veninde måske er grafisk interesseret, så kunne man eksempelvis give hende et gavekort til software-programmmer som Adobe Creative Cloud, Adobe Photoshop eller Illustrator. Der findes også mange online virksomheder, som sælger forskellige fonte og skrifttyper. Disse ville også være en glimrende gave til en digital kreativ sjæl i familien eller i vennekredsen. 

Intellektuelle og inspirerende digitale gaver

Bøger og magasiner er efterhånden også så småt ved at rykke online. Stort set alle bøger, der udgives i dag på tryk bliver også udgivet digitalt. Det samme er tilfældet med alle aviser og magasiner. En digital gave kunne i den forbindelse være et 1 års abonnement på en e-bogs tjeneste, hvor man kan læse digitale bøger indenfor en tidsbegrænset periode. Man kan også vælge at købe en digital bog i gave til evigt eje. Har man en politisk, kulturelt eller socialt interesseret ven eller familiemedlem, kan man eventuelt give et års abonnement på en dansk avis. Modeinteresserede venner og veninder kunne få et års abonnement på Euroman, Eurowoman, Elle, Costume eller In.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.