You are currently viewing 5 gaveideer til gameren i dit liv

5 gaveideer til gameren i dit liv

At game er at leve, som H.C Andersen engang skrev, og det betyder, at man skal sørge for at have den optimale komfort, når man sidder ved sin computer. Det findes der masser af hjælpemidler til, faktisk flere end nogensinde før. For det at game er blevet en livsstil, der ikke kun fascinerer og tryllebinder unge mennesker, men folk af alle aldre.

I det følgende har vi samlet nogle forslag til gaver, du kan give din næste, hvis du for alvor vil ramme dem på deres bløde punkt. Og netop det at sidde blødt leder os hen til det første forslag, der måske også er det vigtigste, uanset om man bruger sin computer til at spille Counterstrike og FIFA, eller om man er et smut på sit foretrukne online casino.

Den optimale gamer stol

Du kan ikke spille på dit allerbedste niveau, hvis du sidder dårligt. Derfor er det en utroligt vigtig ting at have en gamerstol, der er designet til at man har den optimale komfort, mens man spiller. De er ikke altid lige kønne, ganske vist, men til gengæld kan man jo lægge et tæppe over, når der er gæster.

En god mus

Præcision er afgørende, når man spiller på højt niveau, og derfor er en mus i topklasse et must, der kan hjælpe din kæreste til at få fordelen overfor sine modstandere. Især Logitech er kendt for at levere mus af højeste kvalitet, så det er bare om at lede efter en, der passer godt til kæresten. De kan både leveres til højre og venstrehåndede!

En god musemåtte

Lige så vigtig som musen er underlaget. Man spiller ikke godt med en slidt musemåtte eller endda et bord som underlag. Her må du træde til og hjælpe din næste med en dedikeret gaming-måtte. Disse er ofte lavet af matteret glas eller endda af stål for at formindske muligheden for unøjagtigheder. Derudover er det vigtigt, at de er helt skridsikre, sådan at måtten bliver, hvor den skal på bordet. Der er ikke meget mere irriterende end en måtte, der rykker rundt på bordet, når man skal levere et sikkert headshot.

En palle Red Bull

Okay, mindre end en palle kan måske gøre det, og det kan også være, at han eller hun foretrækker for eksempel Monster Energy eller tilsvarende. Men hvis man har gang i et maraton af en gamer dag/aften/nat, så er det nødvendigt med brændstof som eksempelvis Red Bull til hjernen. Glæd din kæreste med en ordentlig balje energidrik, så kan der games derudaf som en gal. Men sørg lige for, at kæresten også får lidt søvn nu og da…

En aftale med en massør

Uanset, hvor godt man sidder, og hvor godt udstyret er, så kan nakke og skuldre godt blive lidt møre, når man er gamer. Derfor kan det være en fremragende idé at skaffe din gamer en tid hos en massør eller måske endda en kiropraktor, der kan blødgøre de plagede muskler lidt. Det vil helt sikkert falde i god jord. Hvis du eventuelt selv lærer at massere ordentligt, så kan du også spare de penge.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.