Sjove & Personlige 40 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

40 års fødselsdagsgave er på én gang let at finde på, men på den anden side kan det også være lidt besværligt, for det er en gave som helst skal sidde lige i skabet. Runde fødselsdage har man jo ikke hvert år og derfor er det også noget, der virkelig skal fejres med manér, når de endelig kommer. Men hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave? For det skal jo gerne være vildt og spændende, og så skal det hele gerne være endnu bedre end den 30 års fødselsdags. 

Når man nærmer sig de 40, så har man som regel løbet hornene af sig og er blevet en del mere moden end da man var 30. Man er blevet mere bevidst om de vigtige ting i livet. Børn, familie og kvalitet. I 40 års alderen har man som regel godt styr på sin karriere og andre forhold, så man kan begynde at falde til ro. Det er noget, der gerne må afspejles i de gaver man får til sin 40 års fødselsdag. Det er ikke længere tid til at drikke en kasse øl og skabe sig åndssvagt, men derimod have hyggelige stunder med jævnaldrende, hvor man diskutere verdenssituationen. Eller fester som vilde, hvis det er det man har lyst til. 

Hvis du gerne vil finde den bedste 40 års fødselsdagsgave kvinde eller mand, så er du kommet til det helt rette sted. For vi har et stort udvalg af perfekte gaver, som vil sidde lige i øjet. Så hvis du leder efter en god gave til 40 årig mand eller kvinde, så kan du i ro og mag finde det her på siden. Der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Sjove 40 Års Fødselsdagsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Hvad ville være en perfekt gave til din 40-års fødselsdag? En buket blomster, en tur i spa eller måske nogle lækre chokolader? Svaret er op til dig! Men hvis vi skulle anbefale noget, kunne det være en smuk buket fra Gaveavisen. En sikker vinder hver eneste gang.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Forestil dig, at du går over Lillebæltsbroen, mens solen går ned bag horisonten. Du vil kunne nyde den betagende udsigt fra begge sider af en af Danmarks længste broer, mens du undervejs indtager naturens skønhed og friske luft. Bridgewalking Lillebælt er en perfekt ide til den 40 års fødselsdagsgave.

3. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Siden det begyndte for flere år siden, har Mads & Monopolet været en fast del af vores hverdag. Det herlige radioprogram kan nu fås som bog, hvor man nyder alle de bedste historier og citater. En sjov gave, der vil gøre sig rigtigt godt som 40 års fødselsdagsgave.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvad leder du efter? En 40 års fødselsdagsgave, der er både personlig og nyttig. Noget, der vil blive værdsat, men som også kan bruges hver dag. Så skal du ikke lede længere! Denne personlige nøglering er den perfekte gave, da den både har en masse betydning og er praktisk anvendelig.

5. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Det er så vigtigt, at man har nogen, der kan svinge fanen for en på sin 40 års fødselsdag. Derfor skal du overveje om ikke denne sjove Kay Bojesen fanebærer kunne være en god gaveide. Det er en sød lille figur, der vil tage sig godt ud som en sjov 40 års fødselsdagsgave.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvad ville være den perfekte 40-års fødselsdagsgave? En vinsmagning med en ekspert på området naturligvis! Gaveavisen har lige det du søger. Eksperterne guider dig gennem flere forskellige vine og lærer dig alt, hvad der er værd at vide om dem – fra druesorter til hvordan de smager. En velsmagende gaveide.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Gode bøger er den perfekte gave til en som du holder af. Det er en ting, der passer helt perfekt som 40 års fødselsdagsgave, for hvem elsker ikke at slappe af på sofaen med en god bog? Det er med andre ord gaven, der bliver ved med at give.

8. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Leder du efter en idé til en 40 års fødselsdagsgave? Du kan ikke gå galt i byen med dejlig chokolade! Dette lækre slik er elsket af folk i alle aldre. Og det er ikke kun smagen, der gør denne gave så populær – den har faktisk også adskillige sundhedsmæssige fordele.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Hvilken slags gave ville du give til en person, der har alt? En ballonflyvning, selvfølgelig! Og hvilken bedre måde at tilbringe ens fødselsdag på end med den frihed og glæde, der kommer fra at flyve højt over jorden i en åben kurv. En fantastisk 40 års fødselsdagsgave.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en god gave til folk i alle aldre. Mange mennesker er ikke gode kokke, men vil gerne lære at lave mere lækker mad. Det er også en perfekt gave, hvis du ved, at personen har overvejet at tage madlavning op som hobby. Den perfekte 40 års fødselsdagsgave.

11. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Ønsker du at give en gave, der er enestående og ikke ligner noget, som din ven eller dit familiemedlem nogensinde har set før? Her hos Gaveavisen har vi den perfekte gave til dig. Smukke og unikke museums plakater vil gøre ethvert rum i deres hjem mere interessant.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvis du leder efter en gave, der både er velsmagende og gennemtænkt, så er dette lige det, du har brug for. Ginsmagning er en fremragende gave til en person, der har nået milepælen 40 år. Det vil give dem noget at huske deres fødselsdag med og er en perfekt 40 års fødselsdagsgave.

13. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
At smage øl er som at smage vin. Det er en færdighed, som du kan lære og forfine med tiden, men det kræver også en forståelse for de forskellige slags smagsoplevelser og smagsvarianter, som du vil møde undervejs. Derfor er en ølsmagning den perfekte 40 års fødselsdagsgave.

14. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis du er på udkig efter en gave, der er både klassisk og tidløs, så er denne uldplaid fra Gaveavisen den perfekte løsning. Den vil aldrig gå af mode, og den kan bruges både om vinteren og om sommeren. En 40 års fødselsdagsgave, der altid rammer plet.

15. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er en fantastisk måde at give en 40 års fødselsdagsgave på. Det er også en vidunderlig idé til den person, der har alt! Det bedste ved denne slags gave er, at den kan indeholde alt fra nødder til slik, chokolade og meget mere. Der er så mange muligheder.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
En af de bedste ting, du kan give i 40 års fødselsdagsgave, er en middag i mørke. Vi ved allesammen, at det ikke er nemt at holde styr på, hvad vi spiser, når det er for mørkt, men det er netop det, der gør Dinner In The Dark så sjovt.

17. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
En 40-års fødselsdag er en milepæl i livet. Det er tid til at fejre den, men også til at tænke på fremtiden. Det er derfor, man siger, at “40 er det nye 30”. Hvilken bedre måde at give din elskede denne gave på end med en fugtgivende ansigtscreme fra Gaveavisen?

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Leder du efter den perfekte gave til en du holder af? En luksus ansigtsbehandling er lige det, du har brug for. Dette er en 40 års fødselsdagsgave, der vil få enhver til at føle sig godt tilpas. De kan gå derfra med en følelse af at være frisk og forynget.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Dette er en gave til personen, der har alt. En luksuriøs, eksklusiv og helt unik gave, som du kan give en særlig person på deres 40 års fødselsdag. Et lammeskind er en lækker gave, der holder længe. Hvis du leder efter noget originalt så tag et kig på de smukke lammeskind.

20. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Fødselsdage er en tid til at fejre dem man holder mest af, og den bedste måde at fejre dem på er med chokolade. Peter Beier i København har skabt en begivenhed, der vil gøre den 40 års fødselsdag til en begivenhed, der bliver husket. Den lækreste 40 års fødselsdagsgave.

21. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv dine kære en gave, som de aldrig vil glemme! Giv dem en sjov citatplakat og ikke bare endnu et kedeligt gammelt fødselsdagskort. Vi har citatplakater til alle lejligheder, og du kan frit vælge mellem en masse forskellige. En 40 års fødselsdagsgave, der lokker smilet frem.

22. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vi ved, at det vigtigste for én er at tilbringe tid med familie og venner på sin 40-års fødselsdag. Derfor har vi et rigtigt godt tilbud! Book et 3 dages miniferie på Comwell Hotels til en du holder meget af. En dejlig overraskelse og en fantastisk 40 års fødselsdagsgave.

23. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Kay Bojesen aben er en legendarisk dyrefigur, der bare venter på, at du finder en fin plads til den i hjemmet. Aben er lavet af materialer af høj kvalitet og har et attraktivt design, der gør den perfekt som gave til enhver lejlighed! En god 40 års fødselsdagsgave.

24. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Kender du nogen, der fylder 40 år i år? Hvis ja, så har vi den perfekte fødselsdagsgave til dem! Giv dem en byplakat i gave, og de vil kunne mindes deres yndlings by hver eneste dag. Vi tilbyder plakater fra hele landet. En sjov og kreativ 40 års fødselsdagsgave.

25. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Hvis du gerne vil give en både flot og praktisk gave, bør du overveje en sækkestol fra SACKit. Sækkestolene er både praktiske og super stilfulde. Stolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

26. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

27. Australian Bodycare

Priser fra: 400 kr.

Uanset om din mor, datter, veninde eller udkårne fylder 40 år, kan det være en udfordring at finde den helt rigtige gave. Hvis du vil give en gave, der viser omtanke, bør du forære selvforkælelse i høj kvalitet. Ansigtspakken med 3 plejeprodukter er perfekte til kvinden, der fylder 40 år.

40 Års Fødselsdagsgave Kvinde

Skulle du kende en dejlig kvinde som lige rundt om hjørnet fylder 40 år, og du i denne anledning er blevet inviteret til 40 års fødselsdag, så skal du naturligvis ud og finde en 40 års fødselsdagsgave til hende. Du kender hende formentlig ganske godt, måske er hun et nært familiemedlem, en god veninde eller ven, måske endda ligefrem dit livs helt store kærlighed og ægtefælde. Uanset hvad relationen er skal du gøre dig umage og finde en personlig 40 års fødselsdagsgave til hende.

Hvis du er helt tom for gode ideer til hvad du kan glæde hende med til hendes fødselsdag, er det naturligvis lidt op ad bakke. Men frygt ej, for naturligvis er du i stand til at finde hende en aldeles fremragende 40 års fødselsdagsgave. Hvis i har en nær relation kan du med fordel spørge hende ligefrem om hun har nogle fødselsdagsønsker. Du kan også gå den mere overraskende vej og finde en 40 års fødselsdagsgave kvinde som hun helt sikkert ikke selv ville have tænkt at hun ønskede sig.

40 Års Fødselsdagsgave Kvinde

40 Års Fødselsdagsgave Mand

Kan en af dine nære kammerater, et familiemedlem eller måske endda dit livs kærlighed snart fejre hans 40 års fødselsdag? Så er du helt åbentlyst tvunget ud i at skulle finde en god 40 års fødselsdagsgave til ham, som du kan give enten på selve dagen eller når festen afholdes. Men hvad skal du så give ham i 40 års fødselsdagsgave? Hvis du ikke allerede har en god ide, så vil du formentlig sætte stor pris på at få lidt inspiration og det er lige akkurat hvad vi kan tilbyde.

Hvis du ikke allerede har taget et kig på vores gaveinspirations-liste ovenover vil vi klart anbefale dig at gøre dette, denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende 40 års fødselsdagsgaveideer til ham så den er bestemt værd at tjekke ud. Ligeledes kan du med fordel surfe rundt på nettet, der er nemlig skrevet en række gode artikler om netop 40 års fødselsdagsgaver mand, her vil du helt sikkert kunne finde en masse inspiration samt gode tips og tricks.

40 Års Fødselsdagsgave Mand

Hvad Giver Man I 40 Års Fødselsdagsgave?

Skulle du være så heldig at være blevet inviteret til en 40 års fødselsdag, så står du sikkert med spørgsmålet hvad giver man i 40 års fødselsdagsgave? Dette er meget naturligt da de fleste af os ikke synderligt ofte bliver inviteret til en sådan rundfødselsdag fra tid til anden. Derfor har vi ikke det bedste forudsætninger for at finde en god 40 års fødselsdagsgave, og måske kender vi ikke engang fødselaren synderligt godt, hvilket blot gør det endnu mere besværeligt at finde en god fødselsdagsgave.

Men skulle du stå helt uden ideer til hvad du vil give i 40 års fødselsdagsgave lige om lidt, er der heldigvis hjælp at hente online samt ved at spørge fødselaren hvad han eller hun ønsker sig. Skulle fødselaren ikke have lavet en ønskeliste eller i det mindst tænkt på det. Vil vi anbefale dig at finde inspiration online, her vil du kunne finde flere gode videoer om emnet, samt læse artikler som denne. Husk ligeledes at tage et kig på vores inspirationsliste ovenover den er nemlig fyldt med gode 40 års fødselsdagsgave til ham og hende.

Hvad Giver Man I 40 Års Fødselsdagsgave

Gode Oplevelser Som 40 Års Fødselsdagsgave

Når man skal give en gave til ham 40 år, så er det afgørende, at man giver en gave som han husker og som vil følge ham gennem mange år. For gutterne kan det f.eks. være at man giver ham oplevelsen kør Lamborghini, hvor han kan udleve en drengedrøm. Men det kan også være at man giver ham et gavekort til en lækker ølsmagning, hvilket er en gave man med fordel kan dele. På den måde får han både en god gave, men i får også en herlig oplevelse sammen, hvilket skaber uvurderlige minder. 

Det er altså ikke så svært at finde en god 40 års fødselsdagsgave mand, hvis man kender modtageren smag og interesser. Sørg for at han får den bedste dag og så kan du være sikker på, at han aldrig glemmer sin 40 års fødselsdag. 

Vil du gerne vide mere om, hvordan du finder den bedste gave mand 40 år, så kig dig omkring på siden og se vores store udvalg af forskellige oplevelsesgaver. Der er alt fra faldskærmsudspring og prøvedyk til biograf gavekort og flødebollekursus. Så der er ingen undskyldning for ikke at finde den bedste gave.

40 års fødselsdagsgave
Tid Til Forkælelse & Nydelse I 40 Års Gave

Når man er fyldt 40, så begynder man desværre at kunne mærke alderen trykke lidt. Det betyder også at ens krop ikke er helt så frisk som den var, da vi var 20 eller sågar 30. Det betyder jo ikke at man er blevet gammel, men det betyder at man måske skal til at passe lidt mere på sig selv og forkæle sig selv. Derfor er en god gave 40 års fødselsdag en gave, som giver mulighed for at forkæles krop og sjæl. 

Det er dog ikke kun kvinder, der kan sætte pris på den slags gaver, for gaver til ham 40 år kan sagtens være et spaophold eller en dejlig massage. Det er ikke kun for kvinder, men for alle, der sætter pris på at blive forkælet og fysisk nydelse. Så hvorfor ikke give fødselaren et lækker ophold på Ystad Saltsjöbad, hvor han kan blive forkælet sammen med sit hjertes udkårne. Det er luksus for alle pengene.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

×

 
Stor rabat nu - Få 20% rabat hos Truestory på alt - Brug rabatkode "truestorydays" (brug koden i sidste trin efter indtastning af adresse) Besøg Truestory her