4 Møbler Som Gaveideer Til Manden Der Har Alt
4 Møbler Som Gaveideer Til Manden Der Har Alt

4 Møbler Som Gaveideer Til Manden Der Har Alt

4 Møbler Som Gaveideer Til Manden Der Har Alt: Det er det klassiske dilemma at stå i. Hvad giver man i gave til manden der har alt? Dette er typisk en svær opgave, og der kan være mange veje man kan gå med den. Er du i denne situation, er her fire forslag til møbler og boligtilbehør, der kan fungere som gave til manden der har alt. Da han jo har alt, har han måske en udgave af forslagene, men alle har de tilfælles, at de lige giver en lille smule ekstra.

Klassisk lænestol med moderne twist

Få møbler er så klassisk mandige og maskuline som en ergonomisk lænestol. Lænestolen er et møbel til fordybning så vel som afslapning, og manden der har alt, fortjener selvfølgelig en god lænestol. En lænestol der blander stil, ergonomi og komfort samt generel kvalitet.

Boston Lænestol med tilhørende fodskammel, er et glimrende eksempel på en sådan moderne mande-lænestol. Det klassiske læderlook har fået et moderne twist, og vil passe ind i de fleste typer boligindretning. Komforten er også i top, så her er det bare at læne sig tilbage og nyde stolen. Den perfekte gave til en moderne mand med klassiske dyder.

Bordlampe med spræl i

I den lidt mindre ende af størrelsesskalaen, finder vi en god bord- eller læselampe, som f.eks. kunne give et behageligt lys i soveværelset. En sådan lampe kan alle jo bruge, men hvilken mand elsker ikke også en god gadget. Watch & Light LED bordlampe kombinerer disse to ting til perfektion. På den ene side er det en glimrende bord- eller læselampe der med 5 W LED-lys lyser godt op hvor den skal.

På den anden side, er den indbygget med en skærm der viser ting som temperatur, klokkeslæt, dato og har desuden en indbygget alarm. Den står lige godt på skrivebordet som på natbordet, hvor den på sidstnævnte kan have dobbelt funktion som læselampe og vækkeur. Perfekt til manden der kan lide en god gadget.

Styr på jakker som en gentleman

Et klassisk møbel der altid har passet godt til en rigtig gentleman, men som desværre ofte ikke er at finde i moderne boligindretning, er en god, gammeldags stumtjener. En stumtjener er et glimrende og stilfuldt alternativ, til den, til tider, lidt kedelige løsning med knagerækker eller kroge. Passer perfekt til hjemmekontoret, entréen eller herrestuen.

Vinsons stumtjener er en glimrende udgave til en moderne gentleman. Den er en smart og moderne udgave af en klassisk stumtjener. Elegant og stilet kan den fås både i sort og hvis, og vil kunne passe ind i mange stilarter. Perfekt til en moderne gentleman der sætter pris på stil og godt design.

Skrivebord

Der er mange møbler man kan kalde essentielle for en mand, men for at kunne være manden der har alt, må man sige, at et godt skrivebord må stå på listen over essentielle møbler. Et godt skrivebord kan bruges til en række ting, hjemmearbejde, kreative projekter og generel afslapning med for eksempel en god bog, sudoku eller lignende. 

Alt i alt er et godt skrivebord et fantastisk, alsidigt møbel der kan bruges til mere end man lige skulle tro. Men der skal jo også være stil over det. For manden der har alt kan det ikke være nok bare at have et skrivebord. Her må funktion og lækkert design gå hånd i hånd, og få steder gør de det som med et skrivebord fra Cobra.

Et Cobra skrivebord er perfekt til manden der har alt. Skrivebordet har en god mellemstørrelse, så der er plads til at udfolde sig, men det fylder heller ikke for meget. Og så er der stilen, hvor bordet med sit retro-look sender tankerne tilbage til 50’erne og 60’erne med figurer som James Dean og Don Draper. Et rigtigt mande-bord til manden der har alt

0 / 5. Bedømmelser: 0

Nicolai Clausen

Hej! Mit navn er Nicolai Clausen Jeg er personen der står bag GaveAvisen.dk Jeg håber at du nyder tiden på sitet & finder det du søger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til indholdet på GaveAvisen.dk

Skriv et svar