Sjove & Personlige 30 Års Fødselsdagsgaver Til Ham & Hende

30 års fødselsdagsgave er en af de gaver, som man godt kan døje med at finde på alene. Der er nemlig uhyre mange faktorer, der skal tages med i ens overvejelser og det er kan hurtigt få en til at miste overblikket og blive en smule forvirret. Men frygt ej, for her på siden kan du finde en masse gode tips til gode 30 års fødselsdagsgaver til hende eller ham. Det er ingenlunde første gang du kommer til at stå i denne situation og det er helt sikkert ikke den sidste, så det er en rigtig god ide, at få styr på, hvordan man finde den bedste gaver til enhver.

Vi har alle prøvet at skulle finde den perfekte gave til personen, der har alt. Et af de mennesker, der har så meget styr på deres liv, at man kan få et mindreværdskompleks. Hvis de så ovenikøbet ikke har ulejliget sig med at sammensætte en ønskeseddel, så går det fra en svær opgave til en nær umulig opgave. Eller sådan kan det i hvert fald føles. Men frygt ej, vi er her for at hjælpe dig med at finde gaven til den der har alt og som er umulig at købe gaver til. Så læs med og find den bedste gaveide til 30 års fødselsdag. 

Ideer til 30 års fødselsdagsgave er noget man skal tænke lidt ekstra over, for det er altså ikke hver dag at en god ven fylder 30. Det er en oplagt mulighed for at gøre sig ekstra umage og finde noget, som de aldrig glemmer igen. Man vil jo gerne give dem den bedst mulige fødselsdag og se fødselaren sætte pris på den gave man kommer med. Heldigvis er det ikke en umulig opgave at finde den 30 års fødselsdagsgave mand eller kvinde vil elske.

Sjove 30 Års Fødselsdagsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat 30 År

Priser fra: 249 kr.
Det er ikke altid nemt at komme op i årene og der er ingen tvivl om at mange panikker en smule når de fylder 30. Men med en sjov dialægt citatplakat 30 år, så bliver man minde om de mange gode ting. F.eks. ”Man hviler mere i sig selv” eller ”Ung i sindet”.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Kender du en, der snart fylder 30 år og som fortjener en god fødselsdagsgave? Så er et smukt Abelstedt smykke et godt valg. Ablestedt smykker er elegante og fine smykker, der helt sikkert nok skal glæde modtageren og som er en fantastisk 30 års fødselsdagsgave.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Når man skal finde på den bedst mulige 30 års fødselsdagsgave, så er der vigtigt at man bruger hovedet og finder noget, der er flot såvel som praktisk. Svaret kunne nemt være et par Shaping New Tomorrow bukser. Bukserne er af høj kvalitet og designet er superskarpt.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis du har en rigtig god ven, der er slem til at smide sine nøgler væk og som snart kan fejre sin 30 års fødselsdag, så har vi den helt rette gaveide. En personlig nøglering er en fin lille gave, der både er utroligt praktisk, men som også ser flot ud.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvad giver man den der har alt og som aldrig ønsker sig noget? Tja, hvis de holder af god og velsmagende vin, så ligger svaret ligefor. Giv et gavekort til en eksklusiv vinsmagning i 30 års fødselsdagsgave og du kan være sikker på at glæde den heldige modtager.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Der er ikke mange gaver, der er så populære som gode bøger. Gode bøger er en ting, der passer helt perfekt som 30 års fødselsdagsgave, for hvem elsker ikke at slappe af på sofaen med en god bog? Det er gaven, der bliver ved med at give.

7. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Når du gerne vil give en 30 års fødselsdagsgave, der er noget ud over det sædvanlige og som virkelig passer til en rund fødselsdag, så bør du over veje et smukt ur. Nordgreen ure er enkle i deres design, hvilket gør dem alsidige og til en gave, der nok skal glæde fødselaren.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Der findes mange gode fødselsdagsgaver, men dem man virkelig husker, er dem der er unikke. Det kunne f.eks. være et gavekort til en ballonflyvning. Hvor mange kan prale af at have prøvet det? En ballonflyvning er en fantastisk 30 års fødselsdagsgave til en du virkelig holder af.

9. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Der er ingen tvivl om at danskerne elskede Mads & Monopolet. Det viser programmets mangeårige succes. Med denne lækre bog kan du give en dejlig 30 års fødselsdagsgave, hvor modtageren kan nyde de bedste citater og dilemmaer fra Mads & Monopolet. En herlig og meget interessant gaveide.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Der er nok ikke mange af os, der ikke gerne vil være bedre til at lave mad, så man kan glæde venner og familie. Derfor kan du med fordel glæde fødselaren med et gavekort til et lækkert madkursus. Det er en rigtig god 30 års fødselsdagsgave, der også er praktisk.

11. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Har du en virkelig god ven, der elsker museer og smukke ting? Så har vi fundet den helt rette 30 års fødselsdagsgave. Museums plakater findes i en masse smukke varianter og vil se fantastisk ud på væggen hjemme hos fødselaren. En dejlige og personlig gaveide.

12. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Hvad giver i 30 års fødselsdagsgave til personen, der har alt og som simpelthen ikke kan få det vildt nok? Jo man kunne f.eks. give dem et gavekort til et hæsblæsende tandemspring. Det er en vild og spændende gave, som man aldrig nogensinde glemmer igen. Kun for ægte vovehalse.

13. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Hvis du gerne vil komme med en lille erkendtlighed på den store dag som et lille supplement til den 30 års fødselsdagsgave, så er en tillykke buket et godt valg. Smukke blomster er altid populære og du kan være sikker på, at fødselaren vil blive rigtigt glad.

14. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne gøre noget ud over det sædvanlige for en, der snart fylder 30 år? Så skal du da give dem et gavekort til en lækker ginsmagning. Det er en dejlig og velsmagende 30 års fødselsdagsgave, som helt sikkert kan lokke et smil frem hos fødselaren.

15. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når der skal være fødselsdag, så er det også vigtigt at man sørger for at flage. Med denne sjove og finde Kay Bojesen fanebærer kan du være sikker på, at der bliver flaget på den 30 års fødselsdag. En rigtig fin og sød lille 30 års fødselsdagsgave.

16. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Der er ikke noget, så hyggeligt som en rigtig lækker og eksklusiv ølsmagning. Her får man mulighed for at smage på lækker øl fra hele verden sammen med andre entusiaster. Det er med andre ord en perfekt 30 års fødselsdagsgave til ham eller hende, der holder af god øl.

17. Dialægt Citatplakat Ham

Priser fra: 187 kr.
Denne sjove og humoristiske Dialægt citatplakat ham er den helt rigtige gaveide til manden, der har alt og som elsker et godt grin. Plakaten indeholder en masse sjove og rammende citater fra mænd. Som f.eks. ”Det er svært at forklare” og ”Du ser skidegodt ud”.

18. Dialægt Citatplakat Hende

Priser fra: 187 kr.
Der er naturligvis også en sjov og skarpsindig dialægt citatplakat hende, der virkelig rammer plet med sine sjove citater og pudsige vendinger. Plakaten indeholder alle de bedste og morsomste udtryk, som f.eks. ”Jeg kan altså ik’ finde den.” og den evige klassiker ”Det styrer du selv”.

19. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis du gerne vil give en rigtig dejlig gave til en du holder af på deres 30 års fødselsdag, så skal du overveje en lækker og klassisk uldplaid. Det er gaven, der bliver ved med at give og den vil være dejlig når vinteren nærmer sig. En god 30 års fødselsdagsgave til den kuldskære.

20. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man elsker gode middage og specielle oplevelser, så skal man altså prøve Dinner in the Dark. Det er noget at det mest unikke man kommer til at prøve, da man indtager sin middag i komplet mørke, mens blide tjenere serverer maden. En helt fantastisk 30 års fødselsdagsgave.

21. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Hvad er den bedste gave, du kan give dine kære? En fugtgivende ansigtscreme, der holder deres hud blød og smidig. Det er en perfekt gave til både kvinder og mænd. Denne ansigtscreme er specielt formuleret med naturlige ingredienser, der holder huden sund og ung at se på. Perfekt 30 års fødselsdagsgave.

22. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Ønsker du at købe noget særligt og mindeværdigt, men ved ikke, hvad du skal købe? Vi har en idé: En luksus ansigtsbehandling! Giv hende dette luksuriøse gavekort, og hun kan vælge mellem vores store udvalg af ansigtsbehandlinger. Hun vil elske det! Den oplagte gave til 30 års fødselsdag.

23. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Når det kommer til smukke og praktiske gaveideer, så er et lammeskind en af de bedste. Giv et lammeskind i 30 års fødselsdagsgave og du kan være helt sikker på, at modtageren vil være dig taknemmelig. Skindet kan vaskes og fås i en masse flotte farver hos Gaveavisen.

24. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Monkey business! Den sødeste lille abe, du nogensinde har set, er klar til at slutte sig fødselaren. Denne 30-års fødselsdagsgave vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller kontor. Det er den perfekte gave til alle, der elsker aber, og den ser godt ud i ethvert hjem.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Din ven fylder 30 år, og du er i vildrede med, hvad du skal give dem. Du vil gerne give noget mindeværdigt, men de har ingen hobbyer eller interesser, som ville være en interessant 30 års fødselsdagsgave. Hvad skal du gøre? Vi anbefaler en chokolade brunch hos Peter Beier.

26. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Mangler du en 30 års fødselsdagsgave til din ven? Hvis du mangler den perfekte gave til din bedste ven, skal du ikke lede længere. Citatplakater er sjove og unikke gaver, der vil få modtageren til at smile hver gang de ser den. Der findes mange forskellige designs at vælge imellem.

27. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Hvad forærer du den 30-årige, der har alt? En miniferie, selvfølgelig! Giv dem en 30 års fødselsdagsgave, som de aldrig glemmer med denne 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Med over 16 hoteller i Danmark og Sverige er der masser af fantastiske steder at vælge imellem. Så hvad venter du på?

28. Kjole

Pris: 300 kr.
Har du brug for en 30 års fødselsdagsgave til din kæreste? Giv hende den perfekte kjole til den særlige lejlighed? Uanset om du er på udkig efter noget afslappet eller noget elegant, har vi det hele. Gennemse vores store udvalg find en, der passer perfekt til dine behov.

29. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Kender du nogen, der fylder 30 år? Hvis ja, har vi den perfekte gave. Byplakater er en sjov måde at fejre enhver milepælsfødselsdag på og gøre den mindeværdig i mange år fremover. Desuden er det en fantastisk samtalestarter i ethvert hjem eller på ethvert kontor. En oplagt 30 års fødselsdagsgave.

30. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Det kan være svært at finde en gave til en person. Især hvis de allerede har alt. Men en lille sjov Hoptimist er altså en gave, som enhver kan bruge og det er den helt rigtige 30 års fødselsdagsgave til en, som du holder rigtigt meget af.

31. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Hvis du gerne vil give en både flot og praktisk gave, bør du overveje en sækkestol fra SACKit. Sækkestolene er både praktiske og super stilfulde. Stolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

32. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

33. Proteinpulver

Pris: 219 kr.

Skal du give en gave til en der træner, går op i sin sundhed eller måske sit udseende, så er Wispy’s proteinpulver den perfekte gave. Proteinpulveret fra Wispy har en vidunderlig smag og findes i mange forskellige smagsvarianter. Proteinpulveret er desuden af allerhøjeste kvalitet og udviklet i Danmark.

34. Australian Bodycare

Priser fra: 400 kr.

Vil du forære en gave til hende, der fylder 30 år, som både emmer af omsorg, luksus og forkælelse? Så er ansigtsprodukter fra Australian Bodycare det oplagte valg. Produkterne i gavepakken er perfekte og nøje udvalgt til kvinden, der fylder 30 år.

Hvad Giver Man I 30 Års Fødselsdagsgave?

Har du snart glæden af at skulle til en 30 års fødselsdag? Så har du sikkert tænkt hvad giver man i 30 års fødselsdagsgave? For det er desværre ikke hver dag man bliver inviteret til rundefødselsdage, så man er som oftest lidt ude at træning når fødselsdagsgaven skal findes. Men naturligvis ikke mere end at det stadig er muligt for alle og enhver at finde en god 30 års fødselsdagsgave til ham såvel som hende. For vi kan jo alle godt når det rigtig spidser til og fødselsdagsgaven skal findes.

Men hvorfor ikke for engangs skyld være ude i god tid og rigtig gøre sig umage for at finde den helt perfekte 30 års fødselsdagsgave? Det er trods alt ikke hver dag at man kender en som fylder 30 år og det er helt sikkert en vigtig dag for fødselaren så find en rigtig god fødselsdagsgave. Dette kunne du eksempelvis gøre ved at kigge på vores gaveinspirations-liste ovenover, denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende 30 års fødselsdagsgaver.

Hvad Giver Man I 30 Års Fødselsdagsgave

30 Års Fødselsdagsgave Til Hende

Har du en ualmindelig dejlig veninde, eller et nært familiemedlem som snart fylder 30 år, så er det på tide at finde en god 30 års fødselsdagsgave til hende. Alt efter hvilken relation I tilsammen har, behøver en 30 års fødselsdagsgave til hende ikke at være noget vildt fancy eller dyrt. Det kan fint være et gavekort til cafebesøg for to samt en buket blomster og dejlig chokolade. Det behøver altså ikke være vildere end dette, det vigtigste er nemlig tanken bag fødselsdagsgaven. Derfor vil vi ikke anbefale dig at spørge hende om hun har en ønskeliste, fordi din gave derved bliver forudsigelig og upersonlig, hvilket er den dårligste 30 års fødselsdagsgave til hende. 

Men hvordan finder man så lige den gode 30 års fødselsdagsgave til hende, det er faktisk ikke så svært som det lyder. For du har formentlig den store fordel at kende hende rigtig godt, og derved vide hvad hun vil synes om en specifik fødselsdagsgave. Så det vil være langt lettere for dig at gå på opdagelse og udpege en gave som hun vil synes om og blive glad for at modtage til hendes 30 års fødselsdag.

30 Års Fødselsdagsgave Til Hende

30 Års Fødselsdagsgave Til Ham

Har du en dejlig kammerat, ven, eller måske et familiemedlem som snart fylder 30 år? Så er du formentlig blevet inviteret til rundfødselsdagsfest, middag eller lignende, og der skal du naturligvis medbringe en 30 års fødselsdagsgave til ham. Hvad du ender med at give er som sådan ikke så vigtig bare det er indenfor skiven og tanken bag fødselsdagsgaven er god, for når alt kommer til alt er det tanken som tæller. Dermed ikke sagt at du ikke skal gøre dig umage, for naturligvis skal du det, men der er ingen grund til at overtænke det. For faktisk er det rimelig simpelt at finde gode 30 års fødselsdagsgaver til ham.

Har du ikke allerede en ide til hvad du kan glæde ham med i fødselsdagsgave, er der meget hjælp at hente samt et par tricks du med fordel kan benytte for at komme frem til den helt rette 30 års fødselsdagsgave til ham. Vi vil anbefale dig at starte med at tage et kig på listen ovenover, her vil du nemlig helt sikkert kunne finde din fødselsdagsgave til ham, eller som minimum en masse inspiration til hvad du kan overraske ham med på hans fødselsdag.

30 Års Fødselsdagsgave Til Ham

30 Års Fødselsdagsgave Til Veninde

Har du en ualmindelig dejlig veninde, som snart kan fejre sin 30 års fødselsdag? Måske er det endda din absolut bedste veninde, uanset hvad så skal du i hvert fald have fundet dig en aldeles fremragende 30 års fødselsdagsgave til veninde som du kan glæde hende med. Det behøver ikke være nogen synderlig stor fødselsdagsgave, om så I er absolut bedste veninder, for husk på at det er tanken som tæller. Dermed ikke sagt at en sjappet æske chokolade er fint, men du skal endelig ej heller diske op med et dyrt weekendophold eller lignende.

Men hvad er så en god 30 års fødselsdagsgave til veninde? Netop dette har vi tænkt at hjælpe dig med at finde svar på, så læs endelig med. Først og fremmest er det altid en glimrende ide at finde inspiration, og dette kan du blandt andet gøre ved at kigge på vores liste ovenover, denne liste er nemlig fyldt med gode 30 års fødselsdagsgaver som enhver veninde vil elske at modtage. Ligeledes kan du finde meget inspiration ved at læse artikler online, så dette vil vi også klart anbefale dig at gøre.

30 Års Fødselsdagsgave Til Veninde

30 Års Fødselsdagsgave Til Kæresten

Skulle du være så heldig at dit livs helt store kærlighed snart fylder 30 år? Så er det på høje tid at begynde og kigge efter en god 30 års fødselsdagsgave til kæresten, samt planlægge morgenstunden, fremtrylle lidt lækkert bagværk, noget dejlig kaffe og en eller to gode 30 års fødselsdagsgaver. Formentlig har I ligeledes snakket om at invitere venner og familie til fest eller en hyggelig middag, om det er på selve dagen eller ej er jo teknisk set lidt ligegyldigt men de fleste synes om at have venner eller familie over til kage og kaffe eller middag på deres fødselsdag. 

Kunne du bruge inspiration samt tips og tricks til at finde din 30 års fødselsdagsgave til kæresten? Så er du det helt rette sted! For lige ovenover har vi kreeret en lang gaveinspirations-liste, som du frit kan benytte dig af når Fødselsdagsgaven til kæresten skal findes. Vi garantere ikke at du finder din 30 års fødselsdagsgave til kæresten, men hvis ikke andet har du formentlig fået en masse inspiration til hvad du kan glæde dit livs kærlighed med til denne specielle rundefødselsdag.

30 Års Fødselsdagsgave Til Kæresten

Ideer Til Gode Gaver Til 30 Års Fødselsdag

Hvis du som så mange andre føler, at du er løbet helt, tør for gode ideer og ikke kan finde på en god 30 års fødselsdagsgave til en veninde eller ven, så er du ikke alene. Over hele landet er der folk i samme båd, som skal finde på det perfekte og ender med at overtænke gaven. For jo mere man overvejer og spekulerer, des større er risikoen for, at man slet ikke kommer på noget godt overhovedet. Så tøm tankerne og kast alle ideer fra dig. Der er ikke nogen gave, der er helt perfekt, stræb ikke efter den. Find i stedet en gave, der ”bare” er rigtig god og velgennemtænkt. 

Gå ud fra fødselarens interesser, smag og livsstil. Tænk over hvem han/hun er og hvad vedkommende kan lide. Så vil du pludselig opdage at ideer begynder at tage form og du vil nemmere kunne finde en rigtig gode 30 års fødselsdagsgave til ham eller hende. Skriv dine ideer ned før de slipper fra dig og når du har en god liste, så kan du for alvor begynde at indsnævre feltet. Til sidst sidder du tilbage med den bedste ide til 30 års fødselsdagsgave.

30 års fødselsdagsgave
Oplevelser Som 30 Års Fødselsdagsgave

Når man fylder 30 er man i sin bedste alder og det er jo noget, der for alvor skal fejres. Heldigvis har vi masse gode oplevelser, der vil kunne fungere perfekt som 30 års fødselsdagsgave kvinde eller mand. Der er vilde oplevelser, hyggelige oplevelser og ikke mindst velsmagende oplevelse. Ikke nogen kedelige bløde pakker i 30 år gave, men i stedet masser af lækre oplevelser, der skaber gode minder for livet. 

Så hvad giver man i 30 års fødselsdagsgave? Jo det kunne f.eks. være et gavekort til et vildt tandemspring eller måske et spændende prøvedyk. Det er bestemt ikke gaver man får hver dag og du kan være sikker på, at det er noget som vil give modtageren lækre minder. Men det kunne også være et gavekort til en dejlig whiskysmagning eller ølsmagning, hvor man får lov at smage på en masse lækker alkohol og få udvidet sin horisont en smule. Skal det være rigtigt godt, så tager i afsted sammen og deler denne dejlige oplevelse. På den måde deler i minderne og gør det til den bedste gave til 30 års fødselsdag nogensinde.

gaveide til 30 års fødselsdag
Det Er Tanken Der Tæller

Når man giver gaver, så skal man huske på, at det altid er tanken der tæller mest. Så lad være med at stresse over de bedste gaver til 30 års fødselsdag. Så længe du har hjertet med i det, så er enhver gennemtænkt gave den bedste. Så næste gang du tænker: ”Hvad giver man i 30 års fødselsdagsgave?”, så skal du huske på, at det kommer an på modtageren og ikke mindst jeres gode venskab.

Det vil være helt oplagt at invitere fødselaren med til en smagning i en af de danske storbyer. Så vælg blandt Ølsmagning København, Ølsmagning Århus, Vinsmagning København, Vinsmagning Århus, Ginsmagning København.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: