You are currently viewing 3 Gaver Der Kan Redde Liv
3 Gaver Der Kan Redde Liv

3 Gaver Der Kan Redde Liv

3 Gaver Der Kan Redde Liv: I en verden der er ramt af en pandemi, kan det være en god idé at give en gave der rent faktisk kan være med til at redde en persons liv. 

En gave der kan redde liv er med til at vise personen, at du holder af ham/hende, samt at du bekymrer dig om personens helbred. Derudover er du også med til at tage ansvar omkring den situation som verdenen nu engang er i. 

De gaver der omhandler sikkerhed er som regel til, at købe til fornuftige priser, uden at de sprænger budgettet.

CE godkendte mundbind

CE godkendte mundbind er en rigtig god gave til ham eller hende som du gerne vil passe godt på. De er nemlig med til at filtrere virus og bakterier fra omgivelserne. Og vælger du et mundbind med elastik, så gør du det samtidig også nemt for modtageren, at bruge det iflg sundhedsstyrelsens anbefalinger.

I øjeblikket er verdenen lagt på knæ af covid19, og derfor skal vi også passe på både os selv og andre.

Mundbind anbefales af sundhedsstyrelsen til, at blive benyttet på steder, hvor det er svært at holde afstand til andre mennesker. 

Det er eksempelvis i metro, tog mm. Det er også i nogle steder i landet blevet et krav at benytte mundbind eller maske, for at benytte sig af offentlig transport. Det er eksempelvis i Aarhus. 

Styrthjelm

Hvis personen du skal købe gave til enten kører motorcykel, knallert eller dyrker en form for sport der kræver styrthjelm, så er det også en oplagt idé. Det kan også være at personen er i gang med at tage et motorcykel kørekort, og har planer om at investere i en motorcykel efterfølgende.

Der er desværre mange der prøver at slippe udenom ekstra udgiften, som en hjelm unægtelig er, ved at få lægen til at skrive en erklæring om, at vedkommende ikke er i stand til at bære hjelm. Ved at give en styrthjelm i gave, så er det sværere at finde på gode undskyldninger for at slippe for det. 

En styrthjelm er et krav at køre med i Danmark, og den har været med til at redde ufatteligt mange liv. De fås i alle størrelser og farver, og derfor kan du også vælge en der passer til persons stil, da det også viser at du har tænkt på personen da du købte gaven.

Redningsvest

Er det en sejler, roer eller bare en person der opholder sig meget på vandet, så kan en redningsvest også være den ideelle gave til personen. 

En redningsvest er obligatorisk i mange henseender på vandet, og dem der går op i sikkerhed bærer stortset altid en når de opholder sig på vandet. Faktisk er det et lovkrav, hvis du sejler, at der er tilgængelige redningsveste til alle ombord.

En redningsvest har til formål at holde en ovenvande, hvis man skulle være så uheldig at falde overbord. De fås i helt små størrelser, til babyer der kun er 6-8 måneder gammel, og op til de helt voksne personer der vejer på den anden side af 100 kg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.