You are currently viewing 3 Gaveidéer Til Hjemmebioen
3 Gaveidéer Til Hjemmebioen

3 Gaveidéer Til Hjemmebioen

3 Gaveidéer Til Hjemmebioen: Når du skal give en gave til ham eller hende, så er det en god idé at gå i tænkeboks først, og finde ud af hvad personen der modtager gaven, virkelig vil blive glad for. 

Er personen glad for at se film, så kan det være en god idé at give en gave der giver mulighed for lave sin egen hjemmebio, eller til at gøre den eksisterende bedre.

Der findes masser af ting der kan gøre en hjemmebio bedre. Det kan for eksempelvis være tildækning af sollys, stole, kopholdere osv. 

Vi har her samlet 3 gode gaveidéer der passer til en hjemmebio.

Mørklægningsgardiner

Der findes ikke noget mere irriterende end sollys på en skærm, når man er ved at se en god film. Alle kender det, hvor det enten ikke er muligt at se ordentligt hvad der sker på skærmen, eller at det ikke er muligt at læse underteksterne uden at skulle dreje hovedet fra side til side.

Med mørklægningsgardiner kan du være sikker på at der ikke kommer nogen former for sol ind til at irritere på skærmen.

Mørklægningsgardiner er utrolig populære til hjemmebioer. Det giver nemlig biograf følelsen at sidde i et helt mørkt lokale, imens du nyder en god film. 

Som en ekstra bonus, kan de også bruges i soveværelset, hvis du er træt af solen kommer ind der om morgenen.

Puf til benene

Når du skal se film, så skal du også sidde godt. Det hører sig til. Derfor kan det også være en god gaveidé til hjemmebioen, at købe en god og behagelig puf til benene, personen kan nyde sine film med.

Det giver modtageren mulighed for at læne sig rigtig tilbage, og få benene op, så du nærmest ligger ned, og dermed føle sig virkelig godt til rette. En god puf er også med til at give dig følelsen af at du sidder i en rigtig biograf, hvilket er formålet med en hjemmebio.

En puf er lige en tand mere praktisk end f.eks fodskamler, da den ofte også kan bruges til opbevaring.

Der findes utrolig mange puf’s, fodskamler osv, der er gode til en hjemmebio, det er blot hvilken stil at modtageren af gaven synes er bedst. Du kan måske se hvordan personen har indrettet resten af rummet, og gå ud fra det.

Popcornmaskine

Hvad er en hjemmebio uden popcorn? En popcornmaskine kan sætte prikken over i’et til en hjemmebio, så du får den fulde følelse af en hjemmebiograf. 

Der findes et hav af popcornmaskiner, og de mange maskiner laver dem ofte på forskellige måder. 

Det kan være en god idé at undersøge, om personen bedst kan lide de traditionelle popcorn med smør og salt, eller om det skal være den lidt sundere udgave inden du køber gaven. Ikke alle maskiner kan lave begge dele nemlig.

Det er også muligt både, at vælge en bordmodel eller en gulvmodel på hjul. Begge typer kan lave gode popcorn, og det er jo trods alt det vigtigste ved en popcornmaskine.

Køb din egen popcornmaskine her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.