51 Bedste Gaver Til 18 Årige Drenge & Piger

18 Års Gave – Der er mange vigtige fødselsdage i løbet af vores liv, men en 18-års fødselsdag er nok den absolut vigtigste. Denne fødselsdage markerer overgangen fra barn til vokser, og fødselaren bliver på den dag myndig og kan juridisk styre alt i sit liv selv. Derfor skal dagen naturligvis også markeres med en mindeværdig 18 år gave, og her hos Gaveavisen er vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette gave. 

Én af de mest efterspurgte ønsker til 18 års fødselsdag er pengegaver. Det er dog en meget upersonlig gave, og der er en stor risiko for, at pengene vil blive brugt på en impulsiv måde. Mange unge bliver måske glade for pengegaver i nuet, men på længere sigt kan det være en god idé at give en mere mindeværdig gave, så de har en ting, som kan minde dem om den store dag, hvor de trådte ind i de voksnes rækker.

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Tøsemiddag Quiz-spil

Trending Gaveide

Fødselsdagsbuket

1. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par Shaping New Tomorrow Bukser er den perfekte gave til den stilbevidste teenager, der ønsker sig et par klassiske men moderne herrebukser. Den unikke kombination af et stilfuldt udseende og behagelige materialer gør bukserne ideelle til både hverdag og fest. Med flere forskellige farver passer de ind i enhver ung mands garderobeskab. Shaping New Tomorrow Bukser er altså en luksuriøs gave, som modtageren helt sikkert vil komme til at få glæde af i mange år.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Ledninger er so last year, også når det gælder høretelefoner. Et par Apple Airpods er måske små, men de kan skabe stor glæde hos både piger og drenge – nu behøver den heldige fødselar aldrig mere kæmpe med at få filtret et par høretelefoner fra hinanden. Det medfølgende opladningsetui passer perfekt i lommen, så høretelefonerne altid er klar, når man har brug for dem. De er tilmed stemmestyrede, så du behøver ikke trykke på en eneste knap for at skrue op for lyden eller skifte sang.

3. Oplevelsesgavekort

Pris: 100 kr.
Står der kun penge på fødselarens ønskeliste? Så giv et oplevelsesgavekort! Der findes et utal af forskellige oplevelsesgavekort – alt fra flødebollekursus og spadag til adrenalinfyldte oplevelser som djævleræs og helikoptertur. Der er med andre ord oplevelser, som passer til alle. Når du giver en oplevelse i stedet for penge eller en eller anden materiel ting, giver du modtageren et minde for livet. Og hvis du inviterer dig selv med, får I en oplevelse, der vil bringe jer tættere sammen. Det er da lidt mere spændende end et par pengesedler, ikke?

4. Trådløs Mobiloplader

Pris: 449 kr.
Med en CHARGEit mobiloplader giver du både en praktisk og smuk gave, som fødselaren helt sikkert vil blive glad for. Opladeren kan både bruges som almindelig powerbank, der kan tages med på farten, og så har den også den unikke egenskab, at den kan oplade dine enheder fuldstændigt trådløst. Opladeren er af dansk design, så du kan være sikker på, at der er kælet for detaljerne. Med fem forskellige farvemuligheder er der en for enhver smag. Det er altså den perfekte gave til både piger og drenge.

5. Ting Til Festival

Pris: Afhængig Af Ting
Ting til festival er en sjov og anderledes gave, som enhver teenager vil sætte pris på. Vælg alt fra søde badedyr og festligt udklædningstøj til en praktisk køletaske eller en sammenfoldelig havestol. Du kan også give fødselaren et spil som f.eks. ”Poo Head” eller ”Boob Battle”, som de unge helt sikkert vil få meget sjov ud af på sommerens festivaler. Du kan vælge at give en større gave som f.eks. et Volswagen Campingtelt, eller du kan sammensætte din helt egen festivalpakke med flere mindre ting.

6. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
I dag bruger mange unge et sabbatår eller en sommerferie på at drage ud i den store verden med rygsæk på. Derfor er en backpacker rygsæk den perfekte gave til den 18-årige pige eller dreng, der er ved at være klar til at drage ud i den store verden. Rygsækkene fås i mange størrelser, farver og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Når du giver en backpacker rygsæk i gave, giver du også starten på et eventyr, som fødselaren aldrig vil glemme. 

7. Drone

Pris: 229 kr.
Giv en drone til fødselaren, der er vild med gadgets og teknologi. Dronen er det perfekte legetøj til den unge voksen, der ønsker sig noget lidt mere avanceret at lege med end en legetøjsbil. Droner kan fås i mange forskellige prisklasser og med forskellige egenskaber som f.eks. kamera og GPS. Der findes droner til både nybegyndere og øvede piloter, og de fås også til både indendørs og udendørs brug, så du kan ganske enkelt finde en drone for enhver smag.

8. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Et armbåndsur er en klassisk gave, som både unge mænd og kvinder vil blive sætte pris på. Et armbåndsur kan fuldende ethvert look, uanset om det skal være elegant, sporty eller helt unikt. Find et ur, der passer til fødselarens personlige stil, og du kan være sikker på, at det vil blive modtaget med glæde. Et ur er både en praktisk og luksuriøs gave, og da de fås i mange forskellige prisklasser, kan alle være med.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Forkæl fødselaren med en velduftende parfume. En parfume er en af de klassiske gaver til både piger og drenge, da parfume fås i mange varianter og prisklasser. Mange unge mennesker går ikke selv ud og køber en dyr duft til sig selv, men de vil helt sikkert sætte pris på at få en i gave. Find den duft, der passer bedst til fødselaren, og du kan være sikker på, at den vil få ben at gå på. Det er en gave, man aldrig går helt galt i byen med.

10. Cafébesøg For 2

Pris: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en hyggelig gave, der er til at betale. Giv fødselaren mulighed for at invitere en god ven, kæreste eller familiemedlem med på café, så de kan nyde noget lækker mad eller en god kop kaffe sammen. På den måde giver du fødselaren kvalitetstid sammen med en, han eller hun holder af, og det er meget mere værd end penge. Du kan også invitere dig selv med på café – det viser, at du har lyst til at tilbringe tid sammen med fødselaren.

11. Flytte Hjemmefra Kogebog

Pris: 200 kr.
Når man bliver 18 år, nærmer tiden sig, hvor man skal stå på egne ben. En flytte hjemmefra kogebog er en kærkommen gave, når man lige er flyttet hjemmefra og gerne vil spise noget andet end pasta med ketchup. Kogebogen indeholder 60 simple opskrifter på sund mad, der smager godt, og som efterlader minimal opvask.  Giv en flytte hjemmefra kogebog til den unge voksen, der endnu kun har lært at lave kopnudler – det vil han eller hun komme til sætte stor pris på!

12. Fødselsdagsbuket

Pris: 200 kr.
Giv en fødselsdagsbuket til fødselaren, der sætter pris på smukke ting, og som måske ikke ønsker sig noget. Hvis du ikke selv har mulighed for at være fysisk til stede til fødselsdagsfesten, kan du med fordel få blomsterne leveret. Buketterne fås i forskellige farver og størrelser, så der er noget for enhver smag. Du kan også give en smuk gavekasse med øl, chokolade eller vin, hvis fødselaren sætter pris på lidt sødt til ganen.

13. Faldskærmsudspring

Pris: 1950 kr.
Et faldskærmsudspring er gaven til den adrenalinsøgende unge voksen, der ikke er bange for at udfordre sine grænser. Det er en unik og fuldstændigt fantastisk gave, som vil skabe minder for livet. Hvis du selv har lyst til at mærke suset, kan du tage med, og I vil få en oplevelse sammen, som I aldrig vil glemme. Man kan prøve faldskærmsudspring flere forskellige steder i landet, så der er helt sikkert et sted tæt på jer.

14. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er den perfekte gave til musikelskeren, der ønsker sig en stilfuld højtaler med god lyd, men som ikke orker at bakse med ledninger. En større bluetooth højtaler kan hurtigt flyttes rundt på værelset, og den er nem at pakke ned, når man f.eks. skal flytte hjemmefra. En lille bluetooth højtaler er ideel at tage med på farten, så fødselaren kan have den gode musik med sig overalt. Højtalerne fås i mange forskellige farver og former, så der findes en for enhver smag. 

15. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kay Bojesen er dansk design, når det er bedst. De fine og populære træfigurer fås i mange forskellige varianter: Alt fra den berømte abe til zebraer, fugle, studenterhuer, biler og meget mere. Figurerne er både dekorative sammen og hver for sig, så det er en ideel gave, uanset om fødselaren samler på Kay Bojesen figurer eller ej. Figurerne er den perfekte gave at give til ham eller hende, der har alt, da de passer ind i ethvert hjem.

16. Festival Survival Kit

Pris: 199 kr.
Et festival survival kit indeholder de vigtigste ting, man bare ikke må glemme på en festival. Dette inkluderer bl.a. en vandtæt poncho til de regnfulde dage, tandbørste og tandpasta til de trængende tænder samt ørepropper til de støjende nætter. Derudover medfølger et multiredskab med 10 forskellige redskaber, herunder både oplukker og dåseåbner. Et festival survival kit er ganske enkelt en life saver, når man bliver ramt af en uventet regnbyge eller ikke har lyst til at knække en tand i forsøget på at åbne en ølflaske.

17. Bøger

Pris: Afhængig Af Bog
Selvom verden bliver mere og mere digitaliseret, er der stadig intet mere afslappende end at fordybe sig i en god bog. Uanset om fødselaren er til krimier, science fiction, romantisk skønlitteratur eller noget helt fjerde, kan du helt sikkert finde en bog, der passer til netop ham eller hende. Hvis du er i tvivl, kan du altid tage et kig på bestsellerlisten – så kan du i hvert fald være sikker på, at bogen er faldet i mange andres smag.

18. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Caps og huer er en populær gave blandt drenge, men mange piger vil også blive glade for et sejt stykke hovedbeklædning. Caps og huer kan sætte prikken over i’et i ens look, uanset om det skal være den afslappede strikhue, den mere sporty kasket eller den helt klassiske herrehat. Der er et utal af farver og stilarter at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Og hvem vil ikke sætte pris på en varm strikhue på en kold vinterdag?

19. Ystad Saltsjöbad

Pris: 3199 kr.
Et gavekort til et ophold på Ystad Saltsjöbad er en luksuriøs gave til fødselaren, der fortjener at blive ekstra forkælet. Badehotellet ligger i den sydligste del af Sverige og har bl.a. pool og spa, som man med fordel kan benytte, hvis havet, der ligger en spytklat derfra, er lidt for koldt at bade i. Oplevelsesgavekortet inkluderer bl.a. det valgte antal overnatninger på Ystad Saltsjöbad, morgenmadsbuffet, 3-retters middag samt fuld adgang til hotellets lækre faciliteter. Du kan være sikker på, at dette er en gave, der vil blive nydt til fulde.

20. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Covers til mobil eller smartphone er en skøn lille gave, som alle teenagers vil sætte pris på. Et mobilcovers vigtigste funktion er at beskytte den dyre smartphone, men udover at være praktiske, kan de også tilpasses ens personlige stil: Køb et farverigt eller mønstret cover til den kreative fødselar, der ikke er bange for at sig ud, eller vælg et helt gennemsigtigt cover til minimalisten. Mobilcovers fås i uendeligt mange varianter – de kan fås med kortholder eller som et sportsarmbånd, så mobilen nemt kan tages med på løbeturen.

21. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Tal-balloner er et must have til en instagram-værdig fødselsdagsfest – og hvilken fødselsdag er vigtigere end en 18-års? Giv festen et ekstra pift ved at pynte op med de dekorative balloner, der måler helt op til 90 cm i oppustet tilstand. Tal-balloner er en nem og billig måde at transformere festlokalet på, så det for alvor føles som en fødselsdagsfest. Det eneste, du skal gøre, er at puste ballonerne op. Og hvis du er bange for, om dine lunger kommer på overarbejde, kan du med fordel fylde dem op med helium.

22. Tøsemiddag Quiz-spil

Pris: 199 kr.
Tøsemiddag Quiz-spillet er det perfekte spil at tage med til fødselsdagsfesten for pigerne. Her har man mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende med hele 400 spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Brug spillet som icebreaker, eller giv det til din bedste veninde, som du vil have til at røbe sine pinligste oplevelser og frækkeste hemmeligheder foran hele festen. Alt, du skal bruge for at få den ultimative fødselsdagsfest med tøserne, er godt selskab, lækre drinks og tøsemiddag quiz-spillet.

23. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
En danish sayings plakat fra Dialægt er en sjov og anderledes gave til fødselaren, der har alt. Med ni forskellige engelske oversættelser af danske ordsprog vil de fleste kunne få sig et godt grin over plakaten. Den indeholder oversættelser som ”Can we fart about the price?” og ”Go cucumber”, der vil få enhver englænder til at ryste på hovedet. Plakaten fås i flere forskellige farver, størrelser og med forskellige skrifttyper og tilhørende rammer. Du kan altså skræddersy den til at passe perfekt til modtagerens personlige stil. 
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

24. Flødebollekursus

Pris: 599 kr.
Hvem elsker ikke flødeboller? Giv et flødebollekursus til slikmunden, der skal lære at lave sine helt egne flødeboller. Der findes flødebollekurser hos Social Foodies rundt omkring i hele landet, så du kan være sikker på at finde et tæt på dig. Kurset varer en time, hvor du får fem store og fem små flødeboller, som du selv får lov at sprøjte op med skum, overtrække med chokolade og pynte – og selvfølgelig tage med hjem. Et flødebollekursus er en hyggelig og lærerig oplevelse for alle, der elsker flødeboller. 

25. Helikoptertur

Pris: 599 kr.
Hvis fødselaren nyder et sus i maven og en god udsigt, så er en helikoptertur den helt perfekte gave. På en helikoptertur får man lov at se Danmarks smukke landskaber fra oven, hvilket er en oplevelse, man sent vil glemme. Man kan flyve i helikopter mange forskellige steder i landet, så du kan både få lov at se din kære hjemby fra en hel ny vinkel, eller du kan vælge at flyve over et af de steder, du synes er allersmukkest. Uanset hvad vil det være en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse.

26. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Heliumballoner er en af de helt store klassikere, når det kommer til fødselsdagsfester. Pift festlokalet op med svævende balloner i alle regnbuens farver – det vil helt sikkert sætte gang i festen. Ballonerne er ikke kun dekorative, de kan også bruges til et hav af forskellige lege, som hele selskabet helt sikkert vil få meget sjov ud af. Alt, du skal bruge, er en heliumbeholder med helium ballongas samt balloner, der egner sig til at blive pustet op med helium. Så er festen skudt i gang!

27. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En hjemmelavet fotocollage er en smuk og personlig gave, der er oplagt at give til en, man holder af. Det kan være ens bedste ven eller veninde, eller måske ens søster eller bror, der fortjener en helt unik gave. Vælg en skabelon med det ønskede antal billeder, og benyt derefter den brugervenlige plakatdesigner til at designe din helt egen fotocollage. Den færdige plakat leveres i en størrelse, der passer til en standardramme, så du nemt kan gøre plakaten klar til at blive hængt på væggen.

28. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en gave, stort set alle piger vil blive glade for at få. De kan bruges til hverdag, fest, sommer og vinter: Der er intet nemmere end at hoppe i en let kjole på en varm sommerdag, og med et par strømpebukser og en cardigan kan den samme kjole være helt perfekt til vinter. Lykke by Lykke har samlet en masse smukke kjoler til enhver lejlighed og i forskellige prisklasser, så de passer til ethvert budget.

29. Kuffert

Pris: 500 kr.
Køb en kuffert til den rejseglade unge voksen, der snart skal holde sabbatår og drage ud i den store verden. En kabinekuffert er perfekt til ham eller hende, der altid pakker let, eller som blot skal på en forlænget weekendtur. Den kan nemlig tages med som håndbagage, så man ikke risikerer, at kufferten forsvinder på vejen. Omvendt er en større kuffert perfekt til f.eks. shoppeturen i New York, hvor man bare ikke må mangle plads til alle de lækre ting, man gerne vil have med hjem.

30. Luksus Brunch For 2

Pris: 299 kr.
En luksus brunch for 2 er en hyggelig gave, som stort set alle vil sætte pris på – for hvem elsker ikke en god brunch? Giv fødselaren mulighed for at invitere en god ven, kæreste, familiemedlem, eller måske dig selv på et lækkert måltid mad. En luksus brunch er en perfekt måde at tilbringe kvalitetstid sammen på, og så får man tilmed lov at nyde en super lækker brunch med alt, der hører til: om man så er til bacon og æg, yoghurt med müsli, pandekager eller noget helt andet.

31. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
GreyLime Power Owl er en sjov og anderledes powerbank fra Powerbanken.dk. Udover dens charmerende udseende har den et kraftfuldt batteri med strøm til tre opladninger af en mobiltelefon. Powerbanken fås i flere forskellige farver: mørkeblå, sortbrun, sandfarvet og hvid med et smilende ansigt. En GreyLime Power Owl er perfekt at have med på festival eller ferie, men den er også skøn at have med i tasken til hverdag, så man aldrig mere behøver at rende rundt med en død telefon i lommen.

32. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Forkæl din veninde, datter eller søster med en lækker scrunchie fra Pieces. De søde accessories til håret fås i flere forskellige flotte farver, og du kan vælge med eller uden prikker. Køb en i fødselarens yndlingsfarve, eller sammensæt din egen goodiebag med flere forskellige farver, så hun altid kan vælge den scrunchie, der passer bedst til tøjet. Scrunchies tilføjer et ekstra farverigt pift til selv det kedeligste outfit, og de kan bruges både til hverdag og fest. 

33. Guitar

Pris: 499 kr.
Giv en guitar til musikelskeren, der fortjener en helt særlig gave. Hos Danguitar.dk kan du vælge en guitar til nybegynderen, der blot kunne tænke sig at lære et par akkorder til de mest kendte lejerbålssange. Til den øvede guitarist har de også guitarer i topkvalitet, som den unge musiker helt sikkert vil komme til at elske. Køb gerne en taske med til den, så den unge mand eller kvinde kan tage sin nye bedste ven med sig overalt. 

34. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Bambus er blevet et mere og mere almindeligt materiale at fremstille tøj i – og det er ikke uden grund. For ikke nok med, at det er et bæredygtigt materiale, så er bambus også enormt behageligt, det krøller ikke, og så holder det formen i modsætning til almindelige t-shirts i bomuld. Bambus er også åndbart og svedtransporterende, så det er ideelt til træning og de varme sommerdage. Giv en skøn bambus t-shirt til den unge mand eller kvinde, der sætter pris på kvalitet, komfort og klimavenligt tøj. 

35. Gin & Tonic

Pris: 69 kr.
Gin & Tonic er en populær drink, som flere og flere er begyndt at få øjnene op for. Hvis du vælger en gin i god kvalitet, og en tonic ligeså, kan du hurtigt lave en drink, som stort set alle vil elske. Gå på opdagelse i de overraskende mange varianter af gin, og find derefter en tonic, som kan komplimentere ginnens aromaer. Ofte kan en simpel tonic være perfekt, hvis du har valgt en ekstra smagfuld gin, og omvendt. 

36. Svæveflyvning

Pris: 345 kr.
En tur i svæveflyver er en perfekt gave til ham eller hende, der fortjener en helt særlig oplevelse. Når man sidder i en svæveflyver, har man fuld panoramaudsigt over det smukke landskab, der folder sig ud under en. Her overdøves den smukke oplevelse ikke af larm fra en støjende motor, så der er lagt op til en fuldstændig fantastisk tur. Bare sørg for, at modtageren ikke lider af højdeskræk eller er bange for at flyve – hvis ikke, bliver det helt sikkert en skøn og uforglemmelig oplevelse.

37. Toilettaske

Pris: 199 kr.
En toilettaske er en af de ting, man får brug for igen og igen: når man er ude at rejse, på festival, til sleepover eller noget helt fjerde. Så hvorfor ikke have en toilettaske, der både er smuk og praktisk? Det er ikke kun piger, der har glæde af en god toilettaske, der findes også lækre toilettasker til drenge. Med mange forskellige størrelser og designs kan du nemt finde en, der passer til fødselarens personlige stil.

38. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Hos Fiskpåkrogen.dk finder du alt, man behøver på en god fisketur. Her kan du få alt fra selve fiskestangen til grejkasser, waders og endegrej, så du ikke kommer til at mangle noget. Giv en samlet pakke med det basale fiskeudstyr til nybegynderen, eller giv et helt særligt fiskehjul til den rutinerede fisker. Så er der lagt op til mange hyggelige timer ved Danmarks dejligste søer. Som en del af gaven kan du invitere dig selv med på fisketur, og kvalitetstid er en af de bedste gaver, man kan give. 

39. Tapas For 2

Pris: 499 kr.
Sætter fødselaren pris på det spanske køkken? Så giv ham eller hende en lækker omgang tapas for 2. Tapas består af flere forskellige små, delikate retter, så man får mulighed for at forkæle sine smagsløg med en masse forskellige smage. Tapas er en social spise, så der er lagt op til, at man deler delikatesserne, sidder længe ved bordet og nyder maden til fulde. Giv fødselaren mulighed for at invitere sin kæreste eller en god ven eller veninde med på en hyggelig middag med et gavekort til tapas for 2.

40. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
En yogamåtte er et skønt træningsredskab, der er nødvendigt for at kunne dyrke yoga, pilates eller blot lave forskellige gulvøvelser derhjemme. Måtten kan have en fast plads på værelsesgulvet, og den kan nemt rulles sammen og tages med på farten, hvis vejret f.eks. er godt nok til at træne udenfor. Vælg en ensfarvet måtte til minimalisten eller en farverig og mønstret til den kreative. Hos Apuls.dk finder du mange forskellige yogamåtter i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung.

41. Barbergrej

Pris: 750 kr.
Et Mühle Barbersæt er den perfekte gave til den unge mand, der fortjener en yderst luksuriøs barbering. Barbersættet er fremstillet af lækre og særdeles holdbare materialer, så det både er funktionelt og smukt at se på. Med en DE-skraber i varmebehandlet ask, matchende barberkost med grævlingehår, holder og skål indeholder sættet alt det, man skal bruge for at få den ultimative barbering. Barbersættet vil pryde enhver badeværelseshylde og forvandle enhver barbering til den rene selvforkælelse.

42. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Det er højeste mode at gå i fede sneakers, og hvis man har investeret i et par dyre et af slagsen, vil man gøre alt for at passe så godt på dem som muligt. Så hvis fødselaren er et vaskeægte sneakerhead, vil han eller hun helt sikkert blive glad for et sneaker cleaning kit. Sættet kan gøre selv de mest mudrede sko kridhvide igen med to flasker sneaker cleaning fluid, en børste og en guide til brug af produkterne.

43. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Fortjener fødselaren en oplevelse, der er helt udover det sædvanlige? Så giv den heldige 18-årige et gavekort til bodyflight i vindtunnel. Her kan man nemlig opleve noget, som ellers kun er muligt i 4000 meters højde: vægtløshed. Når tyngdekraften ophæves, kan man opleve frit fald og svæve rundt i luften. Det er en fuldstændig fantastisk oplevelse, og hvis fødselaren kan lide adrenalinkick og sus i maven, er det den helt perfekte gave at give, som ikke vil blive glemt lige foreløbigt.

44. Beer Pong Bord

Pris: 1149 kr.
Er der noget, de unge kan tilbringe mange timer på, så er det beer pong. Så hvorfor ikke sætte gang i festen ved at forære fødselaren et bord, der er speciallavet til netop dette formål. Bordet kan klappes sammen, og med en vægt på kun 8 kg er det nemt at tage med sig. Der medfølger 6 beer pong bolde, så alt, I skal bruge, er nogle kopper og øl, og så er festen skudt i gang.

45. Solbriller

Pris: 899 kr.
Solbriller er en af de gaver, man aldrig går helt galt i byen med, for hvem har ikke brug for sådan et par på en varm sommerdag, hvor solen blænder? Solbriller fås i mange forskellige designs – alt fra de store statement-solbriller til de mere afdæmpede designs. Så uanset om fødselaren er en vaskeægte fashionista, der ikke er bange for lidt leopardprint, eller om solbrillerne blot skal skærme for solens UV-stråler, så kan du finde netop det par solbriller, der vil passe bedst til ham eller hende.

46. Proteinpulver

Pris: 159 kr.
De fleste unge elsker at gå i fitness nogle gange om ugen for at holde krop & sind i form. Ligeledes er der mange af disse fitness-tosser, som slutter en hård gang træning af med en proteinshake, som består af proteinpulver & vand eller mælk. Glæd derfor fødselaren med en ny pose proteinpulver af høj kvalitet med en lækker smag. dette vil helt sikkert blive taget godt imod.

47. Skjorte

Pris: 400 kr.
En skjorte er en af de beklædningsgenstande, som enhver mand med respekt for sig selv har hængende i skabet. Der findes både skjorter til hverdag og fest, og de fås i mange forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung. Køb en ensfarvet skjorte til den unge mand, der kan lide det klassiske look, eller vælg en mønstret eller farverig skjorte til ham, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

48. Kettlebell

Pris: 415 kr.
En kettlebell er en oplagt gave til ham eller hende, der ønsker sig større muskler, men som ikke har lyst til at spilde sine penge på et abonnement til det lokale fitnesscenter. Det alsidige træningsredskab fås i flere forskellige størrelser og vægte, så du kan vælge en let kettlebell til nybegynderen eller en tungere en af slagsen til den erfarne vægtløfter. Du kan også købe et sæt med flere forskellige slags, så der er plads til forbedring, og så der er mulighed for at bruge forskellige vægte til forskellige øvelser.

49. Prøv Flyboard

Pris: 899 kr.
Hvis fødselaren er til sjov, spænding og sus i maven, så er et gavekort til flyboard den perfekte gave. Med et flyboard kan man flyve flere meter over vandet, mens man er spændt fast på en vandscooter, kun båret af to vandstråler. Flyboard er for alle, så både nybegyndere og de mere erfarne kan være med og få en fuldstændig unik oplevelse. Og hvis du inviterer dig selv med, vil I få en oplevelse sammen, som I vil mindes med glæde i mange år i fremtiden.

50. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Pep fødselsdagsfesten op med en god, gammeldags popcornmaskine. Hvilken fest er nogensinde blevet dårligere af popcorn? Tværtimod. Tag den smukke maskine med til festen, så alle gæsterne kan få sig en dejlig snack, hvilket især er kærkomment på de sene nattetimer. Du kan også pakke den ind og give fødselaren mulighed for at få den fedeste hjemmebiograf på værelset. Popcornmaskinen er nem at betjene, og hvis du køber de fine bægre med, bliver biografoplevelsen ikke meget mere autentisk.

51. Kør Djævleræs

Pris: 1199 kr.
Er fødselaren til fart over feltet? Så giv ham eller hende et gavekort til ”kør djævleræs”! Det er måske det tætteste, man nogensinde kommer på at være med i Topgear, Zulu Djævleræs eller Fast and Furious, så det er bare at trykke speederen i bund, når først man har fået grønt lys til det. Det er både muligt at prøve ”kør djævleræs” i Jylland og på Sjælland, så man behøver ikke at rejse langt for at få en af de vildeste, sjoveste og hurtigste oplevelser nogensinde.

52. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Elektronik er altid et hit hos de unge. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks.

53. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

54. Gel polish

Priser fra: 599 kr.
18 år. Så starter byturene. Derfor foreslår Gaveavisen at give den heldige fødselar muligheden for at pifte sine hverdagslooks op med et Gel Polish startsæt fra Nailster. Så er der altid mulighed for at have smukke negle uden at det koster en formue – om det gælder en bytur eller movie night med pigerne.

55. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

18 Års Gave Til Hende

Når man som 18 årig pige står og skal træde ind i de voksnes rækker, så er der en masse ting der kommer til at ændre sig. Pludselig er man myndig og det give nye muligheder såvel som udfordringer. Måske skal man snart starte på et nyt studie eller måske begynder man at overveje om det er på tide at flytte hjemmefra. Det betyder naturligvis også, at der sker en ændring i de gaver, man giver til en 18 årig pige. Gaverne bliver typisk mere fornuftige og modne, for det der før bare var en teenagepige, er nu en ung kvinde, der skal tage voksenlivet ved hornene. 

Flytte-hjemmefra gaver er ofte meget populære valg som 18 års gave til hende. Det kan være alt fra gryder, potter og pander til møbler og pyntegenstande. Men der er jo ingen der siger, det alt sammen skal være så fornuftigt. De skal også være plads til det sjove.

En rigtig sjov gave, som en pige på 18 vil sætte stor pris på kunne f.eks. være en dejlig spadag sammen med en god veninde eller måske en anden sjov oplevelse. Her hos Gaveavisen har vi et kæmpe udvalg af oplevelser, er sagtens kunne bruges til en sjov gave til en ung kvinde på 18 år.

18 Års Gave Til Hende

18 Års Gave Til Ham

Hvor de unge kvinder ofte begynder at modnes en del i 18 års alderen, vil man ofte opleve at de unge mænd for alvor skal til at løbe hornene af sig. At man fylder 18 betyder at man kan tage kørekort og dermed må køre bil. Man kan gøre en masse ting, som tidligere var umuligt og det skal i den grad udnyttes. Det betyder dog også, at man begynder at ønske sig andre ting i gave. Hvor man tidligere var meget fokuseret elektronik, fjollet lir og andet grej, vil man nu i højere grad sætte pris på gode oplevelser med kammeraterne og dets lige. 

En ung mand på 18, der lige har fået sit kørekort vil gerne køre bil så meget som overhovedet muligt, så en rigtig god gave kunne jo være et gavekort til Lamborghini eller Ferrari. Det er noget, som en ung knægt kun kan drømme om, men nu hvor man er en ung mand er det muligt. Man kan få mange gode oplevelser med gavekort, så overvej dette til den unge mand, der netop er trådt ind i de voksnes rækker. 

Når det så er sagt, så er det bestemt ingen skade til, at man også giver mere voksne gaver, der kan hjælpe den unge mand med at blive rigtigt ”voksen”. Selvom det kan virke kedeligt, vil en ung mand kunne sætte pris på de klassiske flytte-hjemmefra-gaver når dagen kommer til at flytte ud.

18 Års Gave Til Ham

Hvad Giver Man I 18 Års Fødselsdagsgave?

Der findes ingen specifikke traditioner i forhold til 18 års fødselsdagsgaver, så du har på mange måder frit valg på alle hylder, og fødselaren har måske også selv en række ønsker, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave. En ønskeseddel er dog ikke en stor hjælp, hvis fødselaren bare ønsker sig penge, for penge kan nemt føles som en upersonlig gave.  

Vi har samlet en række gode råd til valg af fødselsdagsgaver til 18 årige, som du måske bør overveje. Disse råd kan du læse mere om herunder, og derudover har vi også samlet nogle gode idéer til 18 års fødselsdagsgaver.

Læs mere om: Fødselsdagsgaver.

18 Års Fødselsdagsgave

Gode Gaver Til 18 Års Fødselsdag

Hvis du gerne vil give en mindeværdig gave, så bør du forsøge at give en gave, som vil gemt i mange år. For eksempel bliver tøj og sko hurtig slidt op og kasseret, men heldigvis er der andre alternativer. En 18 års gave til ham kan for eksempel være et herreur, mens en 18 års gave til hende kan være smykker eller et dameur. Disse gaver kan især være oplagte, hvis du skal købe en gave til en 18 årig datter eller søn, som snart skal flyve fra reden.

Du kan selvfølgelig også bare vælge bare at lytte til fødselarens ønsker til 18 års fødselsdag, for de fleste fødselarer har gode idéer til ønsker, som passer til deres interesser. En helt anderledes idé kan dog også være at give en oplevelsesgave, hvilket du kan læse mere om herunder.

18 Års Gave
Oplevelsesgaver Som Gave Til 18 Års Fødselsdag

I mange fjerne lande i verden skal unge mennesker gennemgå en prøve for at bevise, at de er værdig til at indtage status som voksne. Disse prøver kan være meget barske, og der er nok mange danske unge, som er rigtig glade for, at de ikke skal dræbe en løve for at modtage deres 18 års gave og blive betragtet som en voksen. Det betyder dog ikke, at du ikke lade dig inspirere og købe en adrenalinfyldt oplevelsesgave. Der findes mange nervepirrende oplevelsesgaver, som kan være gode ”manddomsprøver” for at markere overgangen til voksen. Du kan for eksempel overveje bridgewalking eller faldskærmsudspring

Hvis fødselaren ikke er til spænding, er der også andre muligheder i forhold til oplevelser, som kan være sjove 18 års gaver. Nogle gange kan det sjoveste være en fuldstændig uventet og anderledes gave som et flødebollekursus eller lignende. 

For forældre kan det være oplagt at give en oplevelsesgave, fordi det er en mulighed for at nyde noget kvalitetstid sammen med den unge person. Det kan blive en mindeværdig dag, som begge parter vil huske, når fødselaren er flyttet hjemmefra.

Læs ligeledes om: Rejsegaver.

18 Års Ønsker
Gode Råd Til 18 Års Gaver

For at gaverne til en 18 års fødselsdag bliver en succes, er det først og fremmest et krav, at de skal være udvalgt med omtanke. Hos Gaveavisen forsøger vi at udvælge så mange forskellige gode idéer til 18 års fødselsdagsgaver som muligt. Vi tilføjer hele tiden nye gaveidéer, så sørg for at kigge vores liste grundigt igennem for at finde gaver til 18 års fødselsdag.

Alle gaver på vores liste er af god kvalitet, så du får så meget for dine penge som muligt. Du kan bruge vores liste som inspiration. Hvis du finder den perfekte gave, kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvor du kan købe det, så det har aldrig været nemmere at købe 18 års fødselsdagsgaver.

Den 18 Årige

Når man fylder 18 er man sikker på, at livet vil vare for evigt og at man altid vil være ung. Man har meget man skal vænne sig til, for at fylde 18 betyder ikke bare, at man må gå i byen og drikke alkohol. Det betyder også, at man må køre bil og meget mere. Dertil kommer det faktum at resten af verden pludselig ser en som et voksent menneske og har de samme forventninger til en. Det kan være en overvældende fornemmelse og det er derfor vigtigt, at man ikke lader sig skræmme. 

Hvis du kender en, der lige er fyldt 18 og som trænger til at blive forkælet en smule, så kan vi varmt anbefale at du ser lidt nærmere på de mange gode gaveideer, som vi har her hos Gaveavisen. Den 18-årige står på tærsklen til selve livet og det betyder, at man på mange måder er mere sårbar end nogensinde før.

Når man giver en gave til 18 årige, så variere gaven meget i forhold til om man er et familiemedlem eller en god ven. Familiemedlemmer er noget mere tilbøjelige til at give de fornuftige gaver, som man kan bruge når man flytter hjemmefra. Ens venner er derimod mere tilbøjelige til at give de ”sjove” gaver og spændende oplevelsesgaver. Uanset hvad du skal give, kan du finde det her hos Gaveavisen, hvor vi har alt til 18 års gaver.

18 Års Fødselsdag

FAQ om gaver til 18 årige

Hvor meget koster en gave til 18 årige?

En god gave til 18 årige koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 18 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 18 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 18 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 18 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: