18 Års Gave: STOR Guide Til Den Perfekte 18 Års Fødselsdagsgave

18 Års Gave – Der er mange vigtige fødselsdage i løbet af vores liv, men en 18-års fødselsdag er nok den absolut vigtigste. Denne fødselsdage markerer overgangen fra barn til vokser, og fødselaren bliver på den dag myndig og kan juridisk styre alt i sit liv selv. Derfor skal dagen naturligvis også markeres med en mindeværdig 18 år gave, og her hos Gaveavisen er vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette gave. 

Én af de mest efterspurgte ønsker til 18 års fødselsdag er pengegaver. Det er dog en meget upersonlig gave, og der er en stor risiko for, at pengene vil blive brugt på en impulsiv måde. Mange unge bliver måske glade for pengegaver i nuet, men på længere sigt kan det være en god idé at give en mere mindeværdig gave, så de har en ting, som kan minde dem om den store dag, hvor de trådte ind i de voksnes rækker.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
28 Udvalgte Oplevelser Som 18 Års Gave

Tandemspring

Tandemspring er på mange unges to do liste, over ting de gerne vil opleve i deres ungdom. Derfor kan du være helt sikker på at et tandemspring vil være en god 18 års gave, med mindre han eller hun er højdeskræk. Men som bekendt kan oplevelsesgaven naturligvis byttes hvis fødselaren ikke har mod på et tandemspring. Det er muligt at prøve et tandemspring mange steder i Danmark Se alle steder ved at klikke på knappen! Sidder du selv & får helt lyst til at prøve et Tandemspring?
Priser fra 2195 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Helikoptertur

Helikoptertur er på mange måder perfekte 18 års gave både til ham & hende. Det er en adrenalin oplevelse ud over det sædvandlige, helikopterturen byder på en fantastisk udsigt & en oplevelse for livet. Vil du glæde ham eller hende med en 18 års gave som skiller sig lidt ud fra de andre på gavebordet? For at de ikke skal blive en “solotur” kan i eventuelt købe biletter til hele familien! Gi’ en helikoptertur i 18 års gave.
Priser fra 599 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

15 Udvalgte Gadgets Til 18 Års Fødselaren

Bluetooth Højtaler

Glæd fødselaren med en bluetooth højtaler eksempelvis en Marshall Stanmore som leverer ren & præcis lyd, trods sit kompakte design. Vintage udsenet & lækre guldfarvede metaldetaljer med det ikoniske Marshall logo understreger det gennemførte design. Der findes utrolig mange bluetooth højtaler som vil være fantastiske 18 års gaver.
Priser fra 89 DKK

Sko & Sneakers

Super mange unge & måske særligt unge lige omkring 18 års alderen, går helt utrolig meget op i sko & sneakers. Derfor er sko & sneakers en rigtig god gaveide til en 18 års fødselsdag & bestemt en gave du kan give uanset hvor godt du kender personen. Du kan naturligvis købe et af de lidt sikre par sneakers eksempelvis fra mærkerne Nike eller Adidas, men nu kan også tage et lidt større sats, fordi sko naturligvis kan byttes også selvom det er en 18 års fødselsdagsgave. Du finder et stort udvalg af top tjekket sko & sneakers.
Priser fra 100 DKK

Elegant Herreur

Priser fra 199 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

9 Bolig & Hobby 18 Års Gaver

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

6 Traditionelle 18 Års Gaver
5 Fitness & Trænings 18 Års Gaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Hvad giver man i 18 års fødselsdagsgave?

Der findes ingen specifikke traditioner i forhold til 18 års fødselsdagsgaver, så du har på mange måder frit valg på alle hylder, og fødselaren har måske også selv en række ønsker, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave. En ønskeseddel er dog ikke en stor hjælp, hvis fødselaren bare ønsker sig penge, for penge kan nemt føles som en upersonlig gave.  

Vi har samlet en række gode råd til valg af fødselsdagsgaver til 18 årige, som du måske bør overveje. Disse råd kan du læse mere om herunder, og derudover har vi også samlet nogle gode idéer til 18 års fødselsdagsgaver.

18 års gave
18 års ønsker

Gaver til 18 års fødselsdag

Hvis du gerne vil give en mindeværdig gave, så bør du forsøge at give en gave, som vil gemt i mange år. For eksempel bliver tøj og sko hurtig slidt op og kasseret, men heldigvis er der andre alternativer. En 18 års gave til ham kan for eksempel være et herreur, mens en 18 års gave til hende kan være smykker eller et dameur. Disse gaver kan især være oplagte, hvis du skal købe en gave til en 18 årig datter eller søn, som snart skal flyve fra reden.

Du kan selvfølgelig også bare vælge bare at lytte til fødselarens ønsker til 18 års fødselsdag, for de fleste fødselarer har gode idéer til ønsker, som passer til deres interesser. En helt anderledes idé kan dog også være at give en oplevelsesgave, hvilket du kan læse mere om herunder.

 

ønsker til 18 års
18 års gaver
18 års gave til ham
Oplevelsesgaver til 18 års fødselsdag

I mange fjerne lande i verden skal unge mennesker gennemgå en prøve for at bevise, at de er værdig til at indtage status som voksne. Disse prøver kan være meget barske, og der er nok mange danske unge, som er rigtig glade for, at de ikke skal dræbe en løve for at modtage deres 18 års gave og blive betragtet som en voksen. Det betyder dog ikke, at du ikke lade dig inspirere og købe en adrenalinfyldt oplevelsesgave. Der findes mange nervepirrende oplevelsesgaver, som kan være gode ”manddomsprøver” for at markere overgangen til voksen. Du kan for eksempel overveje bridgewalking eller faldskærmsudspring

Hvis fødselaren ikke er til spænding, er der også andre muligheder i forhold til oplevelser, som kan være sjove 18 års gaver. Nogle gange kan det sjoveste være en fuldstændig uventet og anderledes gave som et flødebollekursus eller lignende. 

For forældre kan det være oplagt at give en oplevelsesgave, fordi det er en mulighed for at nyde noget kvalitetstid sammen med den unge person. Det kan blive en mindeværdig dag, som begge parter vil huske, når fødselaren er flyttet hjemmefra.

18 års fødselsdagsgave
gave til 18 årig
gaveide til 18 års fødselsdag
18 års fødselsdagsgave ønsker

Gode råd til 18 års gave

For at gaverne til en 18 års fødselsdag bliver en succes, er det først og fremmest et krav, at de skal være udvalgt med omtanke. Hos Gaveavisen forsøger vi at udvælge så mange forskellige gode idéer til 18 års fødselsdagsgaver som muligt. Vi tilføjer hele tiden nye gaveidéer, så sørg for at kigge vores liste grundigt igennem for at finde gaver til 18 års fødselsdag.

Alle gaver på vores liste er af god kvalitet, så du får så meget for dine penge som muligt. Du kan bruge vores liste som inspiration. Hvis du finder den perfekte gave, kan vi også hjælpe dig med at finde ud af, hvor du kan købe det, så det har aldrig været nemmere at købe 18 års fødselsdagsgaver.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu