1 Års Fødselsdagsgaver Som Vil Være Gode Gaver Til 1 Års Fødselsdag

En 1 års fødselsdag er en unik begivenhed, som markerer barnets første leveår, og derfor kræver begivenheden også den perfekte 1 års fødselsdagsgave. Her på siden kan du finde en række gode 1 års fødselsdagsgave idéer, som med garanti vil skabe glæde hos både barn og forældre.

Heldigvis er det nemt at finde en gave, som en 1 årig vil værdsætte, og du kan sagtens risikere, at barnet er mere begejstret for gavepapiret end for gaven. Forældre er til gengæld mere kræsne, for de ønsker det bedste til deres børn.

Gode & Hyggelige 1 Års Fødselsdagsgaver
Gaver Til 1 Årig Dreng
Gaver Til 1 Årig Dreng
Gaver Til 1 Årig Pige
Gaver Til 1 Årig Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
En Cutie Hanna dukke er en sød gave til den 1-årige pige eller dreng. Der findes seks forskellige Cutie Hanna dukker, der hver har sit eget unikke udseende. Vælg en dukke, der ligner den 1-årige, eller find netop den, du synes er allersødest. Det er en sød, blød og skøn legekammerat. 

2. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.
Når man lige er fyldt 1 år, er der mange ord, man ikke kender. Børnebogen ”Mine første 100 ord” er en skøn ordbog, der er rettet mod de mindste. Med flotte billeder af ting fra hverdagen er det sjovt og hyggeligt at lære barnet en masse spændende ord. En super gave til 1-års fødselsdagen.

3. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.
Det er skønt at tumle rundt på gulvet, og med dette puslespil er det både sjovt og behageligt. Puslespillet er lavet af blødt men fast skum, der er dejligt at ligge på. Og så vil den 1-årige elske at prøve at sætte de flotte brikker sammen. Det er en skøn gave til den 1-årige dreng eller pige.

4. Dukke

Priser fra: 149 kr.
En dukke er en skøn gave til 1-års fødselsdagen. Det er nemlig sjovt for det lille barn at lege med dukker, og med tiden kan man lære at skifte tøj på dukken og lege far, mor og børn. En dukke er altså en gave, som det lille barn kan få glæde af i mange år.

5. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.
Glæd det musikalske barn med en xylofon og hammerbræt i 1-års gave. Det er nok de færreste 1-årige, der kan holde en rytme og lave melodier. Ikke desto mindre er det sjovt for barnet at høre de spændende lyde fra xylofonen. Og hvem ved, med tiden lærer barnet måske at spille små melodier.

6. Suttekæde

Priser fra: 119 kr.
Denne søde suttekæde er en sjov og praktisk gave til 1-årige. Den smarte klips kan sættes fast på tøjet, så sutten ikke bliver væk derhjemme eller på turen. Så undgår man også, at sutten falder ned på jorden og bliver beskidt. Det vil både forældre og barn sætte pris på.

7. Puslespil

Priser fra: 65 kr.
Et puslespil er en skøn måde at træne barnets finmotorik på, mens man hygger sig. Dette puslespil har en masse farverige transportmidler, f.eks. et tog og en helikopter, som barnet kan lære at kende. Det er altså lærerigt på flere måder og er derfor en perfekt gave til en 1-årig.

8. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Dukke Sophia er en fin gave til den 1-årige. Hun er lavet af det blødeste stof og fyld, så hun altid kan give et dejligt kram. Hun har rottehaler med fine sløjfer og den smukkeste gule kjole. I armene har hun en sød abe, der også kan tages af og leges med alene.

9. Mine Første Billedbøger

Priser fra: 199 kr.
”Mine Første Billedbøger” er en æske med hele seks små billedbøger med hver deres tema. Der er bøger om dyr, dyreunger, farver, frugter, på tur og ting. Der er altså masser af nye ord at lære og mange spændende billeder at kigge på. En skøn og lærerig gave til 1-årige.

10. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en gave til 1-årige med høj underholdningsværdi? Så er denne kuglebane med minibiler en perfekt gave. Der er lagt op til mange timers sjov og ballade med denne bane, hvor bilerne kan suse ned i fuld fart. Og så træner den bl.a. barnets koordinering, finmotorik og koncentration.

11. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Børnebøger er en klassiker, når det kommer til gaver til 1-årige. De små børn elsker nemlig at få fortalt historier, mens de kan kigge på spændende og farverige billeder. ”Jeg vil ikke vaske hænder!” er en sød billedbog, hvor barnet gennem en sjov historie lærer om virus og bakterier.

12. Traktor Uro

Priser fra: 312 kr.
En traktor uro i de fineste blå og grå farver er en skøn gave til den 1-årige dreng eller pige. De søde traktorer er håndhæklet i det blødeste bomuld, hvilket giver uroen en helt unik charme. Den vil helt sikkert pynte flot på børneværelset over sengen eller over puslebordet.

13. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Mini Rider Go er en skøn gåcykel til de mindste. Her har barnet nemlig begge ben på jorden, hvilket gør det nemmere at styre cyklen. Det er en sjov måde at træne barnets balance og koordination, mens man får brændt en masse krudt af. Det er en perfekt gave til 1-årige drenge og piger.

14. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.
En puttekasse er et af de stykker legetøj, der har været populære i mange årtier. Og det er ikke uden grund – det er nemlig enormt lærerigt for barnet at putte klodser i forskellige former ned i det rigtige hul. Så glæd et lille barn med en skøn puttekasse i 1-års fødselsdagsgave.

15. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
En kugleramme er et skønt legetøj til børn på helt ned til 1 år. Denne regnbue kugleramme har de flotteste farver, der både stimulerer barnet og pynter flot på børneværelset. Når barnet bliver ældre, kan kuglerammen også bruges til at lære simpel regning. Det er altså en skøn 1-års gave.

16. Klodser

Priser fra: 149 kr.
Disse skønne træklodser er en skøn gaveidé til 1-årig. De 12 klodser kan bruges som et puslespil med en flot bondegård på den ene side, og så er der tal og bogstaver på de andre sider. Men den 1-årige vil helt sikkert også få meget sjov ud af at stable klodserne ovenpå hinanden og vælte dem igen.

17. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.
Et rasleæg er et sjovt instrument og legetøj, som kan bruges til mange forskellige lege. Det er sjovt at høre den raslende lyd fra ægget, og mange børn elsker at bevæge sig til rytmen, mens man måske synger en sang. Det er altså en skøn gaveidé til 1-årige piger og drenge.

18. Klodstog

Priser fra: 269 kr.
Fut fut, nu kører toget! Dette skønne klodstog i træ er en perfekt gave til 1 års fødselsdag. Toget består af klodser i forskellige fine farver og former, som barnet selv kan sætte sammen på uendeligt mange måder. Det er altså med til at udvikle barnets kreativitet og fantasi, mens finmotorikken også trænes.

19. Minibiler

Priser fra: 99 kr.
Legetøjsbiler er et hit hos de fleste små børn, og den 1-årige vil helt sikkert få meget sjov ud af dette sæt med ambulance, brandbil og politibil. Når barnet bliver ældre, kan bilerne bruges til rollelege, så de kan altså bruges i mange år. Det er en oplagt gave til 1-årige drenge og piger.

Vælg Den Rette 1 Års Fødselsdagsgave

Der er mange forskellige typer af gaver til 1 års fødselsdag, men gaven skal generelt overholde en række kriterier for at blive en succes. Vi har samlet disse kriterier i en liste herunder. Det kan forhåbentligt hjælpe dig med at finde den helt rette gave, selvom de færreste babyer har 1 års fødselsdag ønsker.

1 Års Fødselsdagsgave
Støtter Barnets Udvikling

Alle børn gennemgår en fantastisk udvikling i deres første leveår, og derfor kan det være en god idé at vælge gaver til fødselsdagen, som kan hjælpe barnet udvikling fremover. Heldigvis findes der masser af muligheder for at købe sjovt legetøj, som samtidig hjælper barnet med at tilegne sig flere egenskaber.

De fleste børn på et år har lært at stå, og skal snart til at lære at gå. Det er også omkring barnets første leveår, at de for alvor begynder at bruge legetøj på en interaktiv måde. Barnet kan for eksempel være meget interesseret i at løse forskellige udfordringer. Det giver rigtig mange muligheder i forhold til legetøj som gave til en 1 års fødselsdag.

Alt legetøj på vores liste over 1 års fødselsdagsgave ideer overholder naturligvis kriteriet om at støtte barnets udvikling.

Er Sikkert For Barnet At Lege Med

Forældre vil gøre alt for at beskytte deres barn, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at en gave til en baby på 1 år er sikkert for barnet at bruge.

Alt legetøj på vores liste er godkendt efter alle de danske og europæiske kriterier, så du kan være helt sikker på, at legetøjet er sikkert for barnet at bruge. Det betyder blandt andet, at der ikke er kvælningsfare, og derudover indeholder legetøjet naturligvis heller ikke farlig kemi.

1 Års Fødselsdag
Er Populær Ved Både Barn & Forældre

Småbørn er nemme at begejstre, mens deres forældre ofte er mere kritiske. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at en gave til en 1 årig også er populær hos barnets forældre. Du kan gøre det nemmere for dig selv, hvis du beder om ønsker til den 1 års fødselsdag, men en smule omtanke kan også være en stor hjælp.

Larmende børnelegetøj er én af de mest hadede gaver hos småbørnsforældre, så det kan for eksempel være en god idé at undgå elektronisk legetøj, som afspiller lyde. Mange forældre sætter også pris på legetøj i god kvalitet, som kan holde til barnets lege, og alt legetøj på vores liste overholder naturligvis også dette krav.

Tre Gode Fødselsdagsgaver Til 1 Årig

Der findes rigtig meget godt legetøj til småbørn, og vi har samlet de tre mest populære muligheder. Dette legetøj vil være til stor gavn for barnet, og så er det både sjovt og lærerigt. Umiddelbart kan man ikke tale om at der er separate gaver til en pige på 1 år og en dreng på 1 år, men man kan naturligvis vælge bestemte farve, som man synes passer til barnets køn.

gaver til 1 års fødselsdag
Gåvogn

En gå-vogn er et oplagt stykke legetøj til et barn på 1 år, som er ved at lære at gå. Gå-vognen forøger barnets mobilitet, så barnet får nemmere ved at udforske verden, og samtidig bliver barnets muskler også trænet.

En gå-vogn fra Brio er en populær klassiker og har været det i mange år. Disse gå-vogne er af god kvalitet, og så er der mulighed for at lægge tunge ting forrest i gå-vognen, så vognen ikke vælter, hvis barnet læner sig op ad vognen.

Byggeklodser

Byggeklodser har været en klassisk gave i rigtig mange år, og det er ikke tilfældigt. Byggeklodser er fantastisk til børn på omkring et år, fordi klodserne giver barnet mulighed for at tænke logisk og samtidig træne til finmotorik.

1 års fødselsdagsgave ideer
Pegebøger

Pegebøger er fantastiske fødselsdagsgaver ved barnets første fødselsdag, og det er kun en fordel for småbørnsforældre, hvis de har mange pegebøger at vælge imellem.

En pegebog hjælper barnet med at træne sprogkunstskaber, og det er samtidig en mulighed for at barn og forældre kan knytte endnu stærkere bånd til hinanden, når de i fællesskab kan kigge i en pegebog.

Gaveidéer Til 1 Års Fødselsdag

Her hos Gaveavisen.dk har vi samlet alle de bedste idéer til gaver til en 1 årig. Disse gaveidéer har forhåbentligvis hjulpet dig med at finde den helt perfekte gave.

Barnets forældre går en fantastisk tid i møde, og den rette fødselsdagsgave kan med lidt held blive en del de fantastiske minder. Et barns første skridt og et barns første ord er altid monumentale begivenheder, og med lidt held kan en gåvogn eller en pegebog være en stor hjælp.

Hvis du stadig har svært ved at vælge den rette gave, kan det være en god idé at spørge barnets forældre. Måske kan de give dig et hint, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave. Hvis barnet for eksempel elsker badetid, så kan det være oplagt at vælge legetøj til badekarret eller lignende.

I sidste ende skal du huske på, at det er tanken som tæller i forhold til en fødselsdagsgave til barnet. I får forhåbentligt en fantastisk fødselsdagsfest, og barnet vil med garanti have en fest. I kan sagtens risikere, at barnet i sidste ende er mest glad for gavepapiret, som også er fantastisk sjovt at lege med.

Gode 1 Års Fødselsdag Ønsker

Hvis du på vegne af dit barn skal finde gode 1 års fødselsdag ønsker, så er der lige et par gyldne regler som du med fordel kan følge. For når man skal finde gode ønsker til ens lille babys første fødselsdag, er der ting man med fordel kan skrive på ønskelisten, som både baby og forældre vil få gavn og glæde af. Hvis man eksempelvis er bosat i lejlighed vil det være oplagt at have et såkaldt skumgulv når barnet først begynder at tumle og leje lidt mere vild, så man ikke forstyrer underboen mere end absolut nødvendigt. For der er formentlig ikke i forvejen en fest at være underbo til en lille baby.

Derudover kan man naturligvis skrive en masse spændende legetøj på ønskelisten som vil styrke barnets kreativitet, motorik ect. Der findes virkeligt meget godt legetøj ude i den store lejetøjs verden. Se blot vores mange gode 1 års fødselsdag ønsker ovenover, her er langt de fleste øsnker til den kære baby netop legetøj. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: